Douze Points 2015 [21]: Malta

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

  1. Br@m schreef:

    Prima nummer wederom van Malta. Dit is goed genoeg voor de finale. Deze “Warrior” vind ik beter dan die uit Georgië.

    Tussenstand 2e halve finale:
    4. Montenegro
    10. Malta
    11. Litouwen
    12. San Marino
    14. Ierland

  2. Ria NL schreef:

    Ik kan deze inzending van Malta ook wel waarderen en vind dit lied ook veel beter dan degene uit Georgië. Ook wat mij betreft een finaleplaats voor Malta.

  3. inez feytons schreef:

    dit verdient een finaleplaats

  4. Martin schreef:

    De inzending van Malta van vorig jaar vond ik niet leuk. Maar dit is ook vreselijk. Wat een saai lied. Live was ze in de nationale finale ook slecht. De Warrior uit Georgie vind ik vele malen beter. Malta mag de finale van mij missen dit jaar, ik mis Malta niet. Mijn nummer 16 in deze 2de halve finale.

  5. Robbert-Rotterdam schreef:

    Anoniem lied. Kraak noch smaak.

  6. kevin schreef:

    Deze aangepaste versie is een stuk tammer dan het nummer dat in eerste instantie gekozen werd. Die Disney-achtige sfeer past mijns inziens totaal niet bij het nummer, maar dat zal wel Maltees zijn.

    De componist van dit lied zat overigens vorig jaar in de vakjury van Malta vorig jaar en zette de Common Linnets op de 25ste en laagst mogelijke plek. Zo iemand kun je op voorhand muzikaal nauwelijks serieus nemen en ik verdenk hem ervan kaas in zijn oren te hebben gepropt.

  7. Nordman schreef:

    Van de 2 warriors heeft dit mijn voorkeur, stuk commerciëler en aangenamer om naar te luisteren. Wat mij betreft een goede inzending waar helaas wel iets aan ontbreekt waardoor ik het geen top inzending vind. 16/40

  8. VinVin schreef:

    vreselijk, wat een gekweel, zelfs in de studio versie zingt ze met sommige uithalen nog vals , nee dit hoeft echt niet door naar de finale

  9. MarkusRotterdam schreef:

    Ah, weer een strijdlied. Leuk..☺
    Gauw vergeten ook weer.

  10. RobbieR schreef:

    Ik vind het wel een aardig liedje, refrein lijkt valsig..

    Dikke voldoende, staat ergens eind 30

  11. Leendert Jan schreef:

    Het nummer is best oké en in ieder geval veel beter te pruimen dan de andere Warrior. Ik vind haar stem alleen niet mooi, zeker live niet. Een beetje Duffy-achtig gekwaak. Al met al laat het mij vrij koud of dit de finale haalt of niet.

  12. Roel schreef:

    Deze jongedame kan beter K3 liedjes op haar repertoire zetten. Het is net iets te vals en de galm helpt ook al niet.

  13. johan schreef:

    prachtige inzending deze verdient gewoon een finale plaats.
    hier wordt ik echt vrolijk van.
    Ik hou van de 2 warriors ik zou ze graag allebij in de finale zien en wie dan de meeste punten gaat halen valt af te wachten.

  14. max schreef:

    Wat een boutlied. Ik geef hier geen cent voor.

  15. Wim1970 schreef:

    Goh, en ik maar denken dat het 5de lied van Malta is:

    Vandaag het vijfde lied in de 2e halve finale op donderdag 21 mei: Ierland Amber – Warrior

  16. Marc schreef:

    Het lied van vorig jaar (Firelight – Coming Home) behoorde tot mijn top 3 (ja, ik zit er altijd flink naast, haha) en ook dit jaar heeft Malta best een lekker nummer, maar absoluut geen winnaar. Ik ga aankomende dinsdag naar Malta voor een weekje. Ben benieuwd of ik Warrior daar ergens uit de radio hoor schallen.

  17. Sven schreef:

    Vond de 1e versie beter.
    Het wordt erop of eronder…

  18. Gerardmartin schreef:

    Nietszeggend pompeus geval en net als die uit Georgië kunnen me beide gestolen worden.

