Het Verenigd Koninkrijk kiest voor Stockholm

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Leendert Jan schreef:

  Ik zou voor Bianca of Darline kiezen. Bianca’s liedje vind ik het sterkst en het meest internationaal, en haar stem klinkt ook goed. Darline heeft een sympathiek nummer dat je bijblijft en dat met een goed optreden wel eens heel positief eruit zou kunnen springen in Stockholm. De andere nummers zijn allemaal niet onaardig maar doen me niet zoveel.

 2. Robert schreef:

  Darline all the way! idd Bianca een goede 2e voor mij maar liedjes zoals die van haar en bijv Joe & Jake hoor je vaker en klinkt niet echt vernieuwend.. darline daarentegen ook niet maar is wel heel mooi. Kan raken als het goed neergezet en gezongen wordt. Darline for the UK voor mij :)

 3. Patrick schreef:

  Bianca – Aardig liedje, mits goed gezongen, maar wel echt 13 in een dozijn.
  Karl – Tja.. ook zo zo.. Tis allemaal zo medium.
  Darline – Hier hou ik wel van, maar ik vrees ook niet sterk genoeg.
  Matthew – Dit wordt echt niks. Leuk voor op de radio in de auto, thats it :)
  Dulcima – Ook 3 x niks.
  Joe & Jake – Ook erg medium.

  Het is allemaal wel ok’ish. Maar daar is alles mee gezegd. Jammer!

 4. Jadus schreef:

  Ik dacht eigenlijk dat de UK na zo’n uitgebreide zoekactie wel eens met een winnaar op de proppen zouden kunnen komen, maar helaas. Waar blijft dat ene echt goede nummer? Misschien gaat het van de Aussies komen?

 5. Robbert-Rotterdam schreef:

  Voor mij Bianca en evt. Darline
  Geen van de 6 liedjes zijn slecht, maar ze zijn, het is eerder vermeld, wel tamelijk doorsnee.
  Ik vind het nummer van Bianca het meest internationaal en het gewone, doodgewone, wordt m.i. behoorlijk gecompenseerd doordat haar stem karakteristiek en vol klinkt.
  Darline, klinkt lekker. Mijn tweede keus dus.
  De staging, regie en het camerawerk zal de doorslag geven. Net zoals bij IJsland zullen we dus de voorkeur van de omroep zelf ook zien, want – dit is niet nieuw – door middel van beeld kun je iets maken en breken.

  • Jadus schreef:

   Dat laatste was in Duitsland ook wel duidelijk. Je zat eigenlijk naar het schooltoneel te kijken met tussendoor een Hollywoodfilm.

 6. johanve schreef:

  Ik vind het liedje van Karl William Lund wel lekker klinken

 7. peter31 schreef:

  Moet toch nog even ageren tegen de big5. Is een beetje off topic en toch ook weer niet aangezien het Vk ook bij de big5 hoort. De andere landen staan allemaal in de halve finale, maar denk maar niet dat de gemiddelde Engelsman of Duitser naar die halve finales kijkt. Dat weet ik uit ervaring want ik woon in Duitsland. Wie kijken er wel? De Albanezen, de Polen de Serven de Armeniërs etc etc…. Dus de punten van de televoting komen echt niet van de Engelsen of de Duitsers in de halve finales. Gelukkig hebben we de jury’s nog, maar hun stem telt minder zwaar mee dit jaar. Ik vind het allemaal zooo oneerlijk, dat ik het toch weer even kwijt moet.
  Het maakt ook dat de inzendingen van de big5 me minder interesseren, want dat doet er toch eerst pas toe in de finales. En hoop ik stiekem dat ze lekker onderaan eindigen, maar dat is kinderachtig ik weet het :-(

 8. René schreef:

  Ik vind de liedjes van Dulcima en Darline het leukst.

 9. Nordman schreef:

  Mijn top 3

  1.Bianca
  2.Joe & Jake
  3.Darline

  Benieuwd wie vanavond echt weet te presteren.

 10. David schreef:

  Lekkere opening. Leuke vrouw aan het woord. Nu Mans wat waarschijnlijk eerder is opgenomen

 11. David schreef:

  1. Dulcima – When You Go. Klinkt niet helemaal goed gemixt en iets te folky. Aardig nummer maar niet heel bijzonder. Een 7

 12. David schreef:

  2. Aardig nummer maar vlak uitgevoerd. Het raakt niet echt voor mij en misschien iets te strak uitgevoerd. Een 6

 13. David schreef:

  05. Darline – Until Tomorrow. Ook weer folky en klinkt nogal Skandinavisch maar het maakt niet helemaal waar wat het belooft voor mij.

