Edsilia Rombley en Cornald Maas presenteren Eurovision in Concert

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

  1. harm stirnberg schreef:

    Leuk duo, ik heb er wel zin in.

  2. margreet buitendijk schreef:

    Leuk dat Edsilia en Cornald presenteren , heb er al helemaal zin in !!!

  3. harm stirnberg schreef:

    Off Topic : Redactie hebben jullie in jullie ESF agenda niet vergeten te melden dat 31 Januari de finale in Zwitserland is ? Groetjes Harm

    • harm stirnberg schreef:

      @ Redactie, fijn dat jullie de ESF agenda zo snel hebben aangepast met de finale van Zwitserland.

  4. joris schreef:

    Leuk!!! Ik ben zeker weer van de partij!

  5. He1n schreef:

    2 supere leuke mensen
    Eds doet het voor de money en cor met zijn hart.
    Ik ga heen

  6. Dick schreef:

    Ik ben 2 keer naar een concert van Edsilia toe geweest en heb me altijd afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat deze prima zangeres geen grote internationale zangcarriere opgebouwd heeft. Ook het aantal hits in de nederlandse hitparade is op 1 hand te tellen. Volgens mij een typisch gevalletje van de verkeerde mensen om haar heen en de verkeerde keuzes, harstikke zonde.

    • Robbert-Rotterdam schreef:

      cd verkoop is tegenwoordig maar een klein deel van de inkomsten van een artiest. Het meeste wordt verdiend aan optredens in het land of projecten. Voor iemand als Edsilia, met vele optredens en het Ladies of Soul project geldt toch dat ze een succesvolle carriere heeft, ondanks gebrek aan singlehits. Hits kunnen natuurlijk wel het aantal optredens aanjagen.

      • Dick schreef:

        Ben ik niet helemaal met je eens: natuurlijk prima dat ze vaak in het land veel optredens heeft (met The Ladies Of Soul bijv) maar het talent en de stem die ze heeft had veel meer internationale belangstelling verdiend. Natuurlijk heeft ze zelf ook haar keuzes gemaakt maar zonde blijft het.

  7. Esf2015Wenen schreef:

    Hieperdepiep.

  8. Sander Herbers schreef:

    Wij gaan al jaren naar Eurovision in Concert, dit jaar waren we helaas te laat met kaarten kopen. Heeft iemand toevallig nog 2 kaartjes over? Fingers crossed!! Mail me via: sanderherbers@me.com