Wenen live: Degelijke eerste repetitie Roemenië

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Sannie schreef:

  Goed lied! Gaat met gemak naar de finale.

 2. RobbieR schreef:

  Wow dit is zomooi… Samen metBelgie de favoriet van deze semi..

 3. Ria NL schreef:

  Dit is mijn grote favoriet van de 1e semifinale. Het totaalplaatje ziet er prachtig uit en het lied klinkt als een klok. Als dit niet naar de finale gaat kijk ik NOOIT meer naar het ESF !!!

  • Br@m schreef:

   Ria en nooit meer naar het songfestival kijken zijn 2 dingen die niet bij elkaar passen. Daarvoor is je passie voor het ESF gewoon te groot. Ik zou het trouwens ook vreselijk vinden als dit de finale niet zou halen. Het is echt een ontzettend mooi nummer.

 4. Mike B schreef:

  Het zoveelste boodschap lied in deze semi dat kan hun wel eens parten geen spelen

 5. Ray schreef:

  België,Roemenië zijn zeker de beste nummers! Rusland,Estland volgen,maar ik moet bekennen dat Walk along echt zo slecht niet is?

 6. MarkusRotterdam schreef:

  Ik moet toegeven dat ik dit lied steeds beter ga vinden.
  Het enige waar ik me aan erger is die belachelijke Engels uitspraak.
  Ik denk dat die Britten krom liggen van het lachen.
  Die denken dat ze naar een aflevering van ‘Allo, ‘ Allo zitten te kijken

 7. J1. schreef:

  Ook mijn favoriet van deze halve finale…samen met…jawel..Trijntje!

 8. johanve schreef:

  Leuk nummer , maar hoeft van mij niet in het engels gedaan te worden
  Samen met Rusland, Nederland de betere van deze eerst halve finale.
  ik vind Belgie trouwens erg overgewaardeerd, maar goed dat is alleen maar mijn mening.

 9. johanve schreef:

  en Macedonie vind ik ook goed

 10. Roel schreef:

  Leuke melodie. Maar zo zijn er vele.

 11. Ria NL schreef:

  Br@m:
  Ria en nooit meer naar het songfestival kijken zijn 2 dingen die niet bij elkaar passen. Daarvoor is je passie voor het ESF gewoon te groot. Ik zou het trouwens ook vreselijk vinden als dit de finale niet zou halen. Het is echt een ontzettend mooi nummer.

  Haha Je kent me te goed Bram !!

 12. Esmee schreef:

  Op dit fragmentje komt het nummer een beetje saai op me over. En nog iets: kind op beeld erachter;mag helemaal niet. Tenzij het joch minimaal 16 jaar is, maar hij lijkt jonger.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik vind dit een aardig liedje, mét een melodie. Dat Engelse gedeelte klinkt echter foeilelijk en is bovendien totaal onnodig. Dus geen stem van mij voor Roemenië.

 13. Hebbuzz schreef:

  Rustig prettig luisterliedje. Koffers op het podium en een lichtgrijze verzameling fotolijstjes. Zang in orde, kabbelt plezierig naar het einde toe. De zanger begint heel klein te zingen wat het geheel wat dynamischer maakt. Maar van begin tot einde is het wel een beetje veel van hetzelfde. De zanger is gekleed in een onopvallend witte broek en overhemd met zwart hesje.

  Overigens wel een hele zaad persconferentie over zielige kindjes.