Kopenhagen live: Noorwegen, Georgië en Polen

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Nordman schreef:

  Noorwegen: weinig op aan te merken, klasse.
  Georgie: Mess!
  Polen: Dit doet Georgie vergeten. Alhoewel ik geen grote fan ben van het nummer, ziet het er vermakelijk uit.

 2. Peter31 schreef:

  Noorwegen is goed. niet meer en niet minder. Zeker geen winnaar volgens mij maar wel finale. optreden ziet er nog niet goed uit vind ik, maar de zang is prima.
  Georgië brengt eens een keer wat anders, maar het komt niet over. Jammer. Ik ben waarschijnlijk de enige die dit leuker vind dan Waterfall. Net als Azerbeidzjan vorig jaar. Zo over de top. dan vind ik dit weer meer echte muziek. Maar ja niet goed genoeg voor de finale, denk ik.
  Polen vind ik zo overgewaardeerd. Montenegro had vorig jaar een soort gelijk nummer. Dat was origineel en spannend. Dit is goedkoop en voorspelbaar. Ik hoop echt dat dit niet door gaat.

 3. Mike B schreef:

  Noorwegen heb ik niks mee. Georgië nog minder, Polen wel grappig. en ik lees net dat Carl NL het beste nummer vindt das dan wel weer aardig.

 4. Zoë schreef:

  Wat een kattegejank toch van Noorwegen.

 5. Roel schreef:

  Noorwegen: Heeft wel karakter.
  Georgië: Pfff..
  Polen: Folklore heeft altijd fans

 6. Esmee schreef:

  Noorwegen zal de finale wel halen. Maar Georgië en Polen vind ik niet zo goed klinken.

 7. Ria NL schreef:

  Alle drie de liedjes vind ik wel finalewaardig, zeker Noorwegen als 1 van mijn grote favorieten, Georgie vind ik apart, ik vind het leuk dat ze zich durven te onderscheiden met een apart lied, Polen vind ik vooral muzikaar gezien erg leuk, met de folkloristische muziekstijl.

 8. Peter31 schreef:

  Ria NL:
  Alle drie de liedjes vind ik wel finalewaardig, zeker Noorwegen als 1 van mijn grote favorieten, Georgie vind ik apart, ik vind het leuk dat ze zich durven te onderscheiden met een apart lied, Polen vind ik vooral muzikaar gezien erg leuk, met de folkloristische muziekstijl.

 9. Peter31 schreef:

  Wat leuk dat je Georgië ook waardeerd!

 10. Jeffrey schreef:

  Alledrie nummers die wel iets hebben, hoewel Noorwegen er voor mij ver boven uitsteekt. Georgië is en blijft een apart lied, maar WOW, die zang van Mariko is echt een 10+ waard. Van mij mag zij volgend jaar de Valentina zijn en na een apart nummer (2012) terug komen met een mooie powersong (2013).

 11. Peter schreef:

  Waardeloos dat Noorwegen, zwaar overgewaardeerd net als Zweden en België. Ook Armenië is niet wat het moet zijn.

 12. He1n schreef:

  Wat grappig: wisselend comentaar over Noorwegen.
  Ik vind er geen reet aan. Polen ook niks.Georgia waardeloos.
  Nederland toch een kansje?? Wat een slecht songfestival-jaar

 13. Placide schreef:

  De kansen voor Noorwegen worden hoog ingeschat dit jaar, maar dat kan misschien nog weleens behoorlijk gaan tegenvallen. Georgië en Polen blinken misschien uit in originaliteit, maar dat is ook het enige. De kansen voor Nederland stijgen.

 14. Hebbuzz schreef:

  Noorwegen: valt iets tegen maar had dan ook hele hoge verwachtingen, hij moet eerder wat minder ‘klein’ zingen. Lijkt alsof hij de eerste helft elk moment in janken kan uitbarsten, met glazige ogen., Staat er ook heel statisch bij. Enige dat beweegt, zijn mond wordt bedekt door de microfoon die hij vastklauwt.

  Georgië: jammer, komt totaal niet over, rommelzooitje, hippiebende. Studioversie vind ik heerlijk.

  Polen: geschreeuw, punten pakken met een close-up van de tieten van een niet meezingende wasvrouw. Ziet er wel heel goed uit op camera.