De zes liedjes van de UK

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. MarkusRotterdam schreef:

  Daar zitten best aardige bijdragen tussen. Misschien voor het gros hier niet apart en opvallend genoeg, maar het luistert best lekker weg. Met name de bijdrage van Darline klinkt erg aanstekelijk. Lekker middle of the road…heerlijk!

 2. RobbieR schreef:

  Ik vind Joe & Jake catchy en leuk om te horen.

 3. Lilly schreef:

  Darline vind ik erg prettig klinken, maar kan er weinig over zeggen als je nog niks live gezien hebt!

 4. Nordman schreef:

  Ben niet echt onder de indruk van deze selectie, al vind ik het al stukken beter dan het lied van vorig jaar.
  Mijn favorieten:
  Joe & Jake – You Are Not Alone
  Bianca – Shine A Little Light
  Darline – Until Tomorrow

 5. Hans schreef:

  Geen songfestival knallers. En gelukkig maar! Liedjes van Bianca en Darline zijn volgens mij beter dan alles wat het VK in de afgelopen 15 jaar gestuurd heeft.

 6. Esmee schreef:

  Shine a little light van Bianca kan volgens mij hoge ogen gooien.

 7. Esmee schreef:

  1. Bianca met Shine alittle light
  2. Mathew James met A better man.

  De rest vind ik niet zoveel aan.

 8. Jan Greeve schreef:

  Darline – Until Tomorrow, maar het oog wil ook wat. Dus nog even afwachten.

 9. Michel schreef:

  Opzich allemaal niet slecht maar toen ik nummer 2 zat te luisteren was ik al vergeten hoe nummer 1 klonk, bij nummer 3 ’t 2e nummer etc. Niet echt positief teken. ‘T is een beetje het Deense verhaal; goed, maar te veilig allemaal en geen uitschieters

 10. Ria NL schreef:

  Ik vind het wel een leuke selectie, al zitten er geen echte klappers tussen. Voor mij springen deze eruit;

  1.Joe & Jake – You Are Not Alone
  2.Bianca – Shine A Little Light
  6.Karl William Lund – Miracle

 11. Br@m schreef:

  Het gebeurt niet vaak dat ik alle bijdrages wel leuk vind maar dat is nu wel het geval. Alle nummers liggen prima in het gehoor en waar men ook voor gaat kiezen, ik ben er blij mee.

 12. Dick schreef:

  Voor het eerst sinds jaren vind ik wat de britten geselecteerd hebben acceptabel, best aardige songs maar een ESC winnaar zit er niet tussen. Maar dit moet de slechte prestaties van de laatste jaren toch wel kunnen verbeteren, prettig ook dat men voor jong talent gaat.

 13. Robbert-Rotterdam schreef:

  Voor mij is de keuze kinderlijk eenvoudig. Alle nummers klinken eigenlijk best plezierig, maar 5 van de 6 helaas niet meer dan dat.
  Het enige nummer met internationale uitstraling vind ik dat van Bianca. Ook haar stem vind ik tamelijk bijzonder, vol en met karakter.

 14. Leendert Jan schreef:

  De Britten verrassen me positief met deze selectie, want eigenlijk klinken de meeste liedjes wel ok. Wel een beetje vlak soms en het is even afwachten hoe het er live uit gaat zien; ik ben ook bang dat ze niet met een geweldige setting gaan komen waar je echt op kunt gaan inschatten hoe het op het songfestivalpodium eruit gaat zien.
  Één nummer vind ik er wel uitspringen en dat is dat van Bianca, dat ik beter vind klinken dan alles wat de Britten hebben ingestuurd sinds Jessica Garlick in 2002.

 15. Gert schreef:

  My dear British overseas neighbours will probably leave the European Union. But when it comes to music, this is the year that the United Kingdom can finally shine on the ‪#‎Eurovision‬ Song Contest again. Here is my ranking of the 6 entries for the British Song Contest. And if they choose the song I have on #1, then the Brits can finally near Imaani’s and Jessica’s results from 1998 and 2002 (2nd & 3rd). Let’s hope they impress staging-wise!:

  01. Joe & Jake with “You’re Not Alone”
  02. Dulcima with “When You Go”
  03. Bianca with “Shine A Little Light”
  04. Karl William Lund with “Miracle”
  05. Darline with “Until Tomorrow”
  06. Matthew James with “A Better Man”

  • Jadus schreef:

   Joe & Jake hebben precies het soort lied dat in Nederland de nationale finale zou winnen, maar dan op het Europese podium niks doet. Wat dat betreft verwoord je de Nederlandse smaak prima ;)

   Darline is denk ik het enige dat een beetje op kan vallen tussen het overgeproduceerde geweld van Zweden en surrogaat-Zweden.

 16. Daan schreef:

  Op Darline en Dulcima na is dit zoals altijd de bekende Britse troep. Kunnen we ze AJB uit de finale knikkeren en een land er in gooien die wél hun best doet om te winnen? Is toch belachelijk dat keer op keer de BBC het ESC belachelijk met bagger liedjes? Spanje Duitsland Frankrijk Italië doen tenminste hun best elk jaar en zouden vrijwel altijd wel in de finale staan als het om kwaliteit gaat. (Op eh, Twin Twin en Elaiza enzo na)

  Dan zie ik liever Rusland, Griekenland ofzo in de finale aangezien die zoiezo altijd wel doorgaan en altijd goede sterke nummers hebben en vaak ook grote artiesten sturen (Sergej en Polina).

 17. Serge schreef:

  1. Karl Lund
  2. Dulcima
  3. Joe & Jake
  4. Darline
  5. Matthew James
  6. Bianca

  Leuke liedjes!

 18. Nick schreef:

  Goede nummers dit jaar zeg!
  Op Miracle en When You Go na, maakt mij het niet uit wie er voor the UK gaat.

 19. Robert schreef:

  Until tomorrow staat op repeat bij mij…. Fingers crossed :)

 20. Robert schreef:

  5
  4
  2
  3
  1
  6

 21. Hebbuzz schreef:

  Gewoon al blij dat het gerucht omtrent Jedward niet waar bleek te zijn.