Duitsers kiezen laatste finalist [upd]

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Oliver schreef:

  Wat een bagger nummers zeg. De enigste twee die nog enigszins te pruimen zijn is Lars Pinkwart met Tornado en Moonjos met Haggard Heart. Met name dit laatste is een lekker in het gehoor nummer, eigentijds en kan zo maar eens een hit worden. Mag van mij wel naar Wenen gaan.

  Lars Pinkwart heeft ook een aardig popnummer, de rest vind ik niks aan persoonlijk.

 2. Hebbuzz schreef:

  Ann Sophie zingt al net als Elaiza, Maar t nummer is minder toegankelijk.

  http://www.eurovision.de/videos/Ann-Sophie-singt-ihren-Siegersong-Jump-The-Gun,clubkonzert392.html

 3. Ria NL schreef:

  Ik vond de meeste liedjes niet om aan te horen. Ann Sophie heeft qua zang terecht gewonnen maar van haar liedje ben ik niet onder de indruk.

  • harm stirnberg schreef:

   Wat een verschrikkelijke slechte liedjes, van mij hadden ze gewoon de finale mogen doen zonder 1 van deze kandidaten. Totaal geen toevoeging,vooral als ik naar de kwaliteit luister van Fahrenhaidt met Frozen Silence en de kwaliteit van de andere finalisten.