Amir voor Frankrijk naar songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

101 reacties

 1. riccardo schreef:

  Feit blijft dat Amir het straks live ook behoorlijk overeind moet weten te houden om ” kwaliteitskijkers” niet massaal af te laten haken.Daar heb ik wel twijfels. Verbaas me een klein beetje over de nieuwe clip die ik zelf een stuk zonniger zou hebben bedacht. Goed commercieel is ook een kwaliteit, op basis van de opname blijf ik het van allemaal het lekkerste nummer vinden.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Ik zie Frankrijk als een top-10 kandidaat. Mijn grootste twijfel heb ik echter over het gebrek aan swing in zijn lijf. De man beweegt heel slecht, is erg stijf. Daar heeft bijvoorbeeld Lazarev echt een voordeel als soepele en dynamische podiumpersoonlijkheid.

 2. riccardo schreef:

  In de clip nemen ze hem ook eigenlijk niet ten voeten uit. Dat zegt misschien ook al iets. En ja dát doet de Rus, die ik dan weer niet in mijn persoonlijke afspeellijstje heb staan maar wel hoog inschat, een stuk beter.