Stockholm live: Bosnië en Malta sluiten af

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Ellis schreef:

  We gaan Malta zeer zeker wel terugzien aan de linkerkant van het scorebord. Zelfs als je geen fan bent van het lied zou je dat moeten begrijpen.

 2. ALL W schreef:

  J1.:
  Waarom zou dat begrepen moeten worden?

  Yep, ik vind Malta ook 10 x niks. Zelfs Montenegro, Ijsland en Bos-Herz, hebben mij vandaag positief verstedl doen staan. Ira kan zingen, maar lied, uitvoering en stagging vind ik middelmatig, lijkt een beetje op de plastique dame uit Australie, doet mijn ook niets. Al het Beste voor haar, ze zal de Finale halen, en waarschijnelijk top 10 eindigen??

 3. Robert schreef:

  Ira raakt me! Ik vind het zo’n prachtig lied, alleen bij de stukken ‘Can’t get enough of your love’ mag ze van mij letterlijk wel meer body inzetten.. dat het krachtiger wordt.. Top plaat

 4. henk schreef:

  Ira klinkt goed op de CD, Op het podium echter is het maar zo zo. Alweer een act met een overactieve danser. Zucht. FF zappen. En dat……….is geen goed teken.

 5. Bert schreef:

  Hoezo linkerkant van het scorebord. Wat een niemandalletje. Gewoon het zoveelste productienummer in deze competitie. Kan niet tippen aan haar eerdere bijdrage!

 6. Toine schreef:

  Ik heb he-le-maal niks met Malta. Gaat finale wel halen, maar daar laag eindigen denk ik

 7. Remco van den Berg schreef:

  Optreden van Ira Losco valt nogal tegen. Hier zou meer uit te halen kunnen zijn.

  Ik zie dit jaar geen enkele achtergrond zanger op het scherm. Hierdoor komt alles wat statisch over en moet het opgevuld worden met hologrammen en dansers. Is dit het jaar waarin we voorbereid worden dat de achtergrondzang ook al niet meer live hoeft? Kunnen we gelijk beter helemaal het live zingen afschaffen en doe dan ook maar videoclips. Niet dat ik dat leuk zou vinden, maar ik ben van de oude-garde die alles live wil (in landstaal) en denk dat de kracht van songfestival zit in authenticiteit (hoe belabberd soms ook) en niet in een mindere versie van MTV-awards.