Xavier Naidoo voor Duitsland naar Stockholm

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Liesbeth schreef:

  Daar zit Europa echt op te wachten…

 2. Deniz schreef:

  Leuk! Ik ben benieuwd. Ik denk dat hij Duits gaat zingen.

 3. werner schreef:

  hopelijk in het duits

 4. Daan schreef:

  Gadverdamme, wat een freak.
  Zullen de fans hem nu ook uitjuwelen? Je kan immers niet Rusland uitjuwelen voor homofobisch gedrag terwijl er nu een neo nazi voor Duitsland gaat zingen. ARD, wtf, ben teleurgested. Duitsland gaat van een van mijn favoriete ESC landen dit jaar gelijk naar nummer 40

  • Hans P. schreef:

   Hoe doe je dat, iemand uitjuwelen? Neem je hem dan zijn juwelen af of wat?

   Deze man is van de controverse maar om hem nu een neo nazi te noemen…

   • Daan schreef:

    Hij heeft antisemitische, homofobische uitspraken gedaan en ook behoefte geuit aan een “starkere fuhrer”. Doe maar wat research naar hem. Het is een hele enge man.

 5. Lilly schreef:

  Zoals ik op o.a Facebook gelezen heb heeft de Duitse organisatie veel kritiek van boze Duitsers ontvangen, velen zijn niet blij met de artiestkeuze!

 6. Norman schreef:

  Volkomen foute keuze. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken. Wie wil zo’n figuur bij het songfestival zien?
  “Ihr tötet Kinder und Föten und dir zerquetsch ich die Klöten / Ihr habt einfach keine Größe und eure kleinen Schwänze nicht im Griff / Warum liebst du keine Möse, weil jeder Mensch doch aus einer ist?”

 7. Ria NL schreef:

  Verrassende keuze van Duitsland, ik had nog nooit van hem gehoord, ik vind hem wel een aardige stem hebben. Ik ben benieuwd naar zijn liedje. Ik zou er geen probleem mee hebben als het een goed Duitstalig lied zal zijn.

 8. Nordman schreef:

  Wel es wat liedjes van hem gehoord, maar was nooit onder de indruk van zijn muziek. Ben benieuwd of dit gaat veranderen. Vooralsnog lijkt het me niks..we zullen wel zien.

 9. Bandido - Georgia schreef:

  Ik ken zijn muziek vrij goed, en vind dit een gewaagde keuze. Ik ben er wel blij mee, want dit is een zeer muzikale rasartiest. Duitsland kiest in ieder geval voor kwaliteit, al moeten we het liedje natuurlijk nog even afwachten.

 10. Esf2016Stockholm schreef:

  Hij heeft een aantal jaren geleden theorieën wat betreft 9/11 verspreid. Ik vind dit echt geen goede keuze voor een evenement waar gelijkheid en waardering van minderheden bovenaan staat.

 11. Hebbuzz schreef:

  Het is nog altijd een songcontest en geen wedstrijd in homovriendelijkheid of wie de vreemdste complottheorien aanhangt….. Het zal zn PR misschien tegenwerken, maar uiteindelijk gaat t om t liedje de uitvoering en de act. Als die goed is, is het goed.

  Wat zijn muziek betreft, ik ben niet onder de indruk. Vind het doorgaans wat Duits gepruttel, dat wat mij betreft tekstueel en muzikaal net iets te goedkoop en commerciëel is.

  Wel fijn als Duitsland weer eens in de eigen taal zou gaan. Wacht definitief oordeel nog even af.

 12. RobbieR schreef:

  Ongeacht zijn uitspraken, vind ik de liedjes bet wel aangenaam om te horen.