Wenen live: Trijntje op rode loper

Dit vind je misschien ook leuk...

133 reacties

 1. Dustin schreef:

  Niks mis mee, ziet er prima uit! Er wordt zoals zo vaak weer erg veel gezeurd, zo te zien doet Trijntje haar best en daar gaat het om!! Ik heb er vertrouwen in.

 2. richard schreef:

  Zijn toch wel slechtere rehearsels dan Trijntje. Zoals Finland,Estland,totaal geen chemie,kijken chagrijnig en hij zingt enigszins vals. ook Griekenland doet me niks,Finland niet en Servie,is verschrikkelijk,net een kermis.
  Ook Belgie valt tegen vind ik,rommelig,rare pasjes,hij heeft een enorme saaie uitstraling.
  Hongarije,erg saai,slaapverwekkend en Moldovie en Belarus zijn ook niet echt om naar huis te spreken.
  Rusland is goed en mooi,prachtige stem en ook Armenie word mooi in beeld gebracht met goede stemmen.

 3. Vinnie schreef:

  Ik snap niet zo goed wat nou de verbetering is qua visuals? Je zag eerst tenminste duidelijk nog die man lopen en dat stelletje bij de blacklight en nu is het helemaal vaag geworden. Dit wordt een hit of een miss, vrees ik.

 4. Matje schreef:

  Als je de internationale bloggers mogen geloven is het spel voorbij voor Trijntje en Co. .Het geheel komt in ieder geval niet over in de zaal maar dat wisten we al. Het moeten de tv beelden zijn die het gaan doen en daar moeten we maar goede hoop op hebben dat die ook werkelijk zijn zoals de Nederlandse delegatie dat voor ogen had. Vraag me nog steeds af en vooral nu aangezien in de perskamer erg lauw op Trijntje werd gereageerd , zijn daar nog steeds geen regiebeelden te zien? Is het zo of moeten we het echt gaan doen met dit …. ja? ? Dan zie ik het ook zwart in voor Nederland en wordt het erg moeilijk om door te stoten naar de finale.

 5. riccardo schreef:

  Gewoon bij de betere in deze halve finale. Het nummer blijft een discussiepuntje… maar wel heel erg goed gebracht.
  Out fit vind ik zelf erg veel leuker, stoerder en meer fashion dan bijna alle muffige cliché organza en ordi glitterjurken so far.

 6. peter31 schreef:

  Vana nu hier alleen nog maar Succes Trijntje!!!
  En nu allemaal! Met je naam erbij!!!!! Kom op!
  :-))))

 7. richard schreef:

  ik schreef net iets op eurosong.be. gewoon mijn mening over de belgische inzending,word ik daar afgezeikd door ene Wim.die zit hier ook wel volgens mij. Eurovisie moet leuk zijn en geen afgunst,omdat Belgie toevallig dit jaar meer kans maakt dan Nederland. Andersom is ook het ook vaak geweest,wat maakt het uit. Als je dan zo reageert,dan snap je er mijn inziens totaal niks van……..
  Ik wens Trijntje het allerbeste en succes………we keep faith!

  • Lola schreef:

   Wees geen xenofoob als Tippy2 en Marc. Deze 2 zijn nationalisten.

  • Matje schreef:

   Gewoon negeren , die heeft moeite met zichzelf! ! Trouwens , dat is onze Wim hier niet hoor , die schrijft zo niet .

 8. J1. schreef:

  Trijntje en Team: heel veel succes vanavond en morgenavond!! Ik hoop toch ZO dat jullie alle betweters/zuurpruimen een poepie laten ruiken,net zoals Common Linnets vorig jaar deden!!!

  • Insight schreef:

   Een poepie? Gelukkig bestaat er nog geen geur tv ; >)

   • Lola schreef:

    miaowww wahahhahaaa

   • J1. schreef:

    Jullie moeten je opgeven voor een stand-up-comedian-talentenjacht joh!!! Dan kan het publiek jullie gaan afzeiken..maar da’s dan terecht!!!