Eurovision in Concert: De teller staat op 19 !

In totaal zullen zeker 19 landen optreden tijdens de vierde editie van Eurovision in Concert in Melkweg op 21 april a.s. De organisatie maakte begin deze week al bekend dat Jedward uit Ierland op komt treden. Vandaag maakte de organisatie bekend dat ook de artiesten uit Spanje, Bulgarije, Letland, Albanië en Finland hun opwachting zullen maken.

Uiteraard is Joan Franka ook van de partij. Naast Nederland zullen de artiesten uit Oostenrijk, Litouwen, Oekraïne, België, Hongarije, Slovenië, Georgië, Zwitserland, Turkije, Frankrijk, Cyprus, San Marino, Ierland, Bulgarije, Letland, Albanië, Spanje en Finland hun songfestivalbijdrage ten gehore brengen.

De presentatie van het concert is in handen van Cornald Maas en Ruth Jacott. Tickets kosten € 26 in de voorverkoop en € 30 aan de kassa. Na afloop van het concert is het toegangsticket van Eurovision in Concert ook geldig voor de overige zalen van Melkweg. De officiële afterparty zal vanaf 23.30u plaatsvinden in Bar Bump in Amsterdam. Toegang voor de afterparty is gratis.

Voor tickets Eurovision in Concert en meer informatie over het evenement kijk op: http://www.eurovisioninconcert.nl/

Stichting Eurovision in Concert bestaat uit afgevaardigden van OGAE Nederland, Esctoday.com en Songfestivalweblog.nl