Wenen live: Fyrom, Servië en Hongarije

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Marc schreef:

  Wat mij betreft wordt Servië allerlaatste dit jaar! Tenenkrommend lied en optreden!
  Echt afschuwelijk!!!!!!!

 2. gj schreef:

  Marc:
  Wat mij betreft wordt Servië allerlaatste dit jaar! Tenenkrommend lied en optreden!
  Echt afschuwelijk!!!!!!!

  Amen. In het Servisch was het misschien nog te doen maar dit was beter niet begrepen…

 3. Robbert-Berlin schreef:

  Wat een vreselijk nummer en ook zo ouderwets. Er lijkt duidelijk een tegenstelling te zijn tussen hoe bloggers in de persruimte oordelen en wat wij thuis op een afstand ervaren.

 4. angelique matthijssen schreef:

  Mijn favoriet van dit jaar, macedonie, erg mooi, met blackstreet erbij is mooi gedaan..

  • Astrid schreef:

   Agree! Macedonie heeft een prachtig nummer dat niet zoals vele andere inzendingen snel gaat vervelen. Hoop alleen dat de uitvoering met wat minder voetgeschuif en onwezenlijke choreografie gepaard gaat straks.

 5. luuk schreef:

  heel veel bagger in de 1e hallve finale Finland aan de top gevolgd door Servie en Armenie,wat slecht,Armenie zou de finale kunnen halen doordat in Europa verspreid heel veel Armeniers wonen…

 6. Leendert Jan schreef:

  Wat een knullig gehups ook bij Servië. Ze heeft wel een geweldige strot, dat imponeert wel.

 7. Henk Jan schreef:

  Servië stuurt inderdaad slappe hap. Oude boodschap (come on, het is 2015, weg met dat “yes I’m different and that’s ok”) slaat niet aan.
  Macedonië heeft erg lekkere inzending maar mket de backings lekker thuislaten. Die verstoren het liedje.

 8. Henk Jan schreef:

  Knap dat bijna alle liedjes door zijn naar de finale wat deze blog betreft. ;-)
  Rusland was wel erg slecht trouwens i de rehearsals. Valt Polientje door de mand? Leuk wel alsof liedje versneld is om de 3:02 naar 3:00 te brengen. Heel raar nu.

 9. Esmee schreef:

  Servië. Goed dat de zangeres zich in een gewaad met zilverglitter heeft gehuld. Als je dan tóch opvalt, dan maar gelijk goed. Het liedje daarentegen vind ik niet veel aan. Een stem heeft ze echter wel. Wat me wel irriteert aan de act zijn de danseressen en de dansers. Wat die witte vlaggen erbij doen snap ik niet, en als ze losgaan op de disco dan zijn ze qua dans niet zo interessant om naar te kijken. Nog even oefenen.
  Finale? Dat zal erom spannen.

 10. Esmee schreef:

  Hongarije heeft een saai lied. Geen finale wat mij betreft.

 11. Esmee schreef:

  Macedonië. Ik weet niet wat dit lied gaat doen. Was misschien spannender geweest als het in de eigen taal gezongen werd.

 12. luuk schreef:

  Hongarije kunnen we gebruiken als plaspauze boring……. geen finaleplek

 13. peter31 schreef:

  Zo’n lied als van Servie hoort wel bij het Esf vind ik. Ff lekker gek! Als het de finale haalt, denk ik niet dat het heel hoog eindigt.
  Het optreden van Macedonie is weer eens over de top.(net als vorig jaar) Jammer, want het lied is niet verkeerd. Niet echt vernieuwend. Maar beter als wat ze de afgelopen 2 jaar brachten.
  Hongarije slaat wat mij betreft helemaal de plank mis. Zeker met zo’n optreden. Er is echt helemaal niks sprankelends aan. Bij mij komt de boodschap niet over. Geen finale.

 14. johanve schreef:

  Ik vind Macedonie wel heel mooi , hopelijk finale!
  Servie : goede zangeres maar beetje te veel van het goede , ik denk geen finale.
  Hongarije vind ik wel een lief liedje , maar niet overtuigend genoeg om de finale te halen

 15. Ria NL schreef:

  Macedonië – Qua zang vind ik dit wel mooi. Alleen de backing vocals mogen van mij wel wegblijven, ik vind het lied daar afbreuk aan doen. De achtergrond ziet er mooi uit alleen mag Daniel wel een ander jasje aandoen

  Servië – Ik vond dit een mooier optreden dan tijdens haar 1e repetitie, De jurk en het haar van Bojana zien er beter uit. Qua zang klinkt het niet verkeerd, al ben ik niet dol op het liedje. Ik vond de Servische versie mooier.

  Wit Rusland – Mooi optreden en zang van Wit Rusland. Ik vind het beter dan tijdens de 1e repetitie. Ze lijken beter op elkaar ingespeeld

  • Ria NL schreef:

   Ria NL:
   Macedonië – Qua zang vind ik dit wel mooi. Alleen de backing vocals mogen van mij wel wegblijven, ik vind het lied daar afbreuk aan doen. De achtergrond ziet er mooi uit alleen mag Daniel wel een ander jasje aandoen

   Hongarije – Het totaalplaatje ziet er mooi uit. Het liedje dat ik nogal saai en slaapverwekkend vind wordt wel goed gezongen

   Wit Rusland – Mooi optreden en zang van Wit Rusland. Ik vind het beter dan tijdens de 1e repetitie. Ze lijken beter op elkaar ingespeeld

 16. Dick schreef:

  Fyrom: is het allemaal net niet.
  Servie is toch wel erg lekker fout. Geheide finaleplek. Wat me wel stoort is die waardeloze vreemde dansers die maar wat doen op het podium, dat kan veel strakker allemaal.
  Hongarije: word beetje moe van die vredesboodschappen of ze moeten goed neergezet worden en dat gebeurt niet bij Hongarije maar zal de finale wel halen om geruisloos middenmoot of onderaan te eindigen.