Franse inzending op 12 maart bekend

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Wim1970 schreef:

  Maar ze scoren belabberd.

 2. aimee schreef:

  Toch vind ik de franse inzendingen helemaal niet zo slecht muv 2014, het lied uit 2013 was zelfs 1 van mijn favorieten had veel hoger moeten eindigen

 3. dick schreef:

  De afgelopen editie werd frankrijk m.i. ten onrechte afgescheept met een lage positie. Hey nummer was mss tikkie gedateerd maar de podiumpresentatie was geweldig met die visuals.

  • peter31 schreef:

   Landen van de big5 hebben er meer last van dat ze direct, dus maar eenmalig, in de finale te zien zijn. Het schijnt dat ze dit jaar in de halve finales meer aandacht krijgen, ben benieuwd of dat wat helpt.

   • Leendert Jan schreef:

    Klopt, dat ze direct in de finale staan was bedoeld als een gunst maar het blijkt alleen maar een nadeel. Vorig jaar zeiden ze ook al dat in de halve finales meer aandacht zou worden besteed aan de Big 5 en kwamen ze allemaal opdraven voor een gesprekje maar het leverde maar bitter weinig op (behalve voor Italië uiteraard).

   • Wim1970 schreef:

    De echt fans hebben alle liedjes al tig keer gehoord, dus die vlieger gaat niet op.

 4. Jan de Taalregelman schreef:

  O nee, Frankrijk stuurt een travestiet die in Allo Allo wilde meespelen…….

 5. Sandert schreef:

  Ik hoop dat Frankrijk ons verrast en eindelijk weer eens goed gaat scoren. Het is toch ongelofelijk dat dit land al bijna 40 jaar niet meer heeft weten te winnen!! Ik hoop dat ze dit jaar een goeie startpositie krijgen toebedeeld.

 6. RobbieR schreef:

  Oostenrijk heeft de Franse bijdrage zoals het moet zijn…

  Verleden jaar was geen lichte bijdrage, maar ik miste wat in het liedje.