 14. Esmee schreef:

  Nr. 2 vond ik van de eerste 3 kandidaten het beste.

  Verder viel het me op dat ik al 2 mannen in een net pak heb zien aantreden. DB zal wat styling betreft dus beslist niet de enige zijn.

 15. David schreef:

  04 Karl William Lund – Miracle. Het begint aardig en aardige man maar het komt net niet helemaal over om echt indruk te maken. Presentatrice blijft geweldig. Jury is een beetje gestoord haha.

 16. johanve schreef:

  mijn 2 favorieten zijn Karl en Bianca

 17. David schreef:

  05. Bianca – Shine A Little Light. Reggea, slome stukken zijn stom maar refrein komt wel over. Kan winnen hier maar niet in Zweden.

 18. J1. schreef:

  Bianca- “Shine a little light” verreweg het beste van deze voorronde!! Als UK dit stuurt,zie ik ze hoog eindigen…mooie,goeie zangeres en catchy nummer!!!

 19. wtr86 schreef:

  Bianca zou direct mijn favoriet worden. Heel goed nummer!

 20. jim schreef:

  WOW, Bianca – Shine A Little Light moet het worden, wat het nummer, wat een stem!!!

  UK, laat dit niet liggen, want dit gaat zwaar scoren

 21. J1. schreef:

  Mijn top 3:

  1.Bianca!!!

  2.Joe & Jake
  3.Darline

  De andere 3 nummers vond ik echt niks

 22. David schreef:

  06. Joe & Jake – You Are Not Alone. Beste nummer voor mij. Het voelt goed en leuke jongens die het zingen.

 23. MarkusRotterdam schreef:

  Elk nummer heeft wel iets, maar ik denk ook dat Bianca de beste kansen heeft in Stockholm.
  Darline viel vocaal heel erg tegen, Matthew daarentegen verraste me weer heel erg. Met een betere connectie met het publiek en het podium iets meer “nemen” , zie ik dit ook heel hoog eindigen.
  1. Matthew James
  2. Bianca
  3. Darline/ Joe & Jake
  De andere twee boeiden me toch wat minder.

 24. johanve schreef:

  gemiste kans !!!!

 25. fafa schreef:

  hahhaa bende losers in UK, stomme tienerwichten hebben weer gestemd op 2 wanna be boys, wat een verkeken kans, hahaha sukkels

 26. J1. schreef:

  WTF!!! UK laat grote kanshebber door de vingers glippen..dom dom dom!!! Onbegrijpelijk!!! Joe & Jake ook best leuk,maar geen top 10 materiaal i.t.t. Bianca 😕

 27. MarkusRotterdam schreef:

  Joe & Jake….owkee… toch een beetje een verrassing volgens mij.
  Maar ik zou het toch niet helemaal kansloos achten hoor!
  Zit best potentie in het lied en performance.

 28. fafa schreef:

  on-be-grij-pe-lijk dat ze de keuze door het publiek laten maken, dit soort shows wordt vooral bekeken door tienerwichten, die alleen maar hun dreamboys willen zien, omdat ze zo cute zijn… ga toch kakken, wa een gezeik toch, wat een gemiste kans weer, bianca was met kop en schouder het beste, elk land zou smeken om zo’n nummer te moge nvertolken, ACHTERLIJKE BOEREN

  • Jadus schreef:

   Nounou, zo briljant was Bianca nou ook weer niet. Ze viel alleen op omdat ze als enige echt kon zingen.

   Qua liedje waren Joe & Jake misschien wel het beste, niet dat daar veel voor nodig was.

  • Franj. schreef:

   Heb jij een zeer mooi taal gebruik.
   Daar schort ook wat aan.

 29. Rd schreef:

  Leukste en sympathiekste lied tot nu toe. Fijn om naar te kijken.

 30. Lilly schreef:

  Douwe Bob gaat het zo nog haast makkelijk krijgen joh:))
  Ik kan er niet zo rouwig om zijn dat ze verkeerd gekozen hebben hoor hahaha…

 31. Robbert-Rotterdam schreef:

  Verschrikkelijk zeg, dit. Ik heb echt tot nu toe geen enkel lied gehoord dat mijn hart raakt. Oostenrijk is mijn favoriet, maar dat is niet eens omdat het zo goed is, maar gewoon omdat het ‘wel leuk’ is en pretentieloos. Dat is zelden de achterliggende reden bij het bepalen van mijn favorieten. Maar als er niets echt goeds bij zit, dan maar iets leuks.
  Het wachten is nu op een mooi lied. Dat is nog niet gekozen, dus DB, vul dat gat!