Douze Points 2016 [21]: Zwitserland

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Dick schreef:

  Wat een matige zangeres. De song kan er nog wel enigszins mee door.

 2. Leendert Jan schreef:

  Hier hebben we volgens laatste plaats in deze semi te pakken. Als Zwitserland vorig jaar al laatste werd met een veel beter lied dan is hier helemaal geen hoop voor. Een matige, amateuristische zangeres met een saai en lelijk nummer dat geen moment boeit. De Zwitsers zullen wel gehoopt hebben dat een Canadese hen weer succes zou brengen, maar dan hadden ze een betere moeten kiezen.

 3. johan schreef:

  het refrein heeft nog iets maar de zangers kan niet zingen en heeft geen podium presence.
  Dit gaat een zekere afvaller zijn en zou me inderdaad niet verwonderen als ze hier voor het 2 de jaar op rij laatste worden in de 2 de semi.
  Want snap nog altijd niet dat ze met dat mooie nummer vorige jaar laatste werden met maar 4 punten.

 4. Br@m schreef:

  Zeer povere bijdrage van Zwitserland; boeit me geen moment. Blijft zeker in de halve finale steken. Mijn nr. 17 van de 19.

 5. Gerardmartin schreef:

  Wat slecht dit! Zou zelfs op een plaatselijke braderie uitgefloten worden, met haar irritante stem. Zero points!

 6. Insight schreef:

  Zou verboden moeten worden .. zo vreselijk slecht..

 7. Ria NL schreef:

  Ik ben hier ook niet echt van onder de indruk. Ik vind de stem van Rykka niet mooi en ze zingt ook niet zuiver. Het lied vind ik snel zeurderig worden. Ik vrees dat dit wederom geen finaleplaats voor Zwitserland zal worden.

 8. riccardo schreef:

  Matig in alle opzichten. Feel van het nummer is ook anders dan de manier waarop het wordt gebracht.

 9. Michael Adam schreef:

  Ik vind haar uitstraling hebben alsof er iets geweldigs gaat komen. En opzich is het nummer nog best te pruimen. Maar haar stem is niet mooi… Zeikerig… En dat is het enige dat ik nu nog hoor als ik überhaupt naar haar nummer luister.

 10. Placide schreef:

  Dit nummer is op zich helemaal niet zo slecht, alleen zou het door een andere zangeres gezongen moeten worden.

 11. J1. schreef:

  Kansloos voor de finale…

  1.Letland/2.Polen/3.Zwitserland

 12. RobbieR schreef:

  Vreselijk liedje en zangeres, krijgt van mij een dikke 0..
  Staat bij mij ook zeer laag.

 13. youri schreef:

  Vindt het lied wel echt goed maar moet wel toegeven dat Rykka niet de beste stem heeft. Toch vond ik het optreden tijdens EIC nog meevallen. Staat op plaats 11/12 bij mij.

 14. MarkusRotterdam schreef:

  Als ik haar zie, krijg ik een Griekenland 1998 gevoel – Thalasa o.i.d. Was ook zo’n goede zet.

  • J1. schreef:

   LOL!!!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Goede vergelijking!

  • robbert-rotterdam schreef:

   Wordt laatste omdat voor televoters er geen enkele reden te vinden is om hier voor te stemmen. De jury’s zullen dit ook niet hoog waarderen. Het lied klinkt anoniem en de zangeres is zwak.

 15. Nordman schreef:

  Zwitserland stuurt een onopvallende bijdrage, gezongen door een matige zangeres. Ik heb hier weinig mee en kan me niet voorstellen dat dit naar de finale gaat. 37/43

 16. DenizNL schreef:

  Ze heeft haar zang op zich wel verbeterd bij de laatste pre-parties. Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die het wel goed vindt.

 17. Bandido-Georgia schreef:

  Een oninteressante Zwitserse bijdrage en dan ook nog eens gezongen door een zeer middelmatige zangeres. Het zou me niks verbazen dat we hier een kandidaat voor de laatste plaats in deze semi hebben. Dit gaat hoe dan ook niet naar de finale.

 18. he1n schreef:

  Nou die heeft zich omhoog gewerkt door zich om hoog te werken. jeetje wat een vreslijk nr en….vals

 19. Betty*Beyond schreef:

  Het nummer komt geen moment van de grond, en het lijkt als of ze gewoon niet hoger kan zingen..maar t wel probeert, wat nog al toon doof klinkt, nee als Zwitserland vorig jaar al laatste werd met maar 4 punten dan verdiend dit gewoon 0