Wenen live: Noorse monsters maken indruk

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Henk Jan schreef:

  Jaaaa! Eindelijk een lied dat doorgaat naar de finale! De eerste uit alle repetities van de tweede semi. Knap gedaan!!!

 2. Ria NL schreef:

  Een geweldige inzending uit Noorwegen en wederom 1 van mijn favorieten. Hun stemmen zijn erg goed alleen het decor is iets te sober, maar dat verandert misschien nog. We hebben immers maar een heel klein stukje gezien van deze repetitie. Graag naar de finale om daar heel hoog te eindigen.

 3. Sannie schreef:

  Mag van mij winnen, erg mooi lied en goed gebracht.

 4. Merel schreef:

  Dit lied kan mij totaal niet bekoren

 5. Rob schreef:

  Geen grote hit??? Enige nummer dat buiten het ESC de ‘hitparades’ zou kunnen bereiken. Eigenlijk het enige echt interessante nummer

 6. Kobe schreef:

  Mijn absolute nummer 1

 7. Rene schreef:

  Ook mijn nummer 1, goed qua kleding ook en fijn dat Debrah dr haar los heeft. Dit gaat nog verrassen!

  • ~ René ~ schreef:

   Over die “goed qua kleding”, daar heeft je naamgenoot een andere mening over: ‘k vind die jurk helemaal niets, doe mij Trijntjes jurk maar.

 8. Nordman schreef:

  Net als Azerbeidzjan 2011 een simpel achtergrond, maar ik denk behoorlijk effectief. Valt op en gaat naar de finale, een winst zit er denk ik niet in.

 9. Daniel schreef:

  Wat mij betreft is dit juist een voorbeeld van een lied dat wel in de hitparade zou kunnen staan (en dat geldt niet voor veel andere nummers bij dit songfestival). Het optreden ziet er wel een beetje tuttig uit. Het optreden in de Noorse finale was net wat spannender.

 10. MarkusRotterdam schreef:

  als ze op het ESF net zo’n sterk optreden neerzetten als in de Noorse finale, zie ik het nog wel winnen ook…

 11. robbert-rotterdam schreef:

  Wat niet in de hitparade???
  Ik denk juist dat zo’n lied wél in de hitparade kan komen itt bijna alle andere inzendingen. Voorwaarde is natuurlijk wel een goede, Europa-brede marketing à la Common Linnets, want zonder marketing redt geen enkel lied het in hitparades. Dit is een lied met een originele melodie en een sterke uitstraling.Finale dus.

 12. Paysbart schreef:

  Dit was veruit de beste repetitie vandaag. De korte filmpjes van veraf gefilmd geven geen goed beeld van hoe het op tv overkomt!

 13. RobbieR schreef:

  Dit is toch een hit?

  Ik vind dit zo mooi… Zeker 1 van mijn favorieten

 14. He1n schreef:

  Weer een 10378455473834 in een dozijn.
  Had voor 25 jaar terug ook gekund.

 15. Mike B schreef:

  leuk 50+ lied, finale zeker dan tussen 8-12

 16. Bandido - Georgia schreef:

  Prachtig nummer, en ik verwacht inderdaad zeker een hope notering. Van mij mag dit in de top 5 eindigen en het zou me niks verbazen als dat nog gebeurt ook. Ik vind dit nog wel wat saai qua achtergrond, maar het was nog maar de eerste repetitie. Qua optreden en zang klinkt het in ieder geval prima. Goed gedaan, Noorwegen.

 17. Dick schreef:

  Aardige poppen maar ook niet echt outstanding maar dat heb ik eigenlijk met nog geen enkele bijdrage dit jaar. Noorwegen valt voor mij in de categorie goedbedoeld en redelijk gelukt:-). Middenmoot.

 18. Dick schreef:

  Poppen = popsong. ….:-)