Wenen live: Trijntje repeteert in andere jurk

Dit vind je misschien ook leuk...

205 reacties

  1. Nena schreef:

    Dus toch? Ach, ook wel sneu.

  2. Marc schreef:

    Ook prima, zolang ze maar zwart draagt! Daar komt ze echt het beste in uit!
    Ik zie nog wel die koeienpakken bij het achtergrondkoor

    • Nena schreef:

      Neeee!

      • Riis schreef:

        Nu nog die voile weg…heeft ze niet nodig…leidt af…

      • Robbert-Berlin schreef:

        Inderdaad. Alles wat overbodig en té gezocht is, weg ermee. Zo’n voile wordt toch niet begrepen, vormt alleen maar zware visuele ballast en staat bovendien niet bij zo’n leren jasje.

    • Robbert-Berlijn schreef:

      Ja, die pakken zijn niet helemaal weg, maar de ergste boosdoener, dat tafellaken met YES/NO in elk geval wel. Met een beetje goede wil, kan ik nu in elk geval zien dat die backings een ondersteunende rol vervullen en geen overheersende rol.

    • Riis schreef:

      Koeienpakken zijn nu ook overboord gedaan, zie ik op de foto…

  3. Insight schreef:

    Hehè eindelijk een verbetering betreft kleding. Al het gejammer en gezeik heeft toch positieve invloed gehad . Dat lelijk sluier ding in her face moet alsnog weg wat mij betreft.
    Vocaal vond ik het niet geweldig goed zoals bij de eerste repetitie.

  4. johannes schreef:

    Jammer! Maak van die jurk een combi top van de ene, diep decollete, lengte van deze!

  5. He1n schreef:

    Nou kan het niet echt goed zien maar heeft ze nu totaal geen decolleté?
    Zie in ieder geval een paar beste heupen…blij met de breedbeeldcameras tegenwoordig.

    • Dick schreef:

      Heb je ook wat originelers als commentaar?

      • celine schreef:

        Ik vind juist haar heupen in deze jurk niet zo breed ogen als in die andere jurk. maar mij maakt het niet uit welke ze aantrekt ik vond de eerste ook mooi staan.

  6. johannes schreef:

    Denk ze wel haar stem moet sparen…t nummer vergt veel kracht

  7. Dick schreef:

    Mmmmm vond de negatieve reacties op de eerste jurk sterk overtrokken / overdreven. Ze viel daardoor absoluut op en het bracht haar “sterke” punten goed naar voren. Word toch steeds nieuwsgieriger naar de regie enzo. Wordt het echt door 1 camera die om haar heen cirkelt in beeld gebracht? Wat voor verrassing heeft ze nog meer in petto voor ons, duidelijk is wel dat er behoorlijk over e.e.a. nagedacht is en nog steeds wordt en dat geeft de burger moet na eerdere debacles met bijvoorbeeld de 3Js en de Toppers. Ik denk nog steeds dat ze de finale moeiteloos gaat halen met dank aan haar sterke vocalen en dan zien we wel weer verder.

  8. Wim1970 schreef:

    Gelezen op Viva-forum:

    Ik ben dit jaar helemaal voor Australië, ik heb nog geen enkel liedje gehoord (behalve dat van ons, natuurlijk), maar ik vind het zó leuk voor Australië dat ze eenmalig mee mogen doen, omdat ze al jarenlang heel trouw uitzenden en hoge kijkcijfers hebben enzo. Ik vind dat we volgend jaar naar Australië moeten afreizen met z’n allen, gewoon, omdat dat tof zou zijn :).

    Ons liedje vind ik trouwens wel prima, je kunt het fijn meezingen en het is tenminste niet vals. En de jurk, ach ja, ik vind het alleen een beetje vreemd dat Oostenrijk dat niet vindt kunnen, terwijl ze hebben gewonnen met een man als vrouw. Wat ik daar dan van moet denken?

    *zwaait met Australië-vlaggetje* :P.

