Wenen live: Israelische golden boy op weg naar finale

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Kobe schreef:

  Zou toch maar een héél groot vraagteken zetten bij deze kop.
  Super gedateerd nummer, zwakke uitvoering en van de “vrienden” zal Israel het ook niet moeten hebben…..

 2. robbert-berlin schreef:

  In het artikel lees ik twee opmerkelijke zaken: 1) Nadav op weg naar de finale en 2) Nadav zit er naast qua zang
  Hoe moet ik dit rijmen?

  • Paysbart schreef:

   Nou Robbert bij het songfestival sluit het een het andere niet uit….

 3. MichielV schreef:

  Ik ben benieuwd of ze het gaan redden. Vorig jaar vlogen ze er ook uit, met een naar mijn mening sterker lied en optreden.

 4. He1n schreef:

  Ach die jonge meiden trappen hier wel in en…..ouderwets maar toch aanstekelijk ,feestelijk nummertje.
  Komt hoog. Heel europa trapt hier in na heeeeeel veel bagger

 5. Mike B schreef:

  Leuk, Leuker, Leukst! met publiek gaat dit helemaal los. Top 8

 6. robbert-berlin schreef:

  mwah, in het 100% televotingtijdperk was dit schering en inslag, of dit met 50% jury nog gaat lukken? Alleen de Russische oma’s hebben het nog geflikt, toch?

 7. Leendert Jan schreef:

  Het valt in ieder geval wel op na al die zwaarmoedigheid. Lekker vrolijk. De act ziet er in dit clipje wel erg simpel uit, ik hoop dat ze wat meer uit de kast trekken. En waarom kan hij niet rechtop lopen?

 8. Kevin schreef:

  In dit stukje vond ik het vocaal wel goed klinken. Een voordeel is dat hij komt na 7 ballads/mid-tempo nummers. De televoter zal hier wel aan toe zijn. Ik heb nog mijn twijfels of de jury’s hier veel aan gaan geven, maar ik hoop van wel. Ik word hier erg vrolijk van.

 9. Nordman schreef:

  Vocaal maar zwak, maar het ziet er wel leuk uit op het podium. Ik voorspel dat de zaal los gaat, want eindelijk na een rij rustigere nummers is er iets luchtigs, iets fun waarop je mag dansen. Dit gaat ook wel goed overkomen bij de kijkers thuis denk ik. Hopelijk een finaleplek voor Israel!

 10. MarkusRotterdam schreef:

  Eindelijke weer eens een leuke bijdrage.
  En het kan me geen donder schelen dof de één het 2005 vindt, of te gay, of alleen voor bakvissen.
  IK vind het een lekker nummer en mag van mij de finale halen.
  Een heerlijke afwisseling tussen het gros viswijven wat maar een beetje staat te kwelen.

 11. Hans schreef:

  Zijn zang mag r dan zo nu en dan naast zitten, hij zingt beter dan hij danst.

 12. Henk Jan schreef:

  16 jaar. Tuurlijk. Ik ben 5 jaar. Hahaha. Die gast is minstens 25 jaar oud, misschien zelfs 36!

 13. Henk Jan schreef:

  Eén na laatst zou misschien al hoog zijn…

 14. Ria NL schreef:

  Hier word ik wel vrolijk van en het ziet er goed uit op het podium. Of het genoeg is voor de finale is nog even afwachten maar van mij mag hij.

 15. Insight schreef:

  Schlemielig huppeltrutliedje

 16. Marc schreef:

  Dit nummer was m’n grote favoriet na het beluisteren van alle liedjes. Is ietwat gezakt, maar vind het nog steeds een lekker dansnummer. Jammer alleen dat hij zo’n hunchback krijgt op het podium, is volgens mij een houding die hij aanneemt. Maar goede stem, lekker foute tekst, heerlijke sound.