Malmö live: Lange repetitiedag van start

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Patrick schreef:

  Ben benieuwd of Anouk meer in de camera kijkt. Is enorm belangrijk. Daar waar de 3JS het lieten vallen, moet Anouk het oppikken.

  • eric schreef:

   Ik snap niet Patrick dat jullie zo vergelijken. Ten eerste heeft anouk een VEEEEEEL beter liedje. Ten tweede een VEEL betere en camera ogende vrouw. Ten Derde een Rockbitch / podiumbeest.
   Ik maak me veel meer zorgen over de puntelling dan over anouk die gaat wel presteren

 2. johannes schreef:

  Wat een geschreeuw van Slovenie, verschrikkelijk..

 3. Hebbuzz schreef:

  Nu voor het eerst ook slovenie oostenrijk en estland op het scherm en in de zaal gezien. Ik zie ze geen van drieën doorgaan.

  Estland is de eerste 40 seconden prachtig, daarna valt de kijker in slaap. Mogelijk nog net door, maar ik reken er niet op.

  Oostenrijk is heel futloos, mist alle pit en af slordig gezongen, zodat ze ook regelmatig onzuiver zingt.

  Slovenië op zich wel OK, maar de lange noten zijn niet goed.

 4. RogEsc schreef:

  Van deze drie zou ik Slovenië als enige in de finale willen zien, maar ik denk dat ook zij het niet gaan redden in deze sterke semi-final

 5. Hans P. schreef:

  Als deze drie het al niet redden, dan is al 50% van de afvallers bekend. Als “we” het nu nog niet gaan halen (in de wetenschap dat Litouwen, België, Cyprus, Montenegro, Moldavië en Wit-Rusland ook meedoen)…

 6. Roel schreef:

  Owww! Nou Anouk, deze birds vallen echt van the rooftop.

 7. Esc-go schreef:

  Ik ben heel benieuwd wat we van Anouk gaan zien/ horen vanmiddag. Dan weten we meteen hoe de backings in het lied klinken.

  Ik ben niet echt wild van de achtergrond: vliegende vogels kloppen niet met de tekst. En qua belichting mag het veel spannender. Zal ze de camera bespelen? We gaan het zien straks :)

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Of Anouk de camera’s gaat bespelen, zullen wij toch niet zien? Die beelden die we voorgeschoteld krijgen, zijn toch allemaal longshots? Of zit je in de zaal, resp voor een televisiescherm ter plekke?
   Of de belichting spannender moet, kan ik vanaf hier niet beoordelen. We hebben nooit de hele doorloop van het lied gezien. Ik ben wel benieuwd naar de ‘getuigenverklaringen’ van vanmiddag, overigens.

 8. Sake schreef:

  Oostenrijk vind ik juist toppie!

 9. Wtr schreef:

  Wat zitten jullie allemaal met dat niet in de camera kijken? Het was toch al bekend dat ze in de derde run trough prima de camera pakte

 10. Lilly schreef:

  http://esctips.com/2013/05/09/eurovision-rehearsals-day-5-live-blog/
  Hier is alles sneller geupload aan videos, de reus van Oekraine is nu een viking reus geworden:))

 11. arne.be schreef:

  Voor vandaag had ik gedacht: “Oostenrijk zeker, Estland waarschijnlijk en Slovenië moeilijk.”

  Nu denk ik zelfs dat Slovenië van deze 3 nog het meeste kans maakt om door te gaan. Het was toch het enige waarbij mn aandacht niet verslapte (al was het maar door de dansers).

 12. Lilly schreef:

  http://m.youtube.com/#/watch?v=ApAMFCMbzq0
  Anouk heeft een windmachine

 13. RiaNL schreef:

  Leuk om nu wel de hele repetitie te kunnen zien. Van de eerste 3 landen hoop ik dat Slovenie niet naar de finale gaat. Oostenrijk zingt prima maar het komt wat rommelig over. Estland klinkt ook erg goed, maar het gedeelte waarin zij aan de wandel gaat op het podium vind ik raar overkomen. Slovenie zingt niet slecht maar het komt nogal schreeuwerig over, en ik heb gewoon niks het het liedje.