Barbara Dex Award voor Moje 3

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Robbert-Rotterdam schreef:

  Geen verbazingwekkende keuze….

 2. Mart schreef:

  ik vind de jurk van de Georgische anders ook best lelijk

 3. Martijn schreef:

  Ik heb op Israël gestemd. Dat vond ik de beste kandidaat, omdat die kleding ‘serieus’ bedoeld was. Bij de Mooie 3 twijfel ik daar een beetje aan.

 4. Hebbuzz schreef:

  Ik vond het pak van Marco Mengoni ook behoorlijk lelijk.

  Cezar’s outfit paste tenminste bij het lied. Servië heeft terecht gewonnen omdat het juist afbreuk deed aan het concept en het wél serieus bedoeld was. De jurk van Moran was niet echt flatteus met die witte rits achter op de walvisrug.

 5. Gerardmartin schreef:

  Ik vond deze dames tamelijk talentloos dus ook als niet trio zullen ze denk ik niet veel succes hebben.

 6. RobbieR schreef:

  Ik ben het volkomen met je eens Gerardmartin, dat dit serieus bedoeld werd.
  Gelukkig is dit genadeloos afgestraft en gaat Servie weer buigen om een echte serieuze kandidaat.

 7. Dick schreef:

  Wat een verlies voor de muziekwereld dat ze solo gaan…. Whahaha

 8. Hans P. schreef:


  Hebbuzz:

  Cezar’s outfit paste tenminste bij het lied.

  Die mag je me uitleggen. Meer dan een heel simpel liefdesliedje is het niet, dus ik zie niet in wat die outfit er mee te maken had/heeft…

 9. Jeffrey schreef:

  Het nummer was vrij sterk en ik vind de dames vocaal best goed en hun charmes hebben, maar inderdaad: de kleding was afschuwelijk. Daarnaast was in grotere mate de choreografie van het optreden heel kinderlijk en truttig. Het nummer zelf is al wat kinderlijk met al het ge-la-la-la-la-la en de herhaalde woorden. Met een fatsoenlijke en serieuze performance waren volgens mij de goede kwaliteiten die het nummer en de groep wel in zich hadden bewaard gebleven maar die plank is flink misgeslagen…

 10. Jeffrey schreef:

  Overigens heb ik op Cezar gestemd die de award toch net iets meer verdiende. Vind Moran’s positie onterecht. Ja haar heupen waren behoorlijk breed in de jurk maar ze stond wel enorm te stralen op het podium en ik vond het krachtig dat een ‘uiterlijke opvallendheid’ op het podium juist niet verborgen word: zo word aangetoond dat talent en bezieling op het podium het belangrijkst zijn, en dat deze (bij gebrek aan een beter woord) ‘imperfectie’ niet werd weggestopt. Moran bracht een geweldig mooi lied, wat voor mij gewoon top 3 was. Ja haar borsten waren heel prompt aanwezig maar ze zag er beeldschoon uit. Ik vond haar een prachtige verschijning en ben nog steeds behoorlijk kwaad dat landen als Roemenië, Malta en Griekenland wel door gingen naar de finale.

 11. HenkdJ schreef:

  Een zeer goede keus: een truttig lied met truttige kleding!!
  Wat een enorme tegenvaller uit Servië!

 12. Bert schreef:

  @Hebbuzz: smaken verschillen, maar het pak van Mengoni is een van de mooiste pakken die ik ooit gezien heb!

 13. Maarten schreef:

  Alleen ik kan niet geloven dat Mengoni pas 24 jaar oud is. Ik dacht die is minstens 40.

  • Aad1 schreef:

   Heb je die bloeddoorlopen ogen van hem niet gezien dan? Bij eerder optreden liep hij al te waggelen en uit zijn ogen te kijken als iemand die flink drinkt (of die iets anders op heeft), en bij de finale was dat niet veel anders.
   Volgens mij is die een beetje de kant van Dean Martin op :-) Ik denk dat je er dan al vroeg oud uit ziet.

 14. Jesf2014Kiev schreef:

  Ik had op Letland gestemd… Dit is trouwens de 2de keer dat Servië deze prijs wint. xD

 15. Jeroen schreef:

  Is de Barbara Dex-award niet een beetje gedateerd? Het legt zo de nadruk op het negatieve. Waarom niet een award voor de artiest met de mooiste kleding? De Youdiph-award (RUS 1994)? Wat vinden jullie?