Albanië houdt vast aan Festivali i Këngës

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Hopenlijk niet zo’n gedrocht als verleden jaar..

 2. Wim1970 schreef:

  Dit jaar bedoel je. Ja, dat was inderdaad een gedocht, had nooit in de finale mogen geraken.

 3. RobbieR schreef:

  Inderdaad als afgelopen jaar..

 4. ~ René ~ schreef:

  Haha, afgelopen jaar is, net als verleden jaar, vorig jaar.

 5. Peter schreef:

  Het geeft gewoon het geweldige opleidingsniveau weer van degene die hier reageren.

 6. Hebbuzz schreef:

  Elhaida werd in Nederland totaal niet begrepen. In onze oren klonk het vreselijk vals en schreeuwerig. Daar dachten de andere landen in onze semi anders over. Ook zal de Albanese diaspora wel een steentje hebben bijgedragen aan de finale plaats.

  Hoedanook. Festival i Kenges blijft interessant en leuk. Hopelijk houden ze dit keer wel vast aan het winnende liedje en krijgt dat een revamp waardoor het net als voorgaande jaren sinds Anezja meestal een leuke bijdrage oplevert. Wat Albvanië betreft: 2015 snel vergeten, uitkijken naar 2016.

 7. Deniz schreef:

  Ja ik snapte die Albanezen niet, in de youtube comments van Elhaida’s optredens zeggen ze allemaal dat ESF fake is (wat? Omdat ze vals zong?). Het zijn echt de grootste haters van dit jaar en kennelijk ook doof. Ik vond het lied ook goed, maar het live was echt bagger.

 8. Nordman schreef:

  Im alive is nog steeds 1 van mn favorieten. Heerlijke track en prachtig gezongen. Helaas viel dat live tegen, zonde.

 9. Dick schreef:

  Volgens mij is Albanie zo’n land wat kwa smaak mijlenver weg ligt van de west europese landen (lees Nederland bijvoorbeeld). Echter vond ik de zangeres dit jaar gewoon vals zingen en dat had weinig met muzikale smaak te maken denk ik.

 10. Wim1970 schreef:

  Albanië eindigt vaak rond de 16e 17e plaats.

 11. Jarnoootje schreef:

  Albanië is en blijft (hoop ik) zo’n land waar je altijd word door verrast waar ze mee aan komen vaak toch wel met leuke liedjes.