Stockholm live: Jamala maakt wederom indruk

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. ALL W schreef:

  Ik vind dit de BESTE inzending dit jaar!! Zulk een dramatisch lied neergezet door een zeer goede zangeres, in zulk een subtiele maar mooie setting on stage op een editie waar veel inzendingen van gekkigheid niet meer weten hoe ze dmv visuele effecten van het podium af moeten knallen!! Owe, ja, ze dienen ook nog een liedje te zingen……………………… Jamala Queen of Eurovision 2016!! You Slay!! Op naar de Top

 2. Esmee schreef:

  Het heeft wel iets hoor. Dat stukje etnische geluid is ook wel apart. Ben benieuwd hoe het op beeld komt.

 3. Esmee schreef:

  Hopelijk doet ze haar blauwe jurk aan doet. Dat vind ik toch net even wat mooier dan dat zwarte, waar al zoveel artiesten in aantreden.

 4. Esmee schreef:

  (‘doet’ wegstrepen)

 5. henk schreef:

  Wat een bijzondere inzending toch, van Oekraïne. Inmiddels staat haar “1944” op 2 in de polls. Ik snap dat wel. Een belangrijke boodschap verpakt met weinig opsmuk en veel identiteit. Mag ook op 2 eindigen op 16 mei, na Douwe Bob. Check ook : http://www.hitzound.com/jamala-1944-eurovision-ukraine/

  En vergeet niet te stemmen: http://www.hitzound.com/wie-wint-het-songfestival-in-2016-stem/

 6. J1. schreef:

  Ik blijf het een vreselijk nummer vinden van Oekraine…kan me niet voorstellen dat hierop volop gestemd wordt door publiek..

  • Wim1970 schreef:

   Ik heb er ook niks mee, vreselijk. Maar ik zie liever dit winnen dan Rusland.

 7. Marco schreef:

  Dit nummer vecht in mijn lijstje samen met Montenegro en San Marino om de laatste plaats. Wat een draak. En vanwege de politiek gekleurde tekst begrijp ik niet dat het niet gediskwalificeerd is.

 8. riccardo schreef:

  Oekraïne / Rusland. Wat een enorme tegenhangers kwa inzending . Wel interessant om het scoreverloop te zien straks mocht het uiteindelijk om deze twee gaan draaien. Met beide nummers heb ik persoonlijk weinig. Rusland lijkt me als geheel beter gedaan. Jamala heeft als act voor mij uiteindelijk de hogere gunfactor. Het nummer is om onduidelijke redenen toch toegelaten en profiteert daarmee als bonus op oneigenlijke gronden van de populariteit. Go Douwe Bob!

 9. Insight schreef:

  De kunst zit hem daarin dat ze dit lied heel standvastig overtuigend scary kan blijven overbrengen met een hele negatieve lading.

 10. Wim1970 schreef:

  Oekraïne gaat scoren met sympathie-stemmen.