    Ze heeft het liedje geeneens gehoord en stemt uit sympathie op Australië. Bezopen! Als Australië wint, haak ik af. Ze hadden het dan beter het Eurovisie Sympathiefestival kunnen noemen.

    • Dick schreef:

      Ik snap je reactie op zich wel maar aan de andere kant als men nu eenmaal besloten heeft de ESC-deur open te zetten vind ik dat ook de bijdrage uit dat land een kans verdiend en objectief beoordeeld mag worden. Toen men jaren terug het oostblok toe liet waren er van diezelfde sentimenten en dus ook opmerkingen. Misschien moeten we naar regionale voorrondes:-).

  9. Wim1970 schreef:

    Kan me niet voorstellen dat televoters op Australië gaan stemmen, de meesten vinden het toch ook van de zotte dat Australië mag meedoen?

    • Kris schreef:

      “de meesten”? Wow, wat een talent heb jij, zomaar in de hoofden van bijna alle Europeanen kunnen kijken! Ben jij ondertussen nog niet steenrijk?

    • obainmarie schreef:

      Ik ben benieuwd of Nederland veel stemmen uit Australië zal krijgen. Er wonen best veel Nederlanders daar.

      • Hebbuzz schreef:

        …. van boven de 70, die gaan vast op woensdagochtend om 4 uur uit bed om trijntje te zien en de telefoon te pakken….

      • Esmee schreef:

        Ik heb op tv gezien dat er hele gezinnen om 4 uur voor de tv zitten..:-)

      • Robbert-Berlin schreef:

        Ja, maar die 70 jarigen hebben ook kinderen.
        Het merendeel van mijn familie zit in de USA en zijn dus Amerikanen van Nederlandse komaf (in de jaren 50 en 60 geëmigreerd). Ondanks dat mijn neven en nichten geen Nederlands meer spreken, is die verbondenheid met Nederland heel sterk.Die blijkt bv. uit uitingen op Facebook tijdens internationale voetbaltoernooien en Olympische spelen. Nederland hoeft maar een doelpunt te scoren op een EK of WK of binnen 10 seconden zie ik een YEAAAAAH op Facebook. Ik kan me voorstellen dat dat voor Australische Nederlanders ook geldt en dat ze dus wél down under voor de buis gaan zitten.Die verbondenheid kan nog wel een generatietje of 2 voortduren, hoor…

  10. riccardo schreef:

    Nog steeds is er niets van te zeggen hoe het er straks op beeld uit komt te zien. Een choreo is er eigenlijk niet. Het zal dus idd echt van het camerawerk moeten komen. Vocaal weer in orde. Jurk 1 lijkt mij beter.

    • Esmee schreef:

      De choreo ligt deze keer bij de cameramannen. Trijntje moet voornamelijk stilstaan, zodat hun tot op de fractie kunnen registreren zoals ze moeten.

  11. Ed schreef:

    Tja ik vind het er allemaal zo weinig verrassend uitzien, ik snap daar niks van.
    Kleding met dat kekke leren jasje vind ik wel top hoor, maar hoe kunnen ze die Volendamse die boven de rest van de achtergrondzangeressen uittoornt nu WEER in zo’n tafellaken gooien, weg silhouette, ze lijkt HUUUUGE.

    Hoop nog steeds op iets meer “sparkle”volgende keer.

  12. Hans schreef:

    Kleding van achtrgrondzangeressen blijft verschrikkelijk. Letters LOVE op rug worden aan eind getoond. Erg gezocht allemaal. En heeft 1 van hen nou twee borsten op haar T shirt getekend??

  13. Mark schreef:

    En kijk, daar zit nu het verschil in professionaliteit tussen Trijntje en TCL. Waar TCL vorig gewoon continu hun plan trokken, trekt Trijntje zich dus wel wat aan van het commentaar. Nu lijkt het erop dat ze onder invloed van dingen aanpast en geen eigen inbreng heeft, waardoor mijn stelling dat AvroTros de verkeerde keuze heeft gemaakt blijft staan als een huis. Hiermee wordt dus wederom aangegeven dat ze zich helemaal niet voorbereid heeft (iets wat ze zelf ook heeft aangegeven bij DWDD – in Wenen gaan we pas beginnen met repeteren en aan de act Werken -).
    Geen finale waardig. En als deze weblog al aangeeft geen spetterend optreden te verwachten, wat moet de rest van Europa dan?

