Spaanse omroep maakt kandidaten bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Peter schreef:

  Leuk. Zo te zien veel jonge mensen. Ook wel eens een verademing. Spanje blijft toch mijn favoriete land wat het ESF betreft. Wat een ander er ook van mag zeggen en denken.

 2. Deniz schreef:

  6 zeer jonge en leuke mensen zij elkaar! Ik kijk uit naar de Spaanse selectie dit jaar.

 3. Ria NL schreef:

  Ja ja, Kleine Junior- tjes worden groot!!! Wat leuk dat Maria Isabel mee gaat doen !! Ik vond haar winnende Junior inzending van 2004 erg leuk !! De andere namen zeggen mij niet zoveel. Ik hoop op goede liedjes. Ik zou het Spanje van harte gunnen weer eens te winnen met een geweldig lied. Ook ik heb altijd een zwak voor Spanje gehad. Ik wens ze alvast veel succes met de voorbereidingen toe !!

 4. Robbert-Rotterdam schreef:

  Van die namen ken ik alleen Maria Isabel. De tijd zal leren hoe de andere artiesten zijn. Jong geeft geen garantie voor succes, evenmin als ervaring dat doet (Hè, Trijntje?) Ben benieuwd naar de liedjes dadelijk.

 5. RobbieR schreef:

  Maria Isabel had een liedje wat zo maar hoog had kunnen eindigen op het Eurovisie songfestival.
  Geweldig liedje, ben beniuewd waar zij meekomt.

 6. Hebbuzz schreef:

  Benieuwd naar Barei, die klinkt niet standaard zoals de mooiboys.

 7. peter31 schreef:

  Jammer dat Spanje de laatste jaren vaak van die schreeuwerige ballads stuurt. Het was niet altijd slecht, maar allemaal een beetje te veel van het goede…. Hopelijk komen ze weer eens met een echt mooi nummer in het Spaans. Of een keer heel iets anders.