Douze points 2016 [1]: Finland

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. J1. schreef:

  Een snufje Jess Glynne,een vleugje Kiesza…best leuk nummertje,leuke opener voor 1e halve finale.

 2. Eddie schreef:

  Voor Finland de best mogelijke startpositie naar mijn mening. Het is op zich een lekker nummertje dat het als opening best goed zal doen. Als het ergens tussenin zit of helemaal aan het eind valt het helemaal weg denk ik.

 3. youri schreef:

  Denk dat het een te makkelijk nummer is om door te gaan. Wel leuk nummer en goede opener

 4. riccardo schreef:

  Oortje in, oortje uit… was er maar iets mis mee, dan bleef het misschien wel hangen, dat doet het nu in de semi.

 5. Alrightguy schreef:

  Leuk nummer, ergens in de middenmoot bij mijn favorieten. Goede opener van de eerste halve finale, hier mogen ze de Zweden dankbaar voor zijn maar gezien het slagveld dat moet plaatsvinden in deze semi, geen finale voor Finland.

 6. johan schreef:

  de strofes vind ik beter dan het refrein in dit nummer
  maar al bij al een mooie opener van de eerste halve finale.
  Finale zal toch moeilijk gaan worden voor Finland dit jaar.

 7. Deniz schreef:

  Het is op zich inderdaad wel goed. Maar niet een hele grote kanshebber. Ik vind dit ook zoals anderen ook al zeiden een goede opener.

 8. Michael Adam schreef:

  Geen verrassing dat Finland het festival mag openen wat mij betreft. Ik vind het wel een lekker, vrolijk nummer. De chorus vind ik eigenlijk het minst spannend. Het lied lijkt een beetje een mix van twee verschillende nummers (dat heb ik ook met Noorwegen). Misschien iets noordelijks?

 9. Ria NL schreef:

  Het is een aardige opener, al heb ik persoonlijk niet zoveel met deze inzending van Finland.

 10. Martin schreef:

  Een vrolijke opener al had k liever Rusland als opener gehad. Dit verdient zeker een finale plaats. Sing it away blijft wel in je hoofd hangen. Ik vind het een lekker lente nummer. Succes Finland op 10 mei.

 11. Thomas schreef:

  Nummer doet me niet zo veel en zou niet echt balen als dit zou blijven steken in de semi’s. Wel veel succes gewenst Finland!

 12. Placide schreef:

  Een vrolijk niemandalletje, maar of dat het naar de finale zal gaan????

 13. RobbieR schreef:

  Leuk liedje, goed tv optreden.

  Finland staat bij mij op nr 17)

 14. robbert-rotterdam schreef:

  Wat me opvalt is de mooie, krachtige en warme stem van deze mevrouw.
  Het liedje vind ik echter nogal dertien in een dozijn. Bij uitstek een nummer dat ik zou kunnen vergeten. Ik denk geen finale. Misschien dat ze in de semi 20 punten uit Estland krijgen…

 15. Jeffrey schreef:

  Behoort tot mijn grote favorieten en is mogelijk mijn #1 van het festival dit jaar. Zal pijn doen als ze niet doorgaat. Schitterend, positief liedje, geweldige zangeres en ben enorm blij dat ze er dit jaar bij is! :D

 16. Gerardmartin schreef:

  Mij doet dit helemaal niks maar dat heb ik met de meeste nummers dit jaar.

 17. Esmee schreef:

  Leuk nummer om het songfestival mee te openen. Maar verder niet goed genoeg voor de finale. Wat mij betreft.

 18. Br@m schreef:

  Ik heb weinig met deze Finse bijdrage. Vind het een beetje in dezelfde vijver vissen als de Spaanse bijdrage maar die vind ik vele keren leuker. Dit is nr. 34 in mijn huidige top 43.

 19. Nordman schreef:

  Was één van mn favorieten tijdens UMK. Blij dat het heeft gewonnen, erg lekker popnummer dat in deze tijd past. Interactie met de backings is leuk. De zangeres vind ik niet de beste vocalist, maar zingt goed genoeg om dit nummer te dragen. Ik hoop op een plek in de finale, maar heb eerlijk gezegd zo mn twijfels….denk dat ze het net niet gaan redden. 4/43

 20. Wim1970 schreef:

  Ik vind het een prima idee dat de volgorde van de liedjes niet meer door loting plaatsvinden, dit bevalt mij wel.

 21. MarkusRotterdam schreef:

  Matig popnummer. In tegenstelling tot een aantal anderen hier vind ik haar stem niet warm, maar irritant. Heb het live gehoord tijdens de nationale finale en dat ge -jahoo en ge-wauw tussendoor met haar harde stem komt op mij over als geschreeuw. Maar de zaal scheen het goed te vinden. Dit hoeft voor mij niet door.

 22. dick schreef:

  13 in een dozijn beetje nietszeggende popdeun. Misschien met hakken over de sloot door maar hoop het eigenlijk niet.

 23. Casper schreef:

  Leuk popliedje wat mij vrolijk maakt. Een prima start van een leuke en aardige halve finale.
  Bij mij komt het liedje in de finale 8/10.

 24. Bandido-Georgia schreef:

  Leuke opening van de eerste semi. Maar ik denk dat het wat te zwak is om door te gaan.