Malmö live: Cyprus, België en Servië

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. RiaNL schreef:

  Deze 3 repetities vind ik ook niet slecht. Ik vond Cyprus erg goed overkomen, ze zingt erg goed, als dit vanwege de financiele problemen voorlopig de laatste bijdrage van Cyprus zou zijn ( wat ik niet hoop) mogen ze wel met een finaleplaats beloond worden, wat mij betreft. Belgie ga ik steeds beter vinden. Roberto zingt nu veel beter en het optreden ziet er goed uit. En Servie, daarover zijn de meningen nogal verdeeld, en dat mag natuurlijk ook, maar ik blijf dit een heel leuk liedje vinden, waarvan ik hoop het terug te zien en te horen in de finale,

  • Wim1970 schreef:

   Ik zou nog een stapje verder gaan met Cyprus, Ria. Ik vind eigenlijk dat Cyprus zou moeten winnen en het volgend jaar mag organiseren. Hebben ze wel verdiend als het hun laatste (voorlopig) deelname zou zijn.

 2. Björn schreef:

  Ik heb alle repetities van vandaag bekeken en ik denk dat de volgende landen zich plaatsen voor de finale:

  Estland, Denemarken, Rusland, Oekraïne, Nederland, Wit – Rusland, Moldavië, Ierland, België en Servië.

  Ik denk dat Litouwen in deze halve finale laatste zal eindigen en dat Oekraïne deze halve finale zal winnen.

  Nederland gaat in top 5 eindigen in deze semi en België zal 9de of 10de zijn.

  • Robbert Rotterdam schreef:

   Hmm, ik zie Kroatië in de finale komen. Deze heeft door de diaspora, o.a. in Oostenrijk en Italië en de paar oud-Joegoslavië buurlanden meteen aan het begin al een voorsprong, die bijvoorbeeld niet meer weggeven wordt aan België. Estland ruil ik in voor Montenegro. Ik denk dat de eerste 3 optredenden sowieso hier niet doorgaan. Ik denk dat Montenegro, in tegenstelling tot wat waarschijnlijk wordt gedacht, goed gaat liggen bij jury’s.

 3. Starkoo schreef:

  Servië heeft nog alleen maar luiers nodig en 3 spenen, dan zijn ze echt baby’s lol.

 4. guy schreef:

  België gaat absoluut niet door, weet niet hoe je erbij komt, Kroatië gaat door ipv België, voor de rest vollledig mee eens, Bjorn

 5. Leendert Jan schreef:

  Ik kan er niks aan doen, maar ik vind Cyprus echt heel mooi! Wat een mooie zangeres, ik vind het een genot om naar te luisteren en te kijken. Van deze drie zou ik Cyprus graag laten doorgaan, België is niet meer dan aardig en met Servië heb ik niets.

 6. guy schreef:

  Ik moest echt doorspoelen bij Cyprus, zo saai!

 7. Henk Jan schreef:

  Wat een ongelofelijk oersaai nummer leveren de Cyprioten dit jaar zeg! Pfff… Kunnen we dat dinsdag ook doorspoelen?

 8. Henk Jan schreef:

  Het zou weleens voor het eerst kunnen zijn (voor mijn gevoel althans) dat Oekraïne de finale NIET haalt. Wat een slecht optreden dat het lied volledig onderuit trapt! Slechte jurk ook nog eens en dan dat haar van Zlata. Jammer! Die witte jurk en stijl haar staat veel beter! DUMP DIE REUS!

 9. Henk Jan schreef:

  Bij Roberto zit die keutel toch nog echt dwars… Je hoort in de eerste 10 seconden al dat dit NIET finalewaardig is. Sorry België.

 10. Gerardmartin schreef:

  Ik moet bij heel veel nummers doorspoelen.

 11. Nordman schreef:

  Roberto wordt steeds beter. Ik geloof wel in een finaleplek voor België! In de finale zie ik het met een goede loting misschien nog wel de top 10 halen haha of is dat een beetje teveel van het goede?

  • Robbert Rotterdam schreef:

   Het lijkt me teveel van het goede. Hij zingt niet zo goed. Lijkt me dan toch dat hij dan in elk geval op de grenzen van de vakjury stuit.

   • Nordman schreef:

    Hey Robbert-Rotterdam! Ik vind hem qua zang best goed klinken hoor. De backings ondersteunen hem ook heel goed. Jammer dat hij wat onzeker overkomt. Natuurlijk hoeft hij niet te glimlachen bij het nummer, dat past niet, maar om nou de hele tijd zo angstig te kijken. Ach, nog een paar dagen om ook daar aan te werken dan staan we hopelijk samen met onze zuiderburen in de finale :)

 12. Rob schreef:

  Ik ben erg onder de indruk van Birds en Anouk. Hoe zij het doet dit jaar, zonder mee te doen aan die hele gekke kermis, verdient alle respect. Finale plaats lijkt mij 100% haalbaar. Kunnen we eindelijk de afgelopen jaren vergeten, met als dieptepunt de Toppers. Over Gordon gesproken : belachelijk hoe hij zich weer eens opstelt naar zijn ex collega’s, de andere Voices. En helemaal belachelijk wat hij in de media roept over Anouk, alsof zijn liedje Shine zo goed was, dat was echt de allerslechtste inzending, wel met een origineel dansje van Gordon, de Bokita dans.

  • Wim1970 schreef:

   Gordon maakt zichzelf zeer impopulair met zijn gedrag en uitspraken.

 13. RobbieR schreef:

  Ik heb net de tweede rehearsal gekeken van Anouk vanuit het buitenland.Maar wat een klasse hoor, volgens mij hebben wij eindelijk het totaal plaatje. Zo mooi.

  Ik hoop zo dat het ook goed overkomt tijdens de generale en natuurlijk as dinsdag.
  Maar mijn hoop is zeker gestegen na de persconferentie en haar optredens, dit moet zeker hoog eindigen.
  Wat leuk voor Belgie, dat Roberto het beter doet dan boven verwachting.

  Zal te gek zijn Belgie en Nederland na jaren weer samen in de finale.