Malmö live: Repetities van start

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Robert schreef:

  Spannend! !!

 2. Robert schreef:

  Ik ben super benieuwd hoe alles er uit komt te zien over 1,5 week :) Vorig jaar met Baku heb ik minder liedjes beluisterd (nu allemaal haha) maar heb ik wel na de rehearsals de recaps van de halve finales gezien zoals ze er uit kwamen te zien bij de live uitzending voor de televote. Het haalt wel een soort van verrassingselement weg maar ik was gewoon te nieuwsgierig en kon niet wachten haha. Ik denk dat het dit jaar weer hetzelfde zal lopen maar ik vind het in ieder geval wel goed dat de eerste rehearsals niet openbaar zijn. Ik ben benieuwd wat de redactie allemaal te zeggen heeft over de eerste repetities! :)

 3. Wim1970 schreef:

  Ik verwacht niet dat Zweden, Italië, Noorwegen en Georgië het beter gaan doen dan Nederland.

 4. Rob schreef:

  Ik verwacht dat Anouk een indrukwekkend optreden geeft vanmiddag. Ben erg benieuwd naar het verslag vanmiddag !

 5. Ron schreef:

  Succes Anouk!!!
  Is all kinds of everthing er niet bij dit jaar de website
  is off line.

  • Kevin schreef:

   Keith zit nu in Portugal. Hij wilde niet weer naar Scandinavie. Ik denk dat hij nog steeds chagrijnig is door de overwinning van Euphoria.

 6. mike schreef:

  Het vertrouwen bij de bookmakers begint flink te dalen,ik heb helemaal geen vertrouwen in dit lied.Hoe mooi het ook is en hoe goed anouk ook zingt dit is geen lied voor het sf het gaat vervelen zeker bij de televoters denk ik.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Liedjes voor het sf bestaan niet. De uitdaging is om dit lied zo mooi op het scherm te brengen dat het bijblijft.

  • Robbert-Rotterdam schreef:

   Alles staat of valt uiteindelijk met het optreden en hoe het in beeld wordt gebracht. Maakt ze vanmiddag indruk en krijgt ze mooie belichting, dan is de schade zo weer gerepareerd.
   Zelf ben ik enorm benieuwd naar haar interactie met de camera’s. Weet ze de camera’s te vinden zoals in haar clips of niet?

 7. Roald schreef:

  Nee hoor Mike: Anouk is alweer gestegen naar nummer zeven:) Dus valt allemaal wel mee.

 8. Robbert-Rotterdam schreef:

  Ik ben eigenlijk wel blij dat de eerste rehearsal nog niet toegankelijk is voor pers, fans, etc.
  Niet dat ik het de aanwezigen niet gun, maar in elk geval zijn ze gedwongen te kijken hoe acts op het scherm overkomen ipv dat we standaard een beoordeling vanuit de zaal voorgeschoteld krijgen. Dat gaf in het verleden nogal eens een vertekend beeld.

 9. rene schreef:

  leuk leuk. Gelijk van start met een belangrijke dag. Repetitie van Anouk en nartuurlijk de grote favoriet Denemarken. Benieuwd naar de verslagen ;-)

 10. Nordman schreef:

  Nu gaat het echt beginnen :) Ongelooflijk benieuwd naar onze Anouk. Maak me geen zorgen over haar zang, maar wat gaat ze op het podium doen? Ik denk staan en zingen maar. En zou ze het idee met de schaduwen hebben uitgewerkt?

  Mee eens Robbert-Rotterdam!

 11. kris schreef:

  weet er iemand hoe het vervoer gaat van Kopenhagen naar de Malmo arena? denken jullie dat er iets geregeld is, of het goed aangegeven staat of mogen we het zelf uitzoeken?

  ik duim voor Anouk!!!

 12. Henk Jan schreef:

  Kris, je neemt gewoon de trein tussen Kopenhagen en Malmö. Retourtje kost omgerekend 9 euro. Gaat ’s nachts ook (elk uur 1 trein). Hoe je verder moet vanuit station Malmö? Geen idee, maar er zullen vast meer mensen die kant op moeten. Fans verblijven toch massaal in Kopenhagen.