België maakt eerste details voor 2016 bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Wim1970 schreef:

    K3?

  2. Dick schreef:

    De VRT moet toch echt eens nadenken hoe ze met songfestival verder willen. Goed dat ze nu al met de eerste details naar buiten treden. Belgie scoorde alleen de laatste jaren (en dan denk ik aan bijv aan Loic, Urban Trad) als de RTBF de honeurs waarnam dus ik hou mijn hart vast voor Belgie komend jaar:-). Overigens vind ik wel dat Kate Ryan destijds absoluut een finaleplaats verdiende. Kennelijk durft de VRT geen interne selectie aan:-).

  3. Esc-go schreef:

    Alleen in 2010 een mooi resultaat, maar Tom Dice werd intern geselecteerd. Vlaamse Eurosong is net zo tenen krommen als onze nationale songfestivals. Kappen met die troosteloze voorrondes, voegen niks toe.

  4. kim schreef:

    beste buren, de VRT is helemaal niet geinteresseerd in een Belgische overwinning, maar enkel in kijkcijfers op zondagavond. Het is een kliekje ambtenaren die blind en doof zijn voor input van buitenaf. Zij willen TV met controverse en regels in de kranten. Artiesten met een eigen stijl en potentie willen en zullen hier niet aan meedoen maar hun neus er voor ophalen….Voor ons Belgen is het dus eigenlijk om de twee jaren hopen op iets goeds! ( en om het andere jaren zoch belachelijk gemaakt voelen, beschamend!)
    Ben er zeker van de Nederland daarentegen weer geleerd heeft hiervan en een zegen de komende jaren er zeker in zal zitten! Bedankt voor de 12 trouwens, als het goed is ben ik er zeker van dat het Belgische publiek ze jullie volgend jaar weer zal gunnen!

  5. Lilly schreef:

    Ja precies, we hadden ze afgelopen jaar moeten krijgen toen we ze zeker verdienden!

    Gigi:
    Vorig jaar kregen we maar 8 punten van België!

  6. scooby schreef:

    de VRT dat is weer niks dan vorig jaar sturen ze die opera zanger terwijl er vele betere liedjes werd weggestemd door de jury leden (met opzet) 2 Fabiola had toen in het songfestival wel niet misstaan