Wenen live: Zweedse opvoering staat als een huis

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Jan Greeve schreef:

  Hij is toch een beetje homofoob? Dan kan ie mijn punten op z’n buik, euh, wasbordje schrijven!!!

 2. Kobe schreef:

  Tja….zoals altijd van de Zweden…doen ze een coy/paste naar het grote podium. Is niks spannends aan, zelfs zijn kleding is dezelfde. Hopelijk wint dit niet, want na het zien van de Zweedse preview show verdient dit ook niet om te winnen.

  • Kevin schreef:

   Als iets al perfect is hoef je het ook niet te veranderen. En de gemiddelde kijker heeft zijn optreden bij MF echt niet gezien. Ik snap niet zo goed wat de Zweedse preview show te maken heeft met of hij wel of niet verdient te winnen. Gaan we Trijntje ook afrekenen op wat de BN’ers in Op Weg Naar Het Songfestival over de concurrenten zeggen?

 3. J1. schreef:

  Tja..de show/graphics zullen er flitsend uitzien op tv…hij kan zingen en ziet er goed uit..maar het nummer zelf vind ik echt GEEN winnaar,sorry

 4. jimske schreef:

  tja eigelijk kan je ook elk nummer wel zeggen, wel leuk nummer, maar geen winnaar… en zo heb je dat elk jaar, tenzij er een overduidelijke winnaar is zoals Loreen, dat is zeldzaam

 5. Nordman schreef:

  Tsja wat kun je hier nog over zeggen. Op cd vind ik het saai, maar live komt dit lied veel beter tot zn recht. Nog steeds een enorme kanshebber.

 6. Hebbuzz schreef:

  Wie kan nog over Zweden heen Het optreden van Mans is perfect. De act maar een klein beetje anders dan tijdens Melodifestivalen. De veranderingen zijn: Het poppeptje heeft nu een alpinopet, bretels en een ballon in plaats van puntmuts en paraplu. In plaats van een blauwe setting kiest de regie u voor eerst veel witte lijntjes en lichten en later voor knalrode effecten en lichten. Vocalen kloppen, de camera zoekt nog klein beetje, af en toe te veel wideshots nog. Maar dit gaat keihard knallen.

 7. Sake schreef:

  Nee, dit is um niet, zal um ook niet worden! Gewoon geen hoogvlieger!

 8. Sannie schreef:

  Natuurlijk gaat dit knallen, maar hopelijk niet winnen.

 9. Marc schreef:

  Toen ik het voor het eerst zag was ik erg onder de indruk! Nu ik het nogmaals zie vind ik het toch allemaal wel te gekunsteld, voorspelbaar en te bedacht allemaal. Hoop daarom ook niet dat dit gaat winnen! Ik zet nu in op Belgie!

 10. Joss schreef:

  Ik blijf er niks aan vinden !
  Geen stem voor Zweden van mij dit jaar tenzij Camilla morgen Mans z’n persmapje binnenbrengt !

 11. Gigi schreef:

  Heeft hij altijd een leren broek aan? :)

 12. He1n schreef:

  Bah wat een vreselijk homo-nummer.Ook al zooooveel van gehoord
  Het enige leuke is de animatie maar heeft dus niks met het nummer te maken.
  Mooie vent?? Vond Conchita leuker om te zien.

 13. He1n schreef:

  IDD Marc: BELGIE!!!!!! WAUW WAT EEN LEUK NUMMER

 14. Alrightguy schreef:

  Iedereen kan hoog of laag springen, het wordt toch Stockholm 2016, en terecht.

 15. vinvin schreef:

  Tis n over geproduceerd over het paard getild nummer met bijbehorende act … Next!

 16. Gerrit schreef:

  Nummer gaat me vervelen heb betere Zweedse bijdrages gezien. Denk wel top 10 maar niet top 5.

 17. Esmee schreef:

  Het nummer staat als een huis(je). Die poppetjes vind ik vervelend. Waar Zweden gaat eindigen weet ik niet, maar ze worden niet nummer 1.

 18. Mike B schreef:

  Tja lekker cheesy, winnaar? kweet niet. Animatie mag volgens alleen op backdrop dus zal minder indruk maken als finale Sverige

 19. max schreef:

  Dit gaat achter mekaar winnen. Misschien kan Italië nog wat tegengas geven, maar dit is wat mij betreft de topfavoriet.

 20. Roel schreef:

  Kan zeker de winnaar zijn. Alles klopt en past op elke zender. Wordt misschien nog nek aan nek met IlVolo.

 21. Ray schreef:

  Gatver,wat heeft iedereen met IL Volo?dat gaat echt geen potte breken in de finale.
  Ik denk dat dit Zweeds gehypte deuntje wel een schot in de roos is.
  Het blijft in je kop hangen,en Mans is een leuke verschijning.

