Malmö live: Albanië, Georgië, Zwitserland, Roemenië

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Esmee schreef:

  Louis | 12pointstv ‏@12p_Louis 7u
  Omg Netherlands first in press centre voting!! pic.twitter.com/UyrLTQNHIH

  • Lilly schreef:

   Waar staat die foto precies op 12 points Esmee? Ik kan hetvnergens vinden!

 2. Wolf schreef:

  https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/945075_373446422754843_1773040666_n.jpg

  Hier Lilly,

  Bah, Moge Zwitserland lekker blijven steken in de halve finale. Heb het niet zo op dat groepje moraalridders dat ze nu sturen, het enige toffe is die lekkere gast die mee zingt. Kleine kans dat hij gay is, helaas.. Jammer, want Zwitserland 2010 was een van mijn favorieten.

  #teamCezar all the way. Ik vind het liedje nu echt hilarisch en ook wel een lekker nummer.. op een heel campy grappige manier. Georgie is dit jaar wel mooi bezig .

  • Esmee schreef:

   (Lilly het was een twitterbericht, en 12 points was misschien een deel van de nickname. Maar je hebt de foto al zie ik. !)

  • 020Nick schreef:

   Moraal ridders?? Mag ik vragen waar dat op slaat??

   Ken jij het leger des heils eigenlijk wel?

 3. Lilly schreef:

  Bdankt Wolf!

 4. Rob schreef:

  Wauw!!!! Anouk nummer 1!!!!!!

 5. johannes schreef:

  Toch leuk om te lezen! Ik ben al super blij als we naar de finale gaan.. LOVE ANOUK!

 6. Esmee schreef:

  Het maakt mij niet uit wie er zingt, maar Nederland op 1, dat staat gewoon zo leuk! :-)))

 7. Henk Jan schreef:

  In deze semi is het vechten om de beste positie, maar ook om de LAATSTE positie. Beste wat mij betreft:

  (willekeurige volgorde omdat ik echt niet kan kiezen):

  Azerbeidzjan, San Marino, Noorwegen, Malta en Israël

  Slechtste wat mij betreft (ook willekeurig):

  Albanië, Roemenië, Griekenland, Armenië, IJsland en Hongarije.

 8. Yrrats schreef:

  “Cezar heeft voor deze repetitie zijn borsthaar geschoren, waarschijnlijk om nog meer indruk te maken.”

  Oorzaak en gevolg ontgaan me.

 9. Henk Jan schreef:

  Albanië moet die Nana Mouskouri echt van het podium gooien! Die man kan niet zingen!

 10. harm stirnberg schreef:

  Ik vind het nu net zo spannend als in 2005 met Glennis Grace. Zo goed hebben we al jaren niet meer in de polls gestaan. Hoe gaaf zal het zijn om zaterdag The Netherlands op het scorebord te zien staan in de finale,

 11. Henk Jan schreef:

  Hoe kunnen jullie nou zeggen dat de televoters Zwiterland anders vergeten zouden zijn? Rusland stuurt pas een middelmatige, vreselijk gedateerde Ein Bisschien Frieden-kloon. Yuk! Okay, die zit in semi 1, maar wat een belachelijke inzending is dat toch! :-P

  De Zwitsers sturen ook te songfestivalachtige inzending, maar stukken prettiger dan die Russische onzin, om maar een vergelijk te maken.

 12. Starkoo schreef:

  Israël vind ik maar een schreeuwachtige ballad van mij hoeft het zeker geen finale te halen.

  Die zeker door moeten zijn: Azerbeidzjan, San Marino, Noorwegen, Zwitserland (van Zwitserland word je gewoon er vrolijk en is gewoon naar mijn mening zekere finalist!)

 13. Henk Jan schreef:

  Ben toch wel weer een beetje bang voor het Nederland-effect… We zijn allemaal reuzeblij dat we er in de polls goed voor staan, maar uiteindelijk halen we de finale niet en eindigen we ergens onderaan. Of misschien dit jaar de 11e plaats? :-s Dinsdagavond weten we het! Kan eigenlijk niet meer wachten!!!

 14. ray schreef:

  Ik snap het wel dat we na 9 jaar niet positief zijn over onze ESF bijdrages.
  Ik moet ook bekennen dat ik al heel lang hoopte dat we de finale zouden halen maar elke keer die teleurstelling..
  Ik gun het Anouk,Nederland en de fans het meest dat we zaterdag in de finale staan.
  Birds is echt prachtig weg van alle ESF clichés

 15. RiaNL schreef:

  Albanie heeft een goed optreden, maar het liedje kan niet in de schaduw staan bij “Suus” van vorig jaar. Als ze al de finale halen, lijkt het me uitgesloten dat ze de 5e plaats zullen halen of zelfs verbeteren.
  Georgie blijf ik prachtig vinden. Het wordt zo mooi gezongen dat ik me eigenlijk niet kan voorstellen dat dit niet naar de finale gaat.
  Met het liedje van Zwitserland heb ik niet zoveel, al komt het wel gezellig over. Het optreden vind ik wel beter als tijdens hun eerste repetitie.
  En dan Roemenië, ik blijf het een bizar lied en uitvoering vinden, maar het optreden vind ik toch niet echt slecht. Maar ik hoop toch dat ons dit bespaard blijft in de finale.

 16. Hebbuzz schreef:

  Lol Nederland 1e in presscentre komt doordat ik eergisteren als een van de laatsten het perscentrum verliet en iemand zo dom was om een marker te laten liggen. Ik heb toen even wat geschiedvervalsing gepleegd, het heeft vervolgens een hele dag op het marker board gestaan. Voor ik de stand veranderde en ook toen het weer teruggecorrigeerd was zaterdag middag stond Anouk 3e/4e. Overigens is dat een stand van een vinkenlijstje van welke 10 landen doorgaan van elke semi. En geen overall score.