Stockholm live: Azerbeidzjan hoopt op wonder

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Jeffrey schreef:

  Zou het persoonlijk niet erg vinden als Azerbeidzjan dit jaar een keertje moeten bankzitten zonder finale.

 2. HJ schreef:

  Griekenland en Azerbeidzjan er eens niet bij. Heerlijk. ;)

 3. Deniz schreef:

  Ik had dit ook al verwacht. Ik hoop ook op een wonder.

 4. youri schreef:

  Awh jammer. Het leek zon goed nummer, al zou ze net zo zingen als in de clip had ik sws op haar gestemd.

 5. Michael Adam schreef:

  Dit nummer laat me compleet koud en vind het zeker niet erg als ze eens niet in de finale zitten. Nep gekunsteld liedje met blijkbaar een vals zingende zangeres. Zou het enorm zuur vinden als dit of Griekenland door zou gaan ten koste van een Oostenrijk, Tsjechië, Estland of natuurlijk Nederland.

 6. Placide schreef:

  Griekenland en Azerbeidzjan weten altijd moeiteloos in de finale te komen en als dat dit jaar weer zal gebeuren ten koste van landen die het wel verdienen, is er toch iets goed mis met het ESF.

 7. Daan schreef:

  Even twee dingen:

  het is Azerbadzjan. Al sturen ze een hoop stront naar het ESC en dansen ze de Cha cha er om heen gaan ze toch wel door door hun Turkse Diaspora. Griekeland, Bosnië, Armenië Oekraine en Azerbadzjan, hoe slecht ze allemaal ook zijn dit jaar, gaan gewoon door. Geen twijfel over mogelijk helaas. En ja, dit betekend dat drie landen die het wel verdienen zoals Tsjechie en oosterijk het waarschijnlijk niet gaan halen.

  ten tweede. Wie gaat er ook naar Stockholm? Het lijkt mij leuk om andere daar te ontmoeten. Ik ga zoiezo volgende week naar het OGAE bijeenkomst. Om als 22 jarige alleen door Stockholm te zwerven lijkt me gewoon eng.. haha

  • Leendert Jan schreef:

   Kom op joh, Stockholm is hartstikke leuk! Niks engs aan. Iedereen spreekt er Engels, en je komt er ongetwijfeld leuke mensen tegen.

  • MarkusRotterdam schreef:

   Ach je komt er altijd wel iemand tegen. Ben zelf ook al twee keer alleen gegaan en dat is prima verlopen. En mocht je toch direct aanspraak willen, wil ik je wel opvangen hoor :-) !

 8. Brandon schreef:

  Niks engs aan Stockholm toch? Er zijn ergere steden in Europa ;-)

  Daan:
  Even twee dingen:

  het is Azerbadzjan. Al sturen ze een hoop stront naar het ESC en dansen ze de Cha cha er om heen gaan ze toch wel door door hun Turkse Diaspora. Griekeland, Bosnië, Armenië Oekraine en Azerbadzjan, hoe slecht ze allemaal ook zijn dit jaar, gaan gewoon door. Geen twijfel over mogelijk helaas. En ja, dit betekend dat drie landen die het wel verdienen zoals Tsjechie en oosterijk het waarschijnlijk niet gaan halen.

  ten tweede. Wie gaat er ook naar Stockholm? Het lijkt mij leuk om andere daar te ontmoeten. Ik ga zoiezo volgende week naar het OGAE bijeenkomst. Om als 22 jarige alleen door Stockholm te zwerven lijkt me gewoon eng.. haha

 9. Esc-go schreef:

  Dat er diapora is, dat klopt. Maar of dat genoeg is voor een top10 plek? Turkije ging in 2011 niet naar de finale.

 10. Willem schreef:

  Ik ben alleen wel bang voor het feit dat Malta en San Marino in deze halve finale zitten. Deze kleine landen geven bijna elk jaar toevallig 12 punten aan Azerbeidzjan. Daarnaast heb je nog Rusland dat vast veel punten geeft en zal ze vast her en der nog wat bij elkaar sprokkelen. In de halve finales zijn een punt of 45 vaak al voldoende om door te gaan en daar zit je toch snel op als je vaste puntengevers hebt.

  • robbert-rotterdam schreef:

   Je berekening klopt niet helemaal. Er worden dit jaar dubbele punten gegeven, max 24 punten per land aan een ander land. Ik denk dat je er minstens 100 nodig hebt. Eerder nog 110 om te kwalificeren.

 11. Leendert Jan schreef:

  De afgelopen jaren hebben ze het ook elke keer maar net gehaald en die liedjes waren een stuk beter, dus zoveel helpt die Turkse diaspora nou ook weer niet.

  Dit is sowieso een erg mager liedje en het was al duidelijk dat Samra niet de meest begenadigde zangeres ooit is. Ik heb het idee dat Azerbeidzjan niet zoveel zin heeft dit jaar. In de clip was ook al veel minder werk gestoken dan anders, en duidelijk maken ze van de act ook niet veel.

 12. Paysbart schreef:

  There is a God :-)

  Dit gedrocht is mijn nummer 42 dus ik zou heel tevreden zijn als het niet de finale haalt

 13. Daan schreef:

  Haha nee Stockholm zelf is niet eng.. Maar hou er rekening mee dat ik na de shows nog naar Jarfalla moet.. zo’n 40 minuten van Stockholm. =) Daarom

 14. Max Mark schreef:

  Nee joh, dit gaat het echt niet halen hoor. Sinds dat ronselen van de stemmen is aangekaart, gaat het ineens een stuk slechter met Azerbeijan (2014 en 2015). Zelfs met diaspora gaat het niet lukken dit naar de finale te loodsen. Gaat bij jury naar de onderste regionen en bij televote staat het echt niet bij de top.

 15. Kenny schreef:

  Ik hoop dat Azerbeidzjan dit jaar in de halve finale blijft. Het nummer is niet geweldig.

 16. robbert-rotterdam schreef:

  Ze is ziek en kan nog opknappen….
  Maar goed, het liedje vind ik al vanaf het begin helemaal niets. Zijkerige melodie in het refrein.

 17. Nordman schreef:

  Was te verwachten, heel magertjes dit. Misschien wel goed als ze de finale missen en met wat originelers komen (hoe prettig ik Miracle ook vind ;-) )