    • Hans schreef:

      Wat je zegt over haar uitspraken in DWDD klopt niet. Slecht geluisterd. En blijven zeuren over verkeerde keuze is zo kansloos. Zoek een hobby, Peter.

    • wp schreef:

      Frapant! eerst moet de jurk anders, en dan is anders in een x weer slecht.
      Daarbij heeft ze nooit gezegd dat ze nooit gerepeteerd heeft, blijkbaar is dat iets wat jij er zelf van gemaakt hebt omdat je het totaal niet eens bent met de inzending.

      Ze heeft gezegd; we hebben alles voorbereid, maar we zien pas in wenen hoe het er uit ziet. En dat klopt ook, ze hebben een concept bedacht wat echt voor de camera is bedoeld. En dat kun je thuis niet repeteren, dat kun je pas echt goed zien, wanneer je daar op het podium staat.

      TCL hadden precies het zelfde. Daarbij de jurk, soms kun je iets mooi vinden wat blijkbaar totaal niet in de smaak valt. Soms werkt iets goed en soms niet. En daar zijn de rep. voor.
      Prima dat je serieus wilt over komen, en net doet of je er mega veel verstand van hebt, maar dat zou geloofwaardiger over komen als je daad werkelijk nuttige dingen zegt.
      Dit is gewoon gepraat, om te bashen.

      En kritiek is niet erg op trijntje of de Nederlandse inzending, maar kritiek hebben om het kritiek hebben, is een groot verschil.

  14. gj schreef:

    Jammer dat ze zich om heeft laten praten.

  15. Johan schreef:

    Wim1970:
    Kan me niet voorstellen dat televoters op Australië gaan stemmen, de meesten vinden het toch ook van de zotte dat Australië mag meedoen?

    Wij geven onze stem aan Australie!

    • Wim1970 schreef:

      Nou, fijn voor je. En waarom? Als je het liedje het beste vindt, heb ik daar geen problemen mee. Wel als mensen uit sympathie gaan stemmen voor een land, ook al vinden ze het lied rotzooi.

  16. Johan schreef:

    Mark:
    En kijk, daar zit nu het verschil in professionaliteit tussen Trijntje en TCL. Waar TCL vorig gewoon continu hun plan trokken, trekt Trijntje zich dus wel wat aan van het commentaar. Nu lijkt het erop dat ze onder invloed van dingen aanpast en geen eigen inbreng heeft, waardoor mijn stelling dat AvroTros de verkeerde keuze heeft gemaakt blijft staan als een huis. Hiermee wordt dus wederom aangegeven dat ze zich helemaal niet voorbereid heeft (iets wat ze zelf ook heeft aangegeven bij DWDD – in Wenen gaan we pas beginnen met repeteren en aan de act Werken -).
    Geen finale waardig. En als deze weblog al aangeeft geen spetterend optreden te verwachten, wat moet de rest van Europa dan?

    Nog nooit zoveel onzin in 1 stukje tekst gezien. Ga zo voort. We lachen ons rot haha

    • Mark schreef:

      Hoezo Johan? Het geheel komt amateuristisch over, of ze niet weet wat ze wilt. Er is niet over nagedacht, dat blijkt wel. Dus hoezo onzin? Kom jij dan met wat zinnigs?

  17. Nena schreef:

    Trijntje’s up next for The Netherlands and she’s been out a shopping in Vienna for a new black leather jacket to replace the ‘jagged cleavage’ dress and someone has seen up the star shaped hole on her skirt. She’s also clearly torn which face veil she wants to rip of her face after the first two lines. First a lacy number then a more beady number for the second run through. Jeez woman, are you a Libran? Make your mind up! Oh wait she’s OBVIOUSLY Libran she’s now in a red jacket, wonder what she’ll plump for?
    A quick fourth run through of the first two lines now WITHOUT a veil, oh Trijntje now even I’m unsure what you should do. Go away with the delegation and have a think love!

