Nederland in eerste deel finale

Dit vind je misschien ook leuk...

129 reacties

 1. Nordman schreef:

  Naast het Zweedse (aftonblader) en Britse (Metro, met een poll waar Douwe met zo’n 47% bovenaan staat) ook een positief Duits artikel: http://www.stern.de/kultur/musik/esc-2016–wow-douwe—kann-dieser-hollaender-russland-besiegen–6844640.html

 2. JH schreef:

  Zoveel aandacht voor een Nederlandse inzending in zoveel buitenlandse bladen heb ik nog nooit meegemaakt, en ik draai al wat jaartje mee ;-) Super! Alleen maar positief en zeker een opsteker voor Douwe. gaat het dan zaterdag toch nog heel spannend worden?! Heerlijk!

 3. harm stirnberg schreef:

  Het ziet er goed uit want in Estland staat Slow Down op 1 in de iTunesen in nog 6 landen binnegekomen. En op YouTube ruim 2,2 miljoen vieuws en de likes stijgen als een gek,bijna 18000

 4. Richard schreef:

  Denk dat we een beetje uit de zelfde landen hoge punten krijgen als tijdens TLC. En wie weet nog wat verrassingen in Oost die ons in 2014 links lieten liggen.
  Ooostenrijk doet het ook goed in de itunes..verrassend maar leuk.

 5. Tippy2 schreef:

  Oostenrijk gaat ook voor een top 5 notering! Leuk!

 6. Esmee schreef:

  Het wordt dringen in de top.
  Nu nog even crowd surfen op het einde van het nummer.

 7. Richard schreef:

  Misschien een idee om Ilse de Lange uit het publiek op het podium te halen en de laatste regel mee te laten zingen :-)

 8. JH schreef:

  Ik heb de gouden tip voor Douwe: aan het einde, voor de knipoog niet tegen iemand in de zaal, maar in de camera close up zeggen: I love you to baby! Dus tegen de mensen thuis. Daarna een vette knipoog. En de punten stronken binnen . ( tip is gratis Douwe!! :-))

 9. JH schreef:

  Stronken = stromen

 10. Bart schreef:

  Tijdens de 10 sec. break in de finale kan hij een gimmic toevoegen die zeker blijft hangen op het netvlies van de kijker. Pak bijvoorbeeld een roos uit de binnenkant van het jasje en geef deze aan een willekeurig iemand uit het publiek…

 11. henk schreef:

  Douwe gaat gewoon winnen zaterdag. Het is by far het beste nummer en de enige echte popsong van het festival. Check ook: http://www.hitzound.com/buitenland-razend-enthousiast-over-douwe-bob/

 12. Nordman schreef:

  Ik hoop op iets anders dan “I love you, baby”. Van mij part gaat hij inderdaad crowdsurfen, maar weet niet of dat mag. Hij lijkt me wel iemand die op het laatst moment denkt ‘f*ck it, ik doe het gewoon’ kan nog spannende tv opleveren.

  • Esmee schreef:

   Het zal best mogen. Maar kan die de laatste regels dan nog zingen?

   • J1. schreef:

    Crowdsurfen heeft echt niks te maken met de “slow down”-boodschap..dus lijkt me slecht idee en TOO MUCH

   • Esmee schreef:

    Naar mijn idee wel hoor. Even op je rug gaan liggen is een rustmoment.

   • Nordman schreef:

    maar dan zit je nog met het camerawerk dat ook al is bepaald. Nee gaat’m niet worden hoor. Of gewoon strak camera in kijken en laat het publiek maar losgaan. Misschien zijn er wel Hovifans die Douwe nu ook haten en eieren hebben meegenomen. Douwe mag vervolgens aan het eind nogmaals optreden. NL wint.

 13. Gerardmartin schreef:

  Daar wordt ik inderdaad ook wel een beetje moe van. Al dat idiote gedoe met Engelse woorden terwijl er perfecte Nederlandse woorden voor zijn!

  xxx:
  Het wordt wel onnodig veel verengelst dat commentaar van Cornald.zeg maar gewoon opgetreden i. p.v. geperformed.

 14. Esmee schreef:

  Breaking: zal mijn wens worden vervuld?

  Op 3FM deed Douwe Bob vanmorgen een oproep: bij de finale wil hij misschien wel crowdsurfen. Of de Nederlandse fans zich zaterdag bij het podium kunnen verzamelen om hem op te vangen. En hem weer op tijd terug willen zetten.

 15. Esmee schreef:

  Dat doen de Nederlanders wel. En ik ‘voorspel’: dan kan niemand er meer omheen, Nederland gaat winnen! :-)

 16. Esmee schreef:

  YEAHHHHHHH!!!!!

 17. Esmee schreef:

  Bij de Avrotrow hebben ze inmiddels weer hoofdpijn gekregen. Net als bij The common Linnets. Want winnen is niet meer uitgesloten.

 18. Esmee schreef:

  Avrotrow = Avrotros

 19. Eef schreef:

  Hij kan beter een mooi meisje uit het publiek trekken en vol op de mond pakken! Dat doet hij toch al de hele dag, dus dat lukt hem prima in tien seconden.

 20. RobRotterdam schreef:

  In Rotterdam is er officieel al een wethouder die sinds november 2015 zich serieus mag bezig houden , mocht Douwe Bob zaterdag ECHT winnen, met het binnenhalen van de organisatie van het Eurovisie Songfestival 2017. Zou echt te gek zijn: wapperende Songfestival vlaggen op de Erasmusbrug!

 21. Sandert schreef:

  Ik denk dat het succes van Douwe ook komt door het plezier wat van het podium spat. Ik heb in de halve finale verder niemand zien lachen of zo’n gezellige sfeer weten neer te zetten.

 22. Wim1970 schreef:

  Ik vermoed dat er heel wat landen afhaken als het songfestival volgend jaar naar Moskou verhuist. Waarschijnlijk is één semi dan genoeg.

 23. Paul schreef:

  Nederland en Douwe alvast feliciteren?
  http://slowdownbrother.com