Prognose eerste halve finale songfestival

Dit vind je misschien ook leuk...

110 reacties

 1. Homo Hobby schreef:

  Lol, van eurovisionireland zou ik me toch echt niks aantrekken. Is nog altijd die Keith Mills zeker ? Een bejaarde relnicht met het IQ van een doperwt die het alleen maar leuk vindt als er fluokleurtjes in de act zitten.

 2. Luuk schreef:

  De dame uit Rusland heeft wel een vette + staan bij Nederland. Dat dan weer wel. Maar ook bij het 2de lied.

 3. Lilly schreef:

  Kost ons hooguit punten uit Israël, maar daar kregen we toch niks van:))

  Cool vibes ninja:
  Lekker dan.. heel veel reacties onder een post van wiwibloggs dat Douwe verkeerd is in het’douwe/hovi’ incident. Hovi is onschuldig blabla en ook de zweedse media heeft het opgepakt.. Douwe weer bestempeld als arrogant en weet ik het allemaal.. pff. Kom op morgen! Ik ben in ieder geval al trots!

 4. Lilly schreef:

  Deze is zelfs nog langer gefilmd, hier zie je Armenië ook op staan.
  https://www.youtube.com/watch?v=KPQaAE0vB5o&feature=youtu.be&app=desktop

  • Sannie schreef:

   IK neem aan dat dit hier iets aan gedaan moet worden door de Ebu, want dit kan echt niet!
   Het optreden van Douwe ziet er wel super uit by the way..

   • RobbieR schreef:

    Ik vind het ook super er uit zien.
    Maar dat van de jury kan toch niet, overigens staat het op you tube.

    Zal wel iets mee gedaan worden.

   • Insight schreef:

    Zal toch niet zonder gevolgen zijn, lijkt me..

 5. Esmee schreef:

  Dan zou ik nu even willen weten: stel dat de Russische jury gediskwalificeerd wordt wegens overtreden van de spelregels, wat voor punten krijgt Nederland dan ? Gaan de televoterpunten dan dubbel tellen?

 6. Lilly schreef:

  http://eurovoix.com/2016/05/09/russia-jurors-periscope-show/
  Kijk hier maar eens de ingevulde scorelijstjes

 7. Lilly schreef:

  Het zou niet ten nadele van ons mogen werken! Ze zouden Rusland gewoon helemaal moeten schrappen!

  Esmee:
  Dan zou ik nu even willen weten: stel dat de Russische jury gediskwalificeerd wordt wegens overtreden van de spelregels, wat voor punten krijgt Nederland dan ?Gaan de televoterpunten dan dubbel tellen?

 8. RobbieR schreef:

  Je ziet niet hoeveel punten dat zijn, maar ik denk dat zij de jury wegsturen en een andere jury samenstellen voor Zaterdag.
  Wie weet blijven de punten bewaard, vind ik ook terecht..

 9. Esmee schreef:

  Inderdaad, je ziet niet het aantal punten.
  Maar een plus of een min is ook al uitlekken van de jurybeoordling. En dat was nou juist niet de bedoeling.
  Er moet wel wat mee gebeuren, door de EBU, vind ik. Inderdaad hun jury naar huis en een andere laten beoordelen.

  Ik vraag me ook af waarom de Russen dit doen. Ze zijn toch niet achterlijk?

  • Nordman schreef:

   Ik denk niet dat ze dat op zo’n korte termijn nog vervangen. Ze zullen dan de jurystemmen ongeldig verklaren en dat we dus alleen een Russische televoting krijgen..zou jammer zijn als de Russische jury NL hoog heeft staan. Wie weet zijn de Russische kijkers ook wel onder de indruk.

 10. Esmee schreef:

  Eurovision Press ‏@eurovisionpress 2 u2 uur geleden
  Reports about Russian jury vote video looked into, further information Tuesday afternoon

 11. Wim1970 schreef:

  Die enge freak uit Israël moeten ze vierendelen, wat een engerd, bah. Ik hoop zo dat Israël de finale niet haalt.

 12. Joëlle schreef:

  Weet iemand hoe ik de vorige pagina met reacties volledig kan laden? Als ik op “oudere reacties” klik, krijg ik de eerste vijf reacties van gisteren :(

 13. He1n schreef:

  Aan die beelden op you tube te zien
  …te vaak veraf beelden
  …te weinig close.ups
  …rommelige overgangen
  …onzeker koppie van douwe aan het eind..
  …de stilte rommelig.
  Tja. Tis niet anders

  • Stella le Grand schreef:

   Helemaal mee eens Hein. Maar als je dat hier zegt, ben je gelijk een azijnpisser.

   • RobbieR schreef:

    Nee hoor, maar dat herhalen worden wij zat.
    Dat doe ik toch ook niet bij jullie favoriete inzendingen?

    Worden jullie niet jezelf zat om iedere keer maar te herhalen?

    Overigens vond ik Nederland verleden jaar en voor 2013 ook niets of matig.
    Maar ik was ook niet aan het herhalen.

    Veel plezier verder met jullie favorieten.

    Oh ja ps

    Ik gun het mijn favorieten:
    Estland, Oostenrijk, IJsland, Hongarije ( ook al vond ik zijn laatste repetitie minder), Cyprus en natuurlijk Nederland.

 14. He1n schreef:

  Wat ben jij dan nu zelf aan het doen robbieR: herhalen met dat geseik steeds over een ander.. Laat een ieder zijn eigen mening geven zowel positief als negatief. Ik herhaal:. Nederland…zooooo saai. Zweden…zooo lekker. Of had ik dat nog niet gezegd. Ook al zou Douwe heel hoog eindigen…leuk voor hem hoor maar IK vind het saai. Hetzelfde vind ik nog steeds van CL. Saaaaaai. Kwestie van smaak.