    She’s singing very well and this, although very repetitive, is a strong earworm and the emotion at the end when she begs whoever left her to stay through the close ups with the camera is good. I’d say the cameraman will be a bit scared as she’s really pleading at the end. He’s trying to pull back but she’s having none of it and almost projects a ‘woman having a mid life crisis and/or a nervous breakdown!

    I like the backdrop silhouettes of her guy on his own and then embracing her as she remembers and recounts the good times. This is just about working for me but I think it might be one of those that would be better on cd rather than stage. I’m slightly worried for the Dutch.

    • Hans schreef:

      Wat een gezeik van die bloggers. Het lijkt me juist de bedoeling dat je repetities gebruikt om nog dingen aan te passen die niet zo blijken te werken als je had verwacht.

    • riccardo schreef:

      Ja joh, dat zijn gewoon dezelfde als de vorige keer. Hoor ons eens pittig commentaar geven. Rioolroddel.

      • Esmee schreef:

        Ze zijn niet serieus te nemen als journalisten. Eerst zaten ze zich uitgebreid te verlekkeren aan Trijntjes promo-foto, daarna mocht ze vanwege de jurk niet door naar de finale, en vandaag las ik :”I actually love it”. Dus ga r*kken die twee!

  18. Gigi schreef:

    Ik ben benieuwd hoe het op televisie eruit gaat zien,
    Ik ben niet echt onder de indruk.

  19. Insight schreef:

    Bij nader inzien moeten die achtergrondzangeressen gewoon niet meer in beeld komen . Voegt niets toe ze te laten zien.

  20. André Geurtsen schreef:

    Dan wordt het waarschijnlijk de eerst jurk in licht aangepaste vorm in het rood

  21. He1n schreef:

    Die achtergrondzangeressen? Eerst komen ze schuivelend op hun plaats zo van oooh moet ik hier wel staan.
    1 minuut later bedenken ze zich…ooh we staan verkeerd en schuivelen naar de zijkant. Wat een DRAMA die meiden.
    Voegt idd niks toe (stemmen natuurlijk wel) dus UIT BEELD

    • Robbert-Berlijn schreef:

      Luister eens. Dat je ze nu in beeld ziet staan, wil nog niet zeggen dat de regie ze op dat moment ook in beeld brengt. Wat je ziet (en elk jaar komt dit weer aan de orde) is door een heel andere camera opgenomen en is niet de keuze van de Oostenrijkse regie. Die zie je pas dinsdagavond of eerder als iemand er toch in slaagt illegaal beelden te maken van monitoren…

      • Insight schreef:

        In dat geval zou het al niet nodig zijn geweest hun bij de repetitie ook on stage erbij te laten staan. Helemaal weglaten die hap, achter de coulissen proppen. Hun fysieke aanwezigheid dient geen doel.

      • Eric schreef:

        Klopt en bij België is het nog erger met backings en dansers. Kriegel van

      • Robbert-Berlin schreef:

        Als je zo gaat praten weet ik nog wel meer personen die geen doel dienen. Wat denk je van al die playbackinstrumentalisten. Dienen die een doel? Als je die achter de coulissen propt, mis je ook niets, de band blijft wel doorspelen, toch?

  22. Robbert-Berlijn schreef:

    Trijntje zong vandaag nog een beetje met een ochtendstem, maar dat komt wel goed als ze zowel maandag- als dinsdagavond op haar avondstem wordt beoordeeld:)
    Verder qua beeld: we hebben niet gezien hoe het er op het tv-scherm uitziet en helaas via de weblog-redactie ook nog geen beschrijving gekregen van de regiebeelden, behalve dat ze goed zouden zijn.. Daarin zijn ze bij escdaily.com doorgaans weer erg vaardig. Dus dat kan een mooie aanvulling zijn qua informatie.
    Overigens bespeur ik bij de Nederlandse inzending een opmerkelijke verschuiving in hoe uiting wordt gegeven aan het karakter van het lied. In de eerste maanden vooral nadruk op de vrolijkheid, de oppervlakkigheid via de ajajaja’s. Als ik het goed waarneem is er nu een duidelijke verschuiving naar het melancholieke karakter van de tekst. Dit vind ik wel een vooruitgang. Walk along is niet langer louter een repetitief kretenlied.

