Donatan en Cleo Poolse vertegenwoordigers in Kopenhagen

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Patrick schreef:

  En opeens heb ik alle respect voor Polen verloren. Ik dacht dat het niet slechter kon dan Letland.

  Dit lied laat klaarblijkelijk zien dat alle Slavische dames sletten zijn. Niet echt netjes.

 2. Matje schreef:

  Een enorme hit uit Polen . Heeft volgens mij heel wat records gebroken in dat land en toch vermoed ik dat het niet veel zal gaan doen in Kopenhagen. Dit is meer een lied voor de lokale markt maar goed , zeker weten doe je het nooit. Wat mij betreft hadden ze wel wat beters kunnen inzenden dan dit !

 3. Daan schreef:

  Dit vind ik een ontzettend leuk liedje, hoop op finale!

 4. Hebbuzz schreef:

  Denk dat dit een typisch voorbeeld zal zijn van iets wat lokaal een tophit is maar internationaal (in ieder geval in West Europa totaal niet aansluit.

  Ik ben er niet weg van, maar vind het wel leuk dat het ethnische invloeden heeft. Dat hele hoerige hoeft van mij niet.

 5. RiaNL schreef:

  Ik vind dit ook een leuk liedje. Ik hoop dat ze in Kopenhagen de Poolse versie zullen zingen.

 6. RobbieR schreef:

  Leuk, vrolijk, nu maar hopen dat het live ook goed over komt.

 7. Bandido - Georgia schreef:

  Persoonlijk vind ik het wat schreeuwerig, en ik vrees ook dat het allemaal niet wat te hoerig zal worden. Maar aan de andere kant is een beetje spektakel nooit verkeerd. En iets etnisch hebben we tot nu toe ook nog niet, dus op zich vind ik het leuk en gewaagd dat Polen hiermee komt.

 8. Gerardmartin schreef:

  Ach dit nummer past prima in deze tot nog toe dramatisch slechte versie van het songfestival!

 9. Jan de Taalregelman schreef:

  We kunnen ook nog altijd Ria Valk met haar toyboy sturen,met worstjes op haar borstjes.

 10. Gerardmartin schreef:

  Hey die Jan, da’s lang geleden, welkom terug!

 11. Gerardmartin schreef:

  Jaaaa Ria Valk!

 12. Johannes schreef:

  Geen hoogstandje maar niet vervelend, best grappig eigenlijk, voor mij mogen ze naar de finale

 13. Esmee schreef:

  Dat gaat dus over boobies :-)

 14. Roel schreef:

  Leuk. Nu nog een Beyonce-dansroutine erbij en het kan niet meer kapot.

 15. ~ René ~ schreef:

  Helemaal goed! Ik heb alle drie de filmpjes uitgekeken met een lach op mijn gezicht. Het etnische is goed maar ook de rest van het lied zit volgens mij beter in elkaar dan men hier denkt. Het schreeuwerige en “sletterige” is misschien niet des Neerlands maar sluit goed aan bij clips als “Can’t Hold Us Down” (Christina Aguilera & Lil’ Kim) en dergelijke. Ook die live-versie wordt goed gezongen, met heuse live-backings. Ik ben hier erg blij mee: Welkom Terug Polen!

  • Stefan schreef:

   Helemaal mee eens. De live-versie is ook al flink ‘afgeboobt’ en klinkt alleraardigst.

   Montenegro was vorig jaar ook mijn favoriet, maar werd volledig verknald door de act. Jury’s zullen dit best kunnen pruimen mits uitvoering niet te ver wordt doorgevoerd.

 16. Roald schreef:

  Hey, “Igranka” van Who See!! Doet dit me erg aan denken. Klinkt wel lekker, modern, misschien wel “schreeuwerig” (maar dat zal zo horen?). Toch vraag ik me af of dit zal scoren op het ESF. De maanmannetjes uit Montenegro sloegen afgelopen jaar in ieder geval de plank mis. Mocht het echter op een overtuigende manier naar het podium vertaald worden, waarbij iedereen bij het feestje betrokken wordt, zou het nog wel iets kunnen worden.

 17. Henk Jan schreef:

  Dit liedje deed vorig jaar als Ingranku of ‘Ingranka’ mee.
  Opvallend: dit nummer is dus al eerder uitgebracht in Polen. Mag dat?

 18. Nordman schreef:

  Niet echt mijn smaak, schreeuwerig refrein. Heel, heeeel missch kan het nog mijn guilty pleasure worden…zal het nog wel een kans geven op een late moment. De mix van het meer traditionele en moderne kan ik wel waarderen. In elk geval een zeer opvallende bijdrage. Denk wel dat het de finale kan halen…

 19. Bjorn schreef:

  Dit gaat geen potten breken in Kopenhagen. Dit is zoiets als de Toppers bij ons, werkt meestal alleen in eigen land.

 20. Mike B schreef:

  Leuk! dit zal wel eens flink kunnen scoren.

 21. Wim1970 schreef:

  Wat een ordinaire videoclip! Ik wacht nog steeds op het eerste goede nummer trouwens.

 22. Martijn schreef:

  Omdat je de tekst niet kunt plaatsen vind ik het eigenlijk best wel een beetje irritant worden nadat je een tijdje naar het nummer luistert…. Ik had eigenlijk op iets leukers gehoopt van Polen!

  • ~ René ~ schreef:

   Dat was ooit de charme van het songfestival voor mij … je verstond de liedjes niet, maar door het gevoel, of terugkerende woorden / klanken, of het geheimzinnige kon je een lied juist meer of minder waarderen …

 23. Esmee schreef:

  Esmee:
  Naar het schijnt valt de favoriet van Noorwegen bij veel mensen in de smaak.

  Sorry, één van de favorieten…:-)

 24. fred olde kalter schreef:

  TOPPER, goeie tekst, goed gezongen, gaat zeker naar de finale, jammer va nde clip, mocht wel iets pikanter