Wenen live: Lisa Angell imponeert op Eurovisie podium

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Wow, wow, wow..kippenvel..

 2. Joop schreef:

  Noem mij ouderwets maar dit is het beste lied van 2015. Wat een geweldige zangeres. Parijs 2016!!

 3. Leendert Jan schreef:

  Zo dit clipje ziet er wel heel indrukwekkend uit! Dat had ik niet verwacht. Ben erg benieuwd hoe dit zaterdag gaat worden!

 4. ray schreef:

  Heel indrukwekkende graphics,decor maar een oersaai nummer dat nog vlees,vis is!
  Waar blijft de tijd dat Frankrijk de dienst uit maakte in Eurovisie land.

  • Matje schreef:

   Die tijd is nu anno 2015 ! Dit gaat scoren ! Misschien in de oren van vele ouderwets maar persoonlijk zeg ik liever tijdloos en wat een zangeres en daarbij heeft ze ook nog geluk met een prima backdrop.

 5. johanve schreef:

  Wow , wat is dit mooi, kippevel.
  Dit moet hoog eindigen.

 6. harm stirnberg schreef:

  Frankrijk hoort al vanaf het begin bij mijn favorieten. Misschien oubollig maar de stem van Lisa bezorgt me telkens kippenvel. Van mij mag Frankrijk dit jaar in de top 10 eindigen.

 7. Daniel schreef:

  Waar de staging van Frankrijk de afgelopen jaren steeds dramatisch slecht was (vooral bij Anggun) lijkt dit er juist heel goed uit te zien en eindelijk ook eens een keer te passen bij het lied. Dit is dé positieve verrassing van alle rehearsals wat mij betreft.

 8. Br@m schreef:

  Prima! Ik gun Frankrijk wel weer eens een eindklassering in de top 10.

 9. Mike B schreef:

  Ik had nog een ouwe jurk in de kast hangen, kom ik doe eens gek…

 10. Kris schreef:

  Buiten de beelden op de achtergrond heeft dit nummer echt niet veel wat het aantrekkelijk maakt. De zangeres heeft geen utstraling, haar stem is één van dertien uit een dozijn, het nummer is compleet ouderwets… Ook in Frankrijk zelf vinden ze totaal niets aan dit nummer, het verkoopt voor geen donder en alle Fransen die ik ken zijn eerder beschaamd dat hun land zoiets instuurt. Zonde voor een land dat toch best wel goede artiesten heeft.

 11. Vincent schreef:

  Wow! Dit had ik niet zien aankomen. Ben heel benieuwd naar het hele optreden!

 12. riccardo schreef:

  beetje een dooddoener hoor, maar maakt dit indruk omdat het in het Frans is? Ik vraag me dat echt af. Zou in het Nederlands volgens mij bij ons geen hond op vallen.. blijkbaar heb ik er gewoon niks mee. Eerder hoorde ik haar vocaal ook beter. De graphics zijn sterk gekozen en interessanter dan de meeste die ik tot nu toe heb kunnen ontwaren in de clipjes van de rehearsels. Dat doet ook veel.

 13. Paysbart schreef:

  Erg goede repetitie: perfect gezongen en indrukwekkende stage act. Van de big 5 zou dit, samen met Italie, wel een top 10 kunnen gaan worden!

 14. peter31 schreef:

  Ze zingt heel mooi en de boodschap is ook prima… Maar wat een gedateerde melodie! Ik snap dat mensen hier van houden, maar om nou te zeggen top 10… nee daar geloof ik niet in.

 15. Nordman schreef:

  Oh niet verwacht, maar dit ziet er in dit 30 sec fragmentje al goed uit. Op sommige blogs lees ik ‘Parijs 2016’, dat lijkt me net wat overdreven..

 16. Roel schreef:

  De backings niet lekker qua timing.

 17. Esmee schreef:

  Ik vond de zangeres het vanaf het begin al goed doen. Goed opbouwend gezongen.
  Zo’n achtergrond had ik niet verwacht. Verrassend.

 18. Dick schreef:

  Van begin af aan werd Frankrijk door de bookies als kansloos gezien en werd er geen (onterecht) rekening gehouden met deze bijdrage. Ik bedoel maar er kan nog van alles gebeuren en wie nog enig aandacht besteed of zich laat beinvloeden door de bookmakers ach…… vul zelf maar in

 19. Mark schreef:

  Ook een van mijn favorieten. Misschien een verassing zoals vorig jaar Nederland? Wie weet, kan zomaar Parijs 2016 worden. Er is dit jaar gewoonweg niet echt een duidelijke winnaar aan te wijzen. De favorietenrol van Zweden gaat hopelijk niet waar gemaakt worden, wat is dat een tegenvallend slecht nummer. Nee, denk dat de winnaar bij de grote 5 zit, dan wel Australie.,

 20. jimske schreef:

  lijkt me weer een typisch nummer waar fans gek van zijn, maar de doorsnee kijker ouderwets en achterhaald gaat vinden

 21. Mark schreef:

  @Jimske: het kan zomaar zijn dat de fans kwaliteit op waarde weten te schatten.

 22. luuk schreef:

  inderdaad ouderwets en gedateerd in de jaren 60 en 70 had dit misschien nog gescoord,maar anno 2015 niet bij de laatste 5

 23. Ria NL schreef:

  Het lied heb ik al vanaf het begin erg mooi gevonden maar deze achtergrondbeelden maken het tot een zeer indrukwekkend optreden. Frankrijk hoeft zich zeer zeker niet te schamen voor dit prachtige lied. Dat zouden ze voor enkele van hun eerdere inzendingen moeten doen, zoals die van vorig jaar bijvoorbeeld.

 24. Raymond v.d. Steuijt schreef:

  Heb het nr nu een paar keer op youtube gehoord, vind het toch een beetje outbollig klinken, ze zingt wel goed, maar het wordt al weer geen top-10 klassering voor Frankrijk denk ik, in de jaren 90 deed Frankrijk het veel beter, de liedjes waren toen ook beter, werden toen 2e,4e, 6e, 5e, ze maken er nu echt een zooitje van de laatste jaren, voor zo’n groot land met genoeg kwaliteit aan zangers/zangeressen, Italie gaat het heel goed doen, in e top 3 en blijf erbij dat Zweden wederom de overwinning pakt, of Australie gaat verrassen, wel een keigoed nummer en goede zanger die er lekker uitziet, we shall see?