  23. He1n schreef:

    Belgie!!!!!!!!!! Geweldig!!!!! No1

  24. Johan schreef:

    Mark:
    Hoezo Johan? Het geheel komt amateuristisch over, of ze niet weet wat ze wilt. Er is niet over nagedacht, dat blijkt wel. Dus hoezo onzin? Kom jij dan met wat zinnigs?

    Lol

  25. ray schreef:

    Wat een gelul om een jurk!je kan veel zeggen,maar Trijntje moet met gemak de finale halen.
    Er zitten in deze zeer slechte finale een paar aardige liedjes Rusland,België,Estland,Roemenië,Georgië de laatste vooral visueel.

  26. VinVin schreef:

    Wiwibloggs::
    William: As the camera panned out on Trijntje’s face during the opening shot of her second rehearsal, the entire press corps was waiting to see whether she would have changed that dress. And when the cameras revealed that she had the room erupted with applause. Wearing a black dress with a short black leather jacket she looked hip, classy and modern — this is the Trijntje we know and love. A long necklace with a single pearl added softness to the look. The consequences affect more than the fashion stakes: She seemed more comfortable in her skin. She moved more and had much more expression in her face. Her backing vocalists also looked way classier in black-and-white outfits, and the glowing pink L-O-V-E on their backs came through more clearly.

    During her second take Trijntje actually test a second jacket: This one red leather with white and black colour accents. Looks like we’ll have to wait and see what she goes for on the big night.

  27. Sake schreef:

    Geen gemier en gezanik, die finale haalt ze, ongetwijfeld. Het is een superliedje, en met die superstem erbij, helemaal af.

  28. Esmee schreef:

    Zingen kan ze hoor!

  29. Celine schreef:

    T is ook iedere keer wat eerst is de jurk niet goed, hebben ze t aangepast na al die ophef en nu zingt ze weer slechter. De act is te statisch. Wat kunnen mensen toch zeiken ze zoeken gewoon iets om toch weer wat negatiefs te kunnen melden. Wat ze ook doen het is toch nooit goed. Ik sta gewoon 100% achter onze inzending.

  30. he1n schreef:

    Nee hoor eric ik kom uut grunningen(stad).
    By the way luister maar eens het nummer bij de persconferentie!!! wauw!!! 1000 keer beter.
    Maar Belgie blijft mijn favoriet

  31. jos (Alkmaar ) schreef:

    op naar de finale trijntje toi toi

    • Nena schreef:

      Ik weet het niet meer. Ik heb het idee dat een energiek optreden zoals bij the Voice veel beter zal aanslaan. Nu is het zo …lauw. Mensen op fansites zijn ook niet enthousiast. Waarom kunnen wij nederlanders het nu nooit eens goed doen, zoals bv Zweden ieder jaar. Ok, Anouk en the Common Linnets waren top, daarom zijn de verwachtingen dit jaar ook hoger, maar het blijft altijd zo’n ingewikkelde ‘klus’ voor Nederland. The backdrop, die wij misschien pas dinsdag op tv krijgen te zien, zal dit saaie optreden toch niet in een klap goed kunnen maken, lijkt me. Bovendien let ik daar niet eens zo op let, maar meer op degene die zingt. :-(

      • Robbert-Berlin schreef:

        Je moet eens gaan wachten tot je de echte tv-beelden ziet. Jij baseert je op beelden die nooit de huiskamer in zullen komen, de wide-shots die door slechts één camera gemaakt zijn.Tijdens de uitzending zijn er, als ik me niet vergis, 25 camera’s actief. De regie kiest daaruit steeds het beste plaatje en stuurt dat de huiskamers in. Dus als jij nu ziet dat iets statisch is, dan is de kans groot dat dit in de huiskamer helemaal niet zo over komt, omdat de regie dat kiest wat op dat moment van belang is. Je wanhoop lijkt me verspilde energie.

