Wenen live: Il Volo sprankelt nog niet

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Kobe schreef:

  Zou er niks op tegen hebben om het Songfestival eens te zien doorgaan in Italie….maar niet dit jaar.
  Hou helemaal niet van deze inzending, pretentieus en pompeus.
  Dit gaat ook volgens mij ook niet winnen, zal wel top 5 worden…helaas :D

 2. MarkusRotterdam schreef:

  Tja ik val in herhaling maar zij zijn mijn topfavoriet. Ik kan me geen andere winnaar voorstellen, maar dat is puur persoonlijk. Dus of ze nu in de middenmoot belanden of top 5, het lied zal er voor mij niet minder op worden. Mooie achtergrond ook, nog mooier dan bij het Sanremo festival.

  • Kobe schreef:

   Sorry maar die achtergrond maakt het gewoon nog erger voor mij. Konden ze echt niet iets creatiever zijn?

 3. Ria NL schreef:

  Ik ben het helemaal eens met Markus. Ook bij mij is Italië zwaar favoriet voor de overwinning. Al vanaf het moment dat zij het San Remo festival wonnen hoopte ik al dat zij dit lied zouden zingen in Wenen. Ik vind het prachtig en de achtergrond ziet er erg mooi uit. Dus wat mij betreft heel graag naar Rome volgend jaar.

 4. Daniel schreef:

  Ik ben geen liefhebber van deze muziekstijl, maar zelfs bij deze eerste rehearsal klinkt het al prima. Ik ben heel benieuwd waar dit nummer gaat eindigen zaterdag.

 5. Robbert-Berlin schreef:

  Die balans tussen de stemmen is iets waar de techniek zich verder over moet buigen. Geen paniek. Er zijn nu eenmaal dingen waar het deelnemend land zich voor moet inspannen, zoals zuiver zingen, contact zoeken met de camera, leveren van een plan, etc, en zaken waar de technici verantwoordelijk voor zijn, zoals perfecte geluidskwaliteit, goede balans. Ze hebben nog vele repetities, toch? Denk dat dit wel goed komt.

 6. Gerrit schreef:

  Is mijn persoonlijke favoriet, alleen denk ik dat Australië door vele gun stemmen het festival gaat winnen.

 7. Br@m schreef:

  Net als bij Marcus en Ria is dit ook mijn grote favoriet voor de eindzege. Het Sanremo Festival wonnen ze overtuigend en ik hoop en verwacht eigenlijk eenzelfde resultaat bij het Eurovisie Songfestival.

 8. Ray schreef:

  Helemaal niet mijn ding,opera hebben we nu wel gehad.
  Rome volgend jaar? alstublieft niet grote chaos slechte organisatie.
  Het wordt jammer genoeg, lekker Mans uit Zweden.

  • Vincent schreef:

   Hoe weet je nou dat het een chaos wordt en slecht georganiseerd zal zijn? Dat het meer dan 20 jaar geleden wellicht ietwat rommelig verliep wil niets zeggen.

   Italië is niet mijn favoriet, maar als dit wint kan ik het wel begrijpen.

 9. Gerardmartin schreef:

  Verkeerd is dit niet maar ik heb er nagenoeg niets mee.

 10. He1n schreef:

  Bah!!!! waardeloos
  Idd gaat Australie winnen(blijf het een absurde deelname vinden.
  Reden winst: sympathie!! Maaar wel top 3 maar geen winner dit Australie>…….Hup Belgie no1!!!!!!!

  • Wim1970 schreef:

   Dat zou een schande zijn als Australië wint met sympathiestemmen, want dan gaat ’t blijkbaar niet meer om het liedje (net als vorig jaar). Dat zou hetzelfde zijn als ik op Griekenland zou stemmen omdat ik de Griekse keuken zo lekker vind.

 11. @lbert schreef:

  Snap alle ophef niet over dit nummer, op zich niks mis mee maar weinig vernieuwend, ik hoop op winst voor Servie of Australië , mijn favorieten maar kan ook nog wel eens Zweden worden niet mijn favoriet ook een doorsnee nummer maar goed gebracht en een lekkere zanger

 12. Johan schreef:

  Ik vind dit teveel op Ill Divo lijken, niet origineel, Trijntje gaat ons verrassen a.s dinsdag let maar op, vorig jaar stonden de Common Linnets er ook niet goed voor, maar ze eindigde toch als tweede……

 13. Leendert Jan schreef:

  Ik hoop dat dit niet gaat winnen, ik heb hier niet veel mee. Mooie stemmen maar totaal niet mijn smaak. De achtergrond is ook vreselijk cliché. Ik zou liever Zweden of Australië zien winnen (en dat laatste niet uit sympathie maar omdat het een heerlijk nummer is).

 14. riccardo schreef:

  Muzikaal niet genoeg ‘on trend’ bij het grote publiek voor de winst vermoed ik. Een hele goede klassering lijkt me zeker.
  Zelf heb ik hier weinig tot niks mee behalve dat ik het voor de punten dan wel een slimme keuze vind. De volo’s hebben genoeg ervaring en uitstraling dus het komt vast een heel eind goed.

 15. berry schreef:

  Het zal me worst wezen als dit gaat winnen ik heb ’t nog niet voor elkaar gekregen dit langer dan éen minuut aan te horen. Als ik dit soort emotie wil dan luister ik naar Thomas Hampson met een lied van Mahler of ’n andere componist.
  Jammer maar voor mij is het dit jaar degene met de grootste gunfactor : Trijntje in haar eerste jurk en haar heerlijke Anouk compositie en daarna schenkt ze het kunstwerk aan het Stedelijk Museum hopelijk, Frankrijk daar verheug ik me enorm op na dit voorproefje maar dat vond ik steeds al prachtig maar kansloos dacht ik.

 16. Nordman schreef:

  Wow klinkt goed en ook het LEDscherm ziet er prachtig uit. Het is alsof er echte decor stukken staan. Heel benieuwd naar 1) hoe dit op beeld overkomt en 2) of het gaat winnen, zou wat mij betreft een goede winnaar zijn.

 17. Roel schreef:

  Wel een hoge notering vanwege de pakkende opbouw. Het is mooi…er komt vast een tour en een kerst-cd.

 18. Dick schreef:

  Crossover werkt niet op ESC tenzij HEEEEEEEEEEL goed gedaan. Dit begint er op te lijken maar meer ook niet. Persoonlijk helemaal niet mijn ding maar er zullen vast wel wat punten gegeven gaan worden, beter iig als die vreselijke romeinse dame van vorig jaar:-).

 19. jimske schreef:

  ik vind er niks aan, zwaar overrated nummer, totaal onverdiende kanshebber.