 22. luuk schreef:

  the winner takes it all of je dit nummer nou leuk vind of niet,maar dit wordt inderdaad Malmo of Stockholm 2015,met
  Italie en Australie in het kielzog !!!!!!!

 23. Robbert-Berlin schreef:

  Dit is niet mijn favoriet, maar denk wel dat dit ‘gewoon’ met de overwinning ervandoor gaat. Het nummer komt meteen binnen, wordt goed gezongen en is door het visuele ook heel memorabel. Dit is een van de weinige nummers waarvan ik denk dat het overal in Europa aanslaat en punten gaat krijgen.
  Italië zie ik voornamelijk in Scandinavië wel wat punten mislopen. Slovenië blijkt geen pakkende podiumact te hebben. Over België blijven de meningen heel erg verdeeld en Noorwegen is heel mooi, maar zie ik net als the Common Linnets wel de 1-5, maar niet de allerhoogste punten krijgen in Oost-Europa. Azerbeidzjan gooit de eigen glazen in met de hyper-dansers. Rusland mag misschien goed gezongen zijn maar ik denk dat het draagvlak voor een zoetig nummer over dromen en vrede niet groot genoeg is voor de overwinning. Wie kan het Zweden nog moeilijk gaan maken?

  • Esmee schreef:

   Australië, Frankrijk, Servië,

   • robbert-rotterdam schreef:

    Servië strandt bij vele juries met haar gegil en de goedkope dance en ik denk dat ze vooral in nichtenkringen aanhang heeft. Is niet genoeg. Frankrijk, wel mooi, maar als Patricia Kaas slechts 8e werd, waarom zou dit winnen? Het publiek hiervoor is , denk ik, te beperkt. Australië was ik vergeten. Krijgt zeker jurysteun, maar ik denk dat Måns toch meer televoters op zijn hand krijgt.

   • Rob schreef:

    Nederland?

 24. Leendert Jan schreef:

  Gaat absoluut knallen. Ik denk dat de kans heel erg groot is dat we volgend jaar naar Zweden gaan. Even afwachten nog denk ik op Australië en Italië; ik denk dat zij het Zweden nog moeilijk kunnen maken, al hebben zij natuurlijk het nadeel dat ze maar één keer te zien zullen zijn.

 25. Eddy schreef:

  ‘Lovers in the sun’ ondertussen aka als ‘Heroes’ van Måns Zelmerlöw is puur plagiaat! David Guetta kan zo een klacht indienen. Het zou de tweede klacht zijn voor dit prefab ‘gedoe’!. Shame on Zweden .. het zal wel niet beletten dat dit wint. De gays zijn helemaal gek van dit onding. Meer moet het niet zijn om deze liedjeskermis te winnen. Denk maar aan Loreen en haar ‘euphoriaiaiaiaiaiaiaiaiaaaaaaaa’ en meneer Wurst met zijn dramatische ‘Shirley Bassey sings a Bondtheme’ travestietennummertje. Kunnen we niet gewoon zeggen dat het ESC een coproductie is tussen Zweden en de gaycommunity? Tussen haakjes, ik ben zelf homo maar ik hou ook van goeie muziek. Verleden jaar zouden de ‘Common Linnets’ de enige terechte winnaars geweest zijn (later is ook gebleken dat zij en zij alleen de ESC-editie 2014 hebben kunnen overleven en nog wel heel succesvol). Overigens, die hele euphorie rond de Oostblokstemmen voor ‘La’ (le) Wurst … denken jullie nu ook niet dat al die gay Oekraïners en Russen ondertussen een gsm of smartphone hebben en die gebruiken als het eropaan komt een statement te maken? Het ging hen niet zozeer om dramaqueen Saucijsje en haar gedateerde en gekopieerde (van ‘Skyfall’/Adele) song maar om iets totaal anders …. Het ESC verliest jaar na jaar geloofwaardigheid. Op naar de volgende editie met Pètrrrrrrra en Woodruff .. zucht

 26. 020Nick schreef:

  Nou zo dus..:)

  Hans:
  Hoe klinkt een homo-nummer?

 27. Ria NL schreef:

  Ik vind Zweden zeker niet slecht maar voor de overwinning hoop ik toch echt op Italie

 28. Insight schreef:

  Zweden dat zich heeft verdiept hoe ze het best een liedje kunnen jatten zodat het nog nèt geen plagiaat wordt. Wederom een strategische uitspraak van de zanger in ’n interview( om wat extra gayzieltjes voor zich te winnen voor de extra puntjes) door te zeggen dat hij ook best wel een man zou kunnen “daten”. Of zou het alsnog een verkapte bisexuele coming out zijn?

  • Gigi schreef:

   Hij was heel erg close met Ola Svensson toen hij mee deed met de Zweedse Idols :P