Wenen live: gebrek aan interactie en chemie bij Wit-Rusland

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Ria NL schreef:

  Ik vind dit er wel mooi uitzien, maar de zang kan beter.

 2. Dick schreef:

  Redelijk…. maar ook niet meer dan dat…

 3. Henk Jan schreef:

  Sowieso krijgt een act met veel instrumenten mijn stem niet. Is allemaal fake (playback). Dus leuk hoor zo’n viool, maar het geluid komt van tape. Jammer.

 4. Mark schreef:

  Helaas komt al de muziek van tape, dat is nog steeds de grootste aderlating van het festival. Alles voor de commercie en een echt orkest werd te duur. Nee liever een grote hal waar zoveel mogelijk nichten met een vlaggetje kunnen zwaaien, dat is het. Oostenrijk kwam al voordat het hele festival nog van start moest gaan deze maand 10 miljoen Euro tekort en loopt alleen maar op. Waarom niet kleiner en intiemer met een mooi orkest waar ECHTE zangers/zangeressen/duo’s en groepen tot hun recht komen. Niet de al jaren ‘eenheidsworst’ die we krijgen voorgeschoteld.

 5. Sannie schreef:

  Aardig nummer, maar ik zie dit niet naar de finale gaan.

 6. Jan Greeve schreef:

  Als er meer in zit dan kan het nog wat worden, blijft wel hangen op de een of andere manier. Die nepviool heb ik geen moeite mee.

 7. Robbert-Berlin schreef:

  Dat heb ik nu ook. Als zo’n vrouw in beeld verschijnt en virtuoos maar nepperig de viool bespeelt, haak ik af.
  Ok, alle muziek staat op de band, maar doe dan ook niet net of je echt aan het spelen bent. We zijn gekke Henkie toch niet?

 8. Robbert-Berlin schreef:

  En ook hulde aan de redactie die nu wél het tv-scherm als uitgangspunt is gaan nemen, i.t.t. gisteren.

 9. Redactie schreef:

  Dat deden we gisteren ook Robbert :-)

  • Robbert-Berlin schreef:

   Nee, hoor. Toen bleven jullie maar hameren op hoe statisch een act was, terwijl dat op het tv-scherm anders kon zijn. Maar maakt niet uit, Nu ben ik weer tevreden. Ga zo door.

 10. Bert schreef:

  Dat deden jullie gisteren ook? Ik heb anders weinig gehoord over hoe Trijntje’s performance in beeld gebracht wordt….maar heel veel over de kleding, overigens ook op andere sites.

 11. MarkusRotterdam schreef:

  Oei wat vals.
  Het nummer vind ik best aardig, niet meer dan dat.
  Werk aan de winkel voor Belarus

 12. Nordman schreef:

  Niet veel aan, het nummer na ze, de zangeres, maakt gehakt van ze. Podium vind ik nog niet heel indrukwekkend, hopelijk op tv beter!

 13. Roel schreef:

  De ledwall is boring.

 14. gaby schreef:

  Middelmootje, maar laat ze dan maar onder ons eindigen

 15. Wim1970 schreef:

  Wit-Rusland gaat ten koste van Rusland de finale halen, als 10e ;-) Rusland wordt 11e :-P

 16. Hebbuzz schreef:

  Roodwitte setting. Violiste met witte jurk en rode viool komt erg laat in beeld. De zanger in net pak, maar vocaal erg zwak. Naar het einde verandert de background naar blauw-wit. Uzari komt erg onsympathiek over, wat het voor de kijker aannemelijk maakt dat Maimuna telkens bij hem wegloopt als hij toenadering zoekt. Het lijkt alsof er wc-rollen over de backdrop gegooid worden. Zang is heel matig, chemie tussen de twee is volledig zoek.