Vanavond kiest Spanje voor Stockholm

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Patrick schreef:

  Ik denk dat het Maria Isabel wordt. Ben benieuwd!

 2. Ria NL schreef:

  Ik vind de liedjes van Salvador Beltran – Días de alegría , Maria Isabel – La vida sólo es una , en Barei – Say Yay het leukst. Barei schijnt de grote favoriet voor de overwinning te zijn, op de voet gevolgd door Maria Isabel. De andere 3 liedjes spreken me minder aan. Ik ben beniiewd wie het gaat worden, ik ga zeker kijken.

 3. Insight schreef:

  Wat een zwakke selectie, stelt allen niets voor. Maverick -Justin Biebster cloon met Juanez aftrekseltje, kan het gaan worden, Maria Isabel -zoiets als de belgische Belle Perez maar dan erger.
  Xuso Jones übergay Loreenfakertje, Salvador Beltran – Días de alegría begint al fout met weeh oh weeh (moet naar de plee)
  Barei – Say Yay nietszeggend outdated achterhaald house piano deuntje en bijhorend geblèr, Electric Nana – Now bijelkaar gegraaid zooitje van alles wat door elkaar gegooid klinkt nergens naar.

 4. rene schreef:

  Mijn persoonlijke favoriet is Salvador, maar dat gaat het niet doen op het eurovisie podium. De spanjaarden stemmen zelf schijnbaar ook met een voorkeur voor de engelse taal.
  Ik hoop heel erg dat Barei het live beter gaat doen dan op de plaat. Het materiaal heeft echt de potentie om te winnen in Zweden. Het opzwepende kan heel goed uitpakken als zij overtuigend zingt en een energieke act neer zet. Helaas heb ik twee live optredens van haar gezien (met ander repetoire) waardoor ik daar een beetje aan twijfel.

 5. RobbieR schreef:

  Wat begint het laat :-(

  Voor mij Maverick, Salvador of Maria Isabelle.
  Maar het gaat om het totaal pakket.
  Hoe ziet het eruit live en klinkt het live?

  Ik heb het idee dat Barei wint, ik heb nog niet veel met het liedje..

 6. Gerardmartin schreef:

  Rond middernacht?? Hahaha tel daar maar rustig anderhalf uur bij op. De liedjes vind ik verre van origineel of leuk dus het zal mij worst wezen wie er naar Stockholm gaat. Ik vind dat (ook) Spanje al lang geleden de weg kwijt raakte.😩

 7. riccardo schreef:

  Ik lees morgen wel wie het geworden is. De Spaanse smaak vwb Eurovisie kan ik niet echt plaatsen. De diverse nummers komen op mij vaak te geforceerd over. Kan ook aan de verkeerde kleurinstelling van de clips liggen, daar heb ik af en toe een zonnebril bij nodig.

 8. Nordman schreef:

  Ik hoop op Barei, Maria Isabel of Maverick. De rest interesseert me niet. Denk zelf, dat ze met Barei (indien live overtuigend) de meeste kans maken om een goede notering.

 9. Betty*Beyond schreef:

  ik denk dat ze Spanjaarden Barei of Xuso Jones zullen gaan kiezen

  mijn favorieten zijn Barei en Maria Isabel

 10. eric schreef:

  de tijden van sin rencor zijn ook wel voorbij

 11. Kenny schreef:

  Spanje is het eerste land dit jaar waar ik 2 liedjes wel goed vind. Ik weet even alleen de namen van die liedjes niet. De inzending van vorig jasr vond ik wel leuker en beter, maar Spanje doet het nu wel beter dan de andere 5 landen denk ik. We zullen zien ;) nog 99 dagen voor sf1. :D

 12. arne.be schreef:

  Barei vindt ik er wel uitspringen uit deze 6

 13. robbert-rotterdam schreef:

  Ik vind eigenlijk bijna alles vrij middelmatig, waarbij Xuso er naar beneden uitspringt. Dat trucje hebben we nu wel gehad.

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Moet ik dan toch kiezen, dan maar voor Electric Nana. Haar vind ik het minst stereotiep Eurovisie en ze heeft best een lekker nummertje. Eventueel Barei en als het Spaans moet, dan maar Maria Isabel. Xuso vind ik afgezaagd evenals Maverick.Het liedje van Salvador is vooral leuk voor Spanje zelf. Heeft wel het leukste koppie.

 15. Wtr schreef:

  Ik vind dat wij niet mogen klagen over de kwaliteit van Nederlandse tv.

  God wat is dit dramantisch

 16. Gerardmartin schreef:

  Spaanse tv is té erg, wij zijn er een paar keer per jaar maar kijken eigenlijk alleen naar het weer “el tiempo”

 17. Nordman schreef:

  Barei vond ik het best. Geen idee wie ze kiezen, vrees alleen wel dat die Xuso eens zou kunnen winnen. Lied vind ik stiekem ;) wel leuk, maar eigenlijk mag dit gewoon niet door de selectie heen komen. Spanje gaat , als ze dit kiezen, weer laag eindigen denk ik.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Mee eens. Ze zouden daar kunnen denken dat dit scoort, omdat het nummertje Zweeds overkomt. Alleen, de Zweden verkopen dit soort nummertjes overal en dan denk ik dat ‘Victorious’ er niet uitspringt, integendeel. Bij winst voorzie ik een drama à la ‘Glorious’.