Barei: ‘Voor Say Yay! past de Spaanse taal niet’

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Jan de Taalregelman schreef:

  Fluttekst….

 2. peter31 schreef:

  Het interesseert me helaas niks die big 5 landen. Ik gun de overwinning geen van allen. Ik ken geen enkele eerlijke wedstrijd waarin je je kan inkopen voor een betere plaats. Ik hou van het Esf maar deze regel haat ik!

 3. Gerardmartin schreef:

  Vind hier niks aan of het nou in het Spaans, Engels of Koeterwaals gezongen wordt!

  • yvon hogen schreef:

   Ik vind dit liedje en dat van Australiëen Rusland het beste, dat van douwe te country, bah. iederland moet verplicht worden in hun eigen taal. spaans Italiaans en Frans zijn de aangaven. nu alles op 2 liedjes na in het Engels word gezongen en 99 procent pop is voor 99 procent de glans er vanaf. kappen met deze vorm. en Spanje duistland Frankrijk Engeland en Italië hieraan geen geld meer aan uitgeven. (Deze landen betalen namelijk deze shit 2016)

 4. Placide schreef:

  Op zich is dit best een lekker dance nummer, maar op het ESF zal het geen potten gaan breken.

 5. Hebbuzz schreef:

  Toch jammer dat voor het eerst in zoveel jaar het woordje CORAZON nu niet voorbijkomt :-)

 6. Ria NL schreef:

  En toch zou ik dit liedje graag eens in het Spaans willen horen !!

  • Kenny schreef:

   Ik ook. OOK DIT JAAR is bijna alles weer in het Engels. ik vind het liedje van Bosnië toch iets unieks en een soort magisch gevoel krijg ik ervan als het in hun eigen taal wordt gezongen. Ik vind het nummer van IJsland ook veel leuker in het IJslands ;)