      • Nena schreef:

        Begrijp me niet verkeerd, ik hoop met heel mijn hart dat je gelijk hebt. Toch vind ik dat bij dit nummer een krachtig (lees bewegend, met arm-tic) optreden past. Vind jij niet?

      • Esmee schreef:

        Ja Nena, maar hun bedoeling is om het uiteindelijk beeld bij de mensen thuis dynamisch te laten zijn, met veel snelle beelden. Dus er zal zeker wel verbetering te zien zijn.

  32. Sake schreef:

    Super die verschillende uithalen tijdens het aiaiaiaiaiaiai. Zo komt haar superstem echt nog beter bovendrijven! Top, top, top en nog eens top!!!

    • Robbert-Berlin schreef:

      Nee, helemaal niet idem. Zoals je ziet staat op het bord van vorig jaar de landen in volgorde van optreden en ze staan daar als 9e geklasseerd. Zie het getal tussen haakjes.

  33. Marcus schreef:

    De andere outfits zijn denk ik een goede keuze. Die van de eerste repetitie leidden erg af. Anders gaat het alleen maar over de jurk. Ik hoop dat Trijntje straks het publiek in de arena zal bespelen tijdens de stukken waarbij ze niet close-up op camera bezig is. Ik verwacht ook eigenlijk wel dat ze dan contact maakt met de zaal, want dat deed ze bij al haar eerdere live optredens voor publiek. Als de fans dan meezingen, en we dat horen op tv, zou cool zijn.

  34. femke schreef:

    Mooie tweede rehearsal! Haar stem was nu misschien iets minder krachtig, maar dat komt natuurlijk goed. De kleding van de backing vocals is ook veel leuker nu!
    Trijntje ziet er weer geweldig uit, ze is echt mooi tegenwoordig! Goede kledingkeus! De vorige jurk vond ik super, maar Europa kon het blijkbaar niet aan. Nog steeds verbazingwekkend al die hysterische reacties… Alles moet kunnen, maar een klein stukje borsten is taboe. Maar ok, het gaat natuurlijk om punten scoren, dus dan moet je af en toe ook luisteren als er zoveel zware kritiek is. Joan Franka had dat wellicht ook moeten doen in 2012.

  35. Ria NL schreef:

    Goede repetitie van Trijntje en deze kleding vind ik mooier

  36. Esmee schreef:

    De jurk met de scheur, en dan een leren jasje er overheen. Da’s pas leuk!

  37. Lilly schreef:

    Voor de mensen in de zaal misschien wel, ik denk nog steeds dat we thuis op tv 3 minuten vermaakt gaan worden.

    Nena:
    Begrijp me niet verkeerd, ik hoop met heel mijn hart dat je gelijk hebt. Toch vind ik dat bij dit nummer een krachtig (lees bewegend, met arm-tic) optreden past. Vind jij niet?

  38. Petje schreef:

    Ik durf bijna te stellen dat het er nog verrassend uit komt te zien. Als je de beelden bekijkt, en het gat op haar bil bij de eerste jurk, en de letters……… Jawel, hier gaat meer gebeuren. Heb toch eens wat vertrouwen………Er staat daar een heel team echte vakmensen. Ook kan ik me levendig voorstellen dat het voor Trijntje en Anouk een sport is om alle negatievelingen hier nogmaals eens flink op hun nummer te zetten. Ik hoop het in ieder geval. Ik ben een echte fan van het songfestival, maar heb vaak na het lezen van alle negatieve reacties hier, sowieso geen zin om hier iets te plaatsen. Er zijn hier immers altijd wel mensen aanwezig die ongeacht het nummer of de uitvoerende artiest, niets anders kunnen dan klagen en anderen beledigen. Erg jammer, het songfestival moet iets leuks zijn toch …………….. Misschien moeten alle “vakmensen” op deze site, die wederom alleen maar commentaar kunnen leveren, hun energie maar steken in het creeeren van de winnende bijdrage, het kledingontwerp en de podiumpresentatie van 2016. Kan niet wachten tot dinsdag! Succes Trijntje!

