Spaanse finale op 1 februari

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. RobbieR schreef:

  Maria Isabel
  Geweldig liedje.

 2. Kenny schreef:

  Het Spaanse liedje van vorig jaar vond ik veel mooier dan de Spaanse liedjes van dit jaar. Had veel meer dan 15 punten moeten krijgen. Maar ja. :/ Sommige liedjes van Spanje dit jaar lijken wel een beetje op een Spaans zomer liedje. Het is dus niet slecht ;) Al moest Spanje dit jaar in de semi-finale beginnen dan hadden ze het wel gehaald denk ik ;)

 3. Nordman schreef:

  Zitten wel een aantal leuke nummers tussen zo te horen. De 3 waarvan ik meer wil horen en zien: Maria Isabel, Maverick en Barei.

 4. Andre schreef:

  No winner

 5. Gerardmartin schreef:

  Ongeïnspireerde huppelpop en Spanjaarden kunnen zich beter niet aan het Engels wagen. Mij doet deze riedels helemaal niks.

 6. riccardo schreef:

  Laat ik het op Electric Nana met Now houden. Heb het idee dat een aantal van de nummers na het beluisteren van de volledige versie nog wel eens ernstig tegen zouden kunnen vallen. Hopelijk heb ik het helemaal mis, voor Spanje.

 7. Matje schreef:

  Na het beluisteren van de gehele versies denk ik dat Maria Isabel het gaat winnen . Mijn persoonlijke favo’s zijn Barei en Salaador maar vermoed dat de Spanjaarden voor het schattig meisje gaan dat een verdienstelijk leuk lied heeft maar geen hoogdraver om echt een succes te zijn in Stockholm.
  De complete versies van de zes liedjes vind men hier http://www.rtve.es/television/eurovision/

 8. Robbert-Rotterdam schreef:

  Mwah. Toppunt van middelmatigheid daar. Alles wat ze laten horen, heb ik al een keer gehoord en dan vaak nog beter. Het ergste vind ik Xuso, wiens liedje overkomt als een MF-reject, waar zelfs Cascada haar neus voor zou ophalen.
  Als ik moet kiezen ga ik voor Electric Nana, omdat zij in elk geval nog enig in haar soort is en op een originele manier swingt.

 9. RobbieR schreef:

  Voor mij Salvador, Maverick of Maria Isabel.
  De rest vind ik niets.

 10. Ria NL schreef:

  Na het horen van alle liedjes in de volledige versies ga ik voor Salvador, Maria Isabel of Barei, al vind ik het wel jammer dat zij haar liedje in het Engels zingt. Ik vind dat op de één of andere manier niet bij Soanje horen. Maverick vind ik ook wel aardi maar ik heb niets met de liedjes van Xuso Jones en Electric Nana

 11. Esmee schreef:

  Volgens mij hebben we niets te vrezen van Spanje dit jaar.
  Wel jammer dat we niet gewoon een goede Spaanse bijdrage krijgen.

 12. riccardo schreef:

  Xuso, vanwege de te verwachten punten?
  Ik vind het erg moeilijk. Het is allemaal te veel of juist niet, cliché en een beetje tacky. Maar ook dat is Songfestival. Degene die het er live het beste vanaf brengt moet het maar worden. Ik heb zelf het meeste met Electric Nana al is het dan wel weer van het soort originaliteit waarvan ik denk dat het in de breedte niet goed gaat scoren.

 13. Dick schreef:

  Op basis van de fragmenten: spanje heeft heel spaans geselecteerd. Daar bedoel ik mee, leuk voor de thuismarkt maar of ze hier nu mee gaan winnen…. denk het niet. Een aantal nummers klinken zeer voorspelbaar en ik vraag me af of eea live overeind blijft.

 14. Rene schreef:

  Woo, wat zijn de meningen verdeeld. Toen is Say Yay voor het eerst in de volledige versie hoorde, dacht ik de winnaar in Stockholm te horen!! Vind het nog steeds een geweldig nummer, als het live lekker uit de verf gaat komen.