Kopenhagen live: De eerste repetitiedag zit er op

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. harm stirnberg schreef:

  Ben zooo benieuwd naar hoe het morgen gaat met de Common Linnets.

 2. Nordman schreef:

  Ja en laten we ook niet te snel conclusies trekken. Het is een eerste repetitie, wat overigens niet betekent dat ze onvoorbereid moeten aankomen zoals de 3JS (maar dat zal ook vast niet gebeuren), er zal ook na morgen vast nog wel verbetering inzitten zoals bij elk land.

 3. Roel schreef:

  Geweldig dat we de rehearsals kunnen meemaken.
  De mix is echt de enige zorg voor het NL team.

 4. Robbert-Rotterdam schreef:

  Ben erg benieuwd met wat voor camerawerk en belichting de Common Linnets aan komen zetten. Ze zullen op dit punt MOETEN scoren, want er zijn in de categorie rustige nummers gewoon betere in deze semi, al het gepraat over vermeende kwaliteit ten spijt. De kwaliteit om in enkele minuten gelijk de kijkers te pakken met het nummer hebben de Linnets niet, dus moet de weg van het beeld bewandeld worden. We zullen zien wat er bedacht is!

  • Matje schreef:

   Denk dat het voor de meeste landen geld dit jaar. Wat de Common Linnets betreft vermoed ik dat zij het meer moeten hebben van de juries die toch het lied op zich beoordelen en volgens de regels het visuele niet behoren mee te nemen. Mocht NL daarbij ook nog eens de juiste staging hebben dan zit het wel snor. Trouwens , Ilse en Waylon hadden blijkbaar wel instant appeal in Noorwegen want direct na de previeuw stond het lied al in hun iTunes lijst , nu op 71.

 5. Michel schreef:

  De sterren staan gunstig; 1 voorzichtig puntje gestegen in de odds, en op de 3e plek in de I-tunes van alle ESF nummers (met in 4 landen ’n notitie). Sanna stevig op 1 maar opvallend dat Aram p./dag alle kanten opschiet.

 6. riccardo schreef:

  Voor de gelegenheid of de punten zou het goed zijn de integriteit wat te laten varen en het all over veel meer op emotie te gooien. Schijnt dat de ronddraaiende camera’s die bedacht waren op dit podium niet kunnen.