Duitse kandidaten bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. René schreef:

  Qua namen en titels vind ik het zeer interessant klinken. Vooral Avantasia met Mystery Of A Blood Red Rose. Maakt me heel erg benieuwd!

 2. René schreef:

  Ff op Youtube geluisterd en ik word érg blij van Avantasia! Soort van Meatloaf-vibe..

 3. René schreef:

  Nog niet alles geluisterd, maar Duitsland gaat voor de winst dit jaar. Erg sterke liedjes! Nuhr ein lied en ghost ook super!

 4. Dick schreef:

  Mmmm ondanks de soap voorafgaand aan deze nationale finale valt me dit wel mee. Heb e.e.a. geluisterd op YouTube en het is toch wel bijzonder dat er op korte termijn zoveel aardigs bij elkaar gevonden is… zal allemaal wel klaargelegen hebben op de plank:-).

 5. Ria NL schreef:

  Duitsland lijkt een veelbelovende nationale finale te krijgen. Ik heb nog niet alles kunnen beluisteren, maar deze 3 liedjes maken wel indruk op mij:
  Avantasia – Mystery Of A Blood Red Rose
  Jamie-Lee Kriewitz – Ghost
  Keøma – Protected

  Ik ben heel benieuwd naar de andere liedjes

 6. reprep schreef:

  Avantasia klinkt geweldig en ik zou het persoonlijk erg leuk vinden als die act heen zou gaan, velen kennen hun muziek nog niet, maar in sommige kringen zijn ze heel bekend zoals de metal scene, op hun aankomende album zingt ook Sharon den Adel, van Within Temptation een nummer mee. we gaan het zien, er is wel veel kwaliteit in deze finale dus het zou maar zo eens een geheel ander nummer kunnen worden die gaat winnen.