Junior: De acht Nederlandse finalisten

De AVRO maakte zojuist de acht kandidaten bekend die zullen deelnemen aan het Junior Songfestival 2012. De winnaar vertegenwoordigt Nederland op 1 december tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Amsterdam.

De acht bleven over na twee auditierondes. In eerste instantie waren er drie regionale audities; de besten plaatsten zich voor de finale-auditie.

* Mainstreet – Stop The Time
* Sterre – Jouw Ogen
* Jade & Sherilyn – Joy
* Femke – Geen Tijd
* Alessandro – Una chica especiale
* Melle – Dromen
* Kim – Digidoe
* Amy – My Heart Is Going Boom Boom

De acht gaan binnenkort met producers aan de slag om hun nummers op te nemen. Het Junior Songfestival vindt weer plaats in het najaar. Vanaf half juni zijn de voorbereidingen te volgen op tv. Auditie- en introductievideo’s zijn te vinden op juniorsongfestival.avro.nl