ManuElla voor Slovenië naar Stockholm

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

  1. Robbie R schreef:

    Best wel goed hoor..

  2. Robbert-Rotterdam schreef:

    Net toen ik dacht dat ik dit wel een leuke bijdrage vond waarbij het tenminste ging om het liedje, moest Manuella per se de jurkenwissel-truc doen. En dat moet je bij Robbert-Rotterdam nooit flikken, want dan kom je bij hem op de allerlaatste plaats. Niet dat ik denk dat ze daar wakker van zal liggen, maar toch: weg met de cliché’s in de optredens!

  3. Nordman schreef:

    Ik vond dit het beste uit de Sloveense selectie dus ben blij dat ze wat mij betreft de juiste keuze hebben gemaakt. Dit soort gitaarpop wint het altijd bij mij. Het is luchtig en catchy en kan zo de radio op. Ik hoop op een plek in de finale.

  4. Deniz schreef:

    Dit is op zich heel leuk. Leuke zangeres en gewoon een lekker fris nummertje. Maar ik weet niet of het de finale gaat halen als er 9 landen moeten afvallen.

  5. Joss schreef:

    Matig matig en nog eens matig !
    Het gaat voor ons België nog een makkie worden om door te stoten naar de finale !!!!

    • Esf2016Stockholm schreef:

      Hahaha ja denk je dat? Bereid je maar alvast voor op de rode lantaarn!

      • Max Mark schreef:

        Niet mee eens! België jan nog weleens verrassen. De beste van semi 2 tot nu toe!

  6. Lilly schreef:

    Die noot vlak na de wisseltruc komt er inderdaad niet goed uit:)) die wisseltruc slaat idd nergens op!

    Robbert-Rotterdam:
    Trouwens, ze zingt ook niet het hele lied 100% zuiver.

  7. Gerardmartin schreef:

    Ik word zóóóó moe van al die boutmuziek en het lijkt allemaal op elkaar dat engelstalige geblèr.

    • Jan de Taalregelman schreef:

      Ha, hier was je GM.

    • Kenny schreef:

      Ik vind de meeste liedjes inderdaad ook op elkaar lijken. Ik denk dat Douwe Bob wel met iets anders komt. Volgens mij geen pop nummer, dus finale zit er wel in dit jaar ;)

  8. Eddy schreef:

    Bij voorbaat een klassieker bij de travestieten aller landen

  9. Bandido-Georgia schreef:

    Op zich best een leuk nummer, maar ook niet meer dan dat. En die jurkenwissel is echt onnodig en past niet bij dit liedje. Meer bij een bombastische ballade uit Kroatie. Maar goed, zal er denk ik om spannen of dit door zal gaan.

  10. J1. schreef:

    Blue is Blue,Red is Red…goh,weer wat geleerd vandaag :-x
    Word hier niet warm of koud van

  11. fafa schreef:

    dit vind ik dan wel weer leuk en fris, zangeres heeft een guitig voorkomen, kan goed zingen, en het nummer heeft wel een bepaalde vibe dat ik tof vind, ik denk dat deze wel kans maakt voor de finale

  12. Ria NL schreef:

    Ik ben hier niet echt blij mee ik vind het liedje matig en de zangeres heeft nog wel zanglessen nodig. Ik had toch liever Raiven zien winnen. Ik vond haar liedje veel beter.

  13. Esf2016Stockholm schreef:

    Het valt allemaal wel mee. Een aantal jaar geleden zat Slovenië nog bij mijn meest gehate Eurovisielanden. Die titel hebben ze van zich kunnen afschudden met de geweldige afgelopen 2 deelnames. Dit nummer is niet zo slecht als wat ze vóór 2013 allemaal stuurden, maar echt bijzonder… nee.

  14. peter31 schreef:

    Ik vond Raiven ook het beste, maar ja die kwam niet eens in de buurt van een overwinning. Moet nog zien of dit wel door de halve finale komt. Als het aan mij ligt niet, maar ik moet wel altijd lachen om de “maakt niet uit wat we doen als het maar opvalt” mentaliteit.

  15. Insight schreef:

    Geen finale …

  16. Leendert Jan schreef:

    Dit liedje verdient een betere zangeres. Dit is echt niet om aan te horen, een amateur die denkt dat ze Taylor Swift is. Liedje is daarentegen helemaal niet onaardig.

  17. youri schreef:

    Redelijk liedje.refrein is best leuk maar daar omheen… mwa. Had iets beter verwacht van Slovenie. Hoop wel voor ze dat ze de finale bereiken al lijkt me dat lastig met nog 16 kandidaten. Waarschijnnlijk 12/13/14 in semi.

  18. henk schreef:

    Het begint hoopvol, dit nummer. De country-feel is o.k. , maar het nummer zakt snel weg en de zangeres zingt bij vlagen vals, zeker bij de weinig originele jurk-wissel. Gemiste kans. Ik heb even een nieuwe You-Tube link toegevoegd, daar de huidige niet meer hier te zien is.

    https://www.youtube.com/watch?v=NHPgmh1vbpA

  19. Hebbuzz schreef:

    Dit liedje verdient een andere (betere) zangeres. Hier verwacht je een Debbie Harry of Kim Wilde die je ’t nog vergeeft niet altijd even zuiver te zingen, mits het maar sensueel is. ManuElla kan duidelijk het uptempo repertoire niet aan, misschien was een countryballade met snik, beter geweest voor haar stem. Als ze überhaupt al kan zingen, want ze vliegt hier in ieder geval continu de bocht uit.

  20. Mike B schreef:

    hhhmm cuntry waar ken ik dat van, dacht ff dat ze ging jodelen maar helaas, verveeld snel. Middelmatig

  21. Dick schreef:

    Die trucjes met de jurkenwissels hebben we nu wel gezien en irriteert mij mateloos. Na een lekker foute bijdrage vorig jaar zakt Slovenie door het ijs dit jaar… zal finale wel halen maar niet ver komen vrees ik voor ze.