  19. Placide schreef:

    Deze aangepaste versie doet afbraak aan de eerste, want die was namelijk veel sterker, vlotter en had wel iets. Zal geen potten gaan breken op het ESF als ze deze versie gaat brengen.

  20. Wim1970 schreef:

    1. Montenegro
    2. Malta
    3. Litouwen
    4. Ierland
    5. San Marino

  21. Jarnoootje schreef:

    Mens wat kan zij krijsen dit gaat helemaal niks worden voor Malta dit jaar.

  22. Dick schreef:

    Daar wara wij een prima zangeres sturen doet Malta het tegenover gestelde: wat matige kwaliteiten heeft deze dame. Wat ook niet helpt is dat het nummer ten opzichte van de nationale finale en de winst daarin, nogal aangepast is. Malta is zo’n land dat niet (meer) opvalt de finale wat mij betreft mag missen.

  23. Insight schreef:

    Afgrijselijk lied, beide versies. vooral de wijze hoe ze haar stem gebruikt op de laatste stukken van bepaalde zinnen en woorden . Vreselijk! liefst geen finale . Bij de songcheck op eurovision.de was men er ook niet over te spreken.

  24. MarcvdHeijden schreef:

    Zeker geen verkeerd nummer, wat helaas wel minder kansrijk is geworden, door de nieuwste versie die Malta ervan heeft gemaakt. Onbegrijpelijke veranderingen, die het lied zeker niet ten goede komen.

    Dit is naar mijn mening wel de betere van de twee ‘Warriors’, maar ik zie Amber als een typisch voorbeeld, wat waarschijnlijk wel de finale had gehaald, wanneer het in de eerste semi had geloot. Nu neig ik meer naar een exit op de donderdag.

    1. Estland – 3. België – 9. Roemenië – 13. Ierland – 15. Denemarken – 17. Armenië – 18. Nederland – 21. Malta – 23. Litouwen – 24. Rusland – 26. Servië – 27. Albanië – 29. Georgië – 31. Griekenland – 32. Macedonië – 33. Hongarije – 35. Wit-Rusland – 36. Montenegro – 37. Moldavië – 38. San Marino – 40. Finland

  25. Björn schreef:

    Malta kan me regelmatig bekoren met hun inzendingen, maar dit jaar slaan ze de bal volledig verkeerd! Ik ben totaal geen fan van haar stemgeluid en al zeker niet het liedje. De eerste versie was dan nog een beetje beter, deze is precies een zwakker broertje ervan. Wss gaat Malta hiermee de finale niet halen en dat is niet echt onverdiend ook!

    Persoonlijke ranking Semi 2: 15de
    Persoonlijke ranking ESC 2015: 37ste
    Verwacht resultaat halve finale: 11de

  26. Hebbuzz schreef:

    Een van de betere Maltese bijdragen van de afgelopen jaren, maar die heb ik dan ook gemiddeld niet hoog zitten.
    Amber is een aardige zangeres, maar lied en zangeres lijken een mismatch en de boodschap van het lied komt totaal niet over. Ambers optreden in Moskou (https://www.youtube.com/watch?v=7IPzxRUCqdE&app=desktop) was trouwens best goed, maar ik verwacht dat Malta toch niet voorbij de semifinale komt. Jammer, want dan sturen ze de komende jaren weer van die domme simpele herhalingsrecepten.

  27. Paysbart schreef:

    Beetje vlees noch vis. Niet verkeerd maar ook niet opvallend.

    Mijn persoonlijke ranking:
    3 Belgie
    5 Estland
    7 Letland
    8 Montenegro
    9 Ierland
    10 Nederland
    12 Roemenie
    14 Servie
    16 Georgie
    17 Macedonie
    22 Albanie
    23 Malta
    25 Litouwen
    27 Finland
    31 Belarus
    32 Hongarije
    34 Denemarken
    36 Moldavie
    37 Griekenland\
    38 San Marino
    39 Armenie
    40 Rusland