Stockholm live: Douwe Bob brengt sterke tweede repetitie

Dit vind je misschien ook leuk...

85 reacties

 1. He1n schreef:

  Tis en blijft een saai nummer maar ja je mag hier geen neg.oordeel geven. Stel je voor zeg. Net een stel kleuters hier wat hun snoepgoed wordt afgepakt. Leter….je mag een lollie van mij hoor. Lik zacht

 2. RobbieR schreef:

  Hein natuurlijk mag je je mening geven,maar omdat herhaaldelijk te blijven doen is gewoon zeikerig.
  En wij ESF fans onthouden goed, het is wel heel raar dat je eerste bericht een en al lof was over DB.
  Nu kom je tig keer om aan te geven hoe slecht het is.

  Ik ga ook niet tig keer negatief posten bij bv Malta en Azerbeidzjan waar ik niets mee heb.

  Geld ook voor een paar anderen, ik noem dat provoceren en mollen.
  Dit is de laatste keer dat ik er wat van zeg.

  Ik ga weer lekker genieten van de repetities en ESF.

 3. Eef schreef:

  Ik vind de timing van al zijn bewegingen nogal spannend/krap in de tijd. In zijn eerste couplet staat hij op van kruk naar staande micro (lukt net). Tijdens gitaarsolo loopt hij eerst om de cameraman heen, rent in drafje naar zijn “stilteplek”, ondertussen een lossen microfoon uit de handen grijpend van een medewerkster (die straks tussen de vlaggetjes misschien totaal wegvalt). Kortom, wat tijdens de repetities lukt moet straks ook maar lukken, hij heeft letterlijk geen seconde (tel, in de muziek) over. En hij mag ook niet struikelen ;)
  Maar als het allemaal lukt is er wel leven in de brouwerij!! En natuurlijk zingt iedereen mee. Ik thuis in ieder geval wel!

  • RobbieR schreef:

   Ach hij heeft het zo vaak gerepeteerd . Het moet op tv camera goed overkomen he?

  • robbert-rotterdam schreef:

   Tijdens de dress rehearsals is de zaal al redelijk gevuld. Dan krijgt hij al lang met deze situatie te maken. Komt goed.

 4. Lilly schreef:

  https://www.periscope.tv/EurovisionF2/1ynKOmZWapQJR

  Heel leuk filmpje van optredens in Douwe zijn bar!

 5. He1n schreef:

  Need periscope ap???. Dan maar niet

 6. naamloos schreef:

  Ik was eerst ZEER negatief over Douwe Bob en zijn liedje….. wat mij betrof kon niemand Waylon/Ilse de Lange verbeteren met de 2de plek. Maar na het zien van de repetities denk ik er heel anders over. Ik hoop dat ie wint, want hij doet net zo geniaal als Waylon/Ilse toen. Maar een top 10 wordt het zeker !! Gogogogo Douwe