  39. Petje schreef:

    En mocht je onverhoopt de finale niet halen…….. jammer. Wij zullen Walk Along de komende tijd alleen maar grijs draaien en uit volle borst meezingen. Heerlijk……Why, aiaiaiai. Haha

  40. RobbieR schreef:

    Ik ben om hoor, het klinkt beter en ik heb het idee dat het er goed uit gaat zien as maandag en zekerdinsdag..

    Ik vind dat Trijntje haar best gedaan heeft, afvallen, tv optreden etc..

    Ik geloof wel in finale, sterker nog. Ik heb gezegd nipt finale endan26e

    Ik geloof nu net finale en uiteindelijk hoger..

  41. peter31 schreef:

    Trijntje wordt een van de smaakmakers van de 1e halve finale let maar op!

  42. johannes schreef:

    Toch zeg ik dat ze voor de eerste jurk gaat, als ze deze weer had aangetrokken was de nieuwigheid ervan af, ze is al de hele wereld overgegaan maar t “shock” effect voor de brave burgers moet blijven! Ze zaait nu wat verwarring door wat andere outfits “te proberen” maar de 1e jurk wordt het, samen met een goed optreden wordt dat FINALE!

    • riccardo schreef:

      Zoiets denk ik ook. En ik hoop dan op een gepimpte versie.

    • lola schreef:

      Mee eens!! DE eerste jurk moet ze aanhouden! Schijt wat andere gayboys van vinden…

      • johannes schreef:

        Lola, jij spoort niet. Hoezo wat andere gay boys ervan vinden? Wat heeft dat met gay zij te maken? Ik ben gay, maar daarnaast ook nog kunstzinnig en die eerste jurk vind ik toevallig prachtig, en dat heeft meer met mijn goede smaak te maken dan met het feit gay te zijn. Maar ik vermoed zo dat jij dit nooit zult snappen, wel de lagere school afgemaakt?

      • lola schreef:

        En jij spoort, wel? Lees je reactie terug…. zo gay hysterisch…. echt typisch zuurpruimende gays…..

      • Dick schreef:

        Met alle respect: een mening heeft geen reet te maken met het wel of niet gay zijn. MET ALLE RESPECT!

      • RobbieR schreef:

        Meiden respect,ikdenkdat trijntjemet haar eerste jurk komt asmaandag..

        Ik vind het vreselijk om te zeggen maar ik ben om, ik vind het liedje van Trijntje leuk en wil dat zij hoog eindigt.

        Ikbenversatile volgens mij gebrainwasht..

      • Tippy2 schreef:

        Dom, dommer, domst

      • Tippy2 schreef:

        Lola bedoel ik dan. :-)

      • lola schreef:

        weer zo een hysterische gay erbij, tjonge jonge….!

  43. Jan Greeve schreef:

    Ik zeg ook de Tycho jurk, liefst met de split nog wat meer open, maar ach wat dondert het wat wij vinden… Ze moet doen waar ze zich lekker bij voelt.

  44. Dick schreef:

    Op grond van wat ik gezien heb aan snippets / fragmenten op youtube gooi ik mijn kwalificatie prognose de wereld in (in willekeurige volgorde):
    Nederland
    Belgie
    Armenie
    Moldavie
    Rusland
    Witrusland
    Servie
    Denemarken
    Estland
    Roemenie

  45. Insight schreef:

    johannes:
    Insight komt uit Belgie

    Omdat ik de Belgische inzending beter vindt kom ik volgens jouw aanname dus ook uit Belgie . Hahaha .

  46. RobbieR schreef:

    Nederland gaat zeker naar de finale let maar op…