Wenen live: Zwitserse inzending glans- en kansloos

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. jimske schreef:

  wa is me dat voor iets mottigs? laatste plaats denk ik zo

 2. Sannie schreef:

  Background is erg mooi vind ik, maar wat een vreselijk lied, zal me niets verbazen als dit inderdaad laatste wordt in deze semi.

 3. Hebbuzz schreef:

  Verrast met een prachtige jurk en vocaal erg goed optreden. Helaas vist ze met haar moderne song in dezelfde vijver als Letland en moet het daar wel tegen afleggen, maar mooi ziet het er wel uit. In een zilverblauwe met paarse accenten staat Melanie eerst in een zwarte cape te zingen al een soort klassieke cherub met vleugels boven het hoofd, die gaat af tijdens het tweede refrein en dan verschijnt een prachtige zilveren jurk. De windmachine waait door het (wederom) op achtergrond geprojecteerde bos. En de jurk en cape wapperen lekker om de prachtige zangeres heen. Ik denk dat ze samen met Letland nog wel eens door zou kunnen gaan.

 4. 020Nick schreef:

  Nounounou laatste plaats… vergeet niet dat we San Marino hebben in deze semi he..

 5. vinvin schreef:

  Weer zo’n gevalletje van schreeuwerige backingvocals

 6. Nordman schreef:

  Dit is volgens mij het eerste land waarvan ik de repetitie niet goed vind klinken. Ik vind het al een vreselijk zeurderig lied. Als ze dit niet verbeteren blijft het gelukkig in de semi achter.

 7. He1n schreef:

  Wat een gegil en wat een slechte 2de halve finale.
  Trijntje was hier zo doorgegaan(indien niet te veel die ogen en heupen in beeld)

 8. berry schreef:

  Ik wil toch even vragen of ’t mogelijk is om ogen, heupen, kuiten, kont, billen, borsten/borst enz enz aan een portie zelfbeschouwing bloot te stellen en eens goed wakker te worden of dit alles er zoveel beter uitziet als bij Trijntje. Er moet toch wel percentueel een groot aantal perfecte mensen hier hun reactie spuien ….Wat een zegen zoveel mooie mensen.

 9. Mike B schreef:

  Voor de eerste keer een met de Topic

 10. Mike B schreef:

  Mike B:
  Voor de eerste keer eens met de Topic

 11. Roel schreef:

  Waarom..waarom…alweer bomen…pfff

 12. Robbert-Berlin schreef:

  De Zwiterse heeft wel een heel mooie stem en ik heb ook het idee dat het laatste gedeelte van het lied met climax hier in beeld gebracht is met dus een hoger volume.. Echt, slechter dan San Marino heb ik nog niet gehoord, dus lijkt het me niet dat Zwitserland laatste wordt.En over kabbelen gesproken,daar weet de Poolse ook over mee te praten.

 13. Leendert Jan schreef:

  Die backings klinken niet best zeg. Ik ben hier nooit een fan van geweest, maar inderdaad lijkt het mij stukken beter dan San Marino. Gaat het echter zeker niet halen vergeleken bij hun klassering vorig jaar.

 14. Ria NL schreef:

  Ik vind de stem van Melanie wel mooi maar ik heb niet zo veel met het liedje, een finaleplaats zie ik nog niet zo snel gebeuren.