The Shin & Mariko Ebralidze voor Georgië naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Roald schreef:

  Mariko heeft wel een goed, opvallend stemgeluid, beetje donker; The Shin is erg etnisch, beetje “The Dubliners” van de Kaukasus:) Zou wel eens een verrassende combinatie kunnen zijn, ben benieuwd naar het lied!

 2. Jeffrey schreef:

  Zangeres klinkt leuk, zou het leuk vinden als het ook zo’n jazzy liedje word als van dat filmpje :-)

 3. ~ René ~ schreef:

  Wow, prachtige muziekfilmpjes hierboven.
  Nooit van The Shin gehoord maar deze muziek smaakt naar veel, heel veel, meer.

 4. RiaNL schreef:

  Ik ben heel benieuwd naar hun lied. Hun muziekstijlen liggen ver uiteen, dus dan kan een mooie en aparte combinatie worden. Ik zou het wel leuk vinden als ze in het Georgisch zouden zingen.

 5. Hebbuzz schreef:

  Oeh dat klinkt ‘eigen’, The Shin. Ik hoop dat Georgië weer eens heel ethnisch gaat. Maar met die jazzzangeres ben ik bang dat ze toch weer iets Amerikaans of kleurloos willen. The Shin smaakt naar meer, maar ze zullen er vast nog moeite mee gaan krijgen om een 3 minuten liedje te maken en dan ook de tijd nog te delen met Mariko.
  Mocht Georgië voor jazz gaan en de finale halen, net als San Marino, dan zie ik Valentina Monetta meteen weer het onderspit delven in de onderlinge strijd tussen Mariko en Valentina. Het is nog niet gezegd maar ik vermoed dat Valentina in 2014 op een jazz lied zal inzetten. Enfin ik loop op de muziek vooruit. Eerst even afwachten waar beide landen mee gaan komen.

 6. RobbieR schreef:

  Klinkt al veelbelovend..

 7. Roald schreef:

  Breaking: ESF 2014 toch naar Herning verplaatst?! Volgens Deense media zou de verbouwing van het stadion in Kopenhagen dusdanig achterlopen op schema (en extra geld kosten), dat omroep DR overweegt om uit te wijken naar Herning…

  Zie: http://escreporter.com/broadcaster-threatens-to-move-eurovision-2014/

 8. Mike B schreef:

  leuk voor een bbq