Ilse DeLange door het dolle: “ging geweldig”

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Hahaha wij gaan lekker zuipen :-)

  Maar echt top hoor, het was echt heel goed!!!

 2. Oliver schreef:

  Ik ben heel erg trots op ilse en waylon! Geweldig! Super prestatie, goed gezongen en de camera momenten goed benut! Top 10 moet er wel in zitten zo niet hoger. Heb toch wel weer een traantje moeten laten van blijdschap. Ga lekker zuipen en vier ze!! Vanaf morgen weer volop aan de bak!! Maak ons zaterdag trots!!

 3. Celine schreef:

  super gewoon!!!! ik ben BLIJ

 4. johanve schreef:

  Ik ga nu echt geloven in een hoge notering!!

 5. Patrick schreef:

  Nederland in tweede helft van de finale!

 6. RobbieR schreef:

  Ja wij stijgen als gekken overal huh??????

 7. Henk Jan schreef:

  Zuipze Waylon en Ilse! Het is jullie na al dat gezeur in Nederland meer dan gegund! Topprestatie, toplied, chartstopper! Supertrots!!!

 8. joke schreef:

  Ik wil graag vanuit Spanje op NL stemmen zaterdag,wat is het nummer dat ik moet bellen.

  • xxx schreef:

   Daarvoor moet je de uitzending op TVE volgen. Daar komen de betreffende telefoon- en sms nummers in beeld. Wellicht staan ze ook in de pers en/of op TVE teletekst.

 9. Esc-go schreef:

  Wauw, wat een klasse van Ilse en Waylon! En wat zit NL op songfestivalgebied enorm in de lift sinds Anouk. Eindelijk topartiesten die zich aanmelden en al twee keer een finaleplaats! Ik verwacht zeker een top-10 notering.
  Dit zal ook weer positief uitwerken op volgend jaar. Welke ster zal nu benaderd worden? Armin van Buuren? Caro Emerald? Afrojack? Eva Simons?

 10. ray schreef:

  Heerlijk die Ilse,zo spontaan en echt! grappig dat zij tegen Sanne Nielsen zij you nailed everything but my song comes from the hart.
  Wat een arrogant mens die Azeri tuurlijk wist zij wel dat het geen verassing was dat ze doorging.
  omhoog gevallen zangeresje uit de oliestaat.
  Wat vielen veel landen tegen o.a Armenië,Oekraïne,Azerbeidzjan die gaan zeker niet winnen

 11. @lbert schreef:

  Ik lag me een deuk als ze straks nog hoger eindigen als Anouk, die heeft de schurft aan Ilse zou er mooi zij, leuk spontaan mens, zeer verdient door

 12. Wolf schreef:

  IDD! Hahahaha, Laat die maar lekker in de grond zakken van schaamte. Met haar denigrerende tweet van Ilse haar DVD in de prullenbak.

  @lbert:
  Ik lag me een deuk als ze straks nog hoger eindigen als Anouk, die heeft de schurft aan Ilse zou er mooi zij, leuk spontaan mens,zeer verdient door