Stockholm live: Krachtige zang uit Polen

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Deniz schreef:

  Ik haat dit lied heel erg. Maar ik denk wel dat ze het gaan halen.

 2. Esc-go schreef:

  Prachtige stem. Lied was mooier geweest in het Pools denk ik.

 3. youri schreef:

  Goed liedje opzich. Gun de polen wel een finaleplaats. Denk dat ze rond dezelfde plaats eindigen als vorig jaar. Wel grappig dat ze sinds de terugkeer in 2014 vrij goed scoren.

 4. Paysbart schreef:

  Ik ben absoluut niet overtuigd dat dit de finale gaat halen: Oke hij zingt het goed. Maar het is saai in beeld en hij komt over als de tweeling broer van Conchita (zo’n lang harige hond die te lang in de regen heeft gelopen). Van mij mag hij lekker in de semi blijven hangen

  • Paysbart schreef:

   En de muziekband klinkt ook nog eens goedkoop…..

  • Mia schreef:

   Michał is geen Concita! Hij heeft alleen lange haar en hij is geen homo. Hele aparte persoon

 5. Ria NL schreef:

  Mijn grote favoriet dit jaar !! Ik hoop heel erg dat hij de finale gaat halen. Ik vind het liedje en de stem van Michal prachtig !!

 6. RobbieR schreef:

  Inderdaad had het in Pools beter geklonken, zo’n idee heb ik.
  Het is zeker geen slecht liedje, maar ook niet top.
  Ik gun hem finale, ik denk net wel finale.

 7. Leendert Jan schreef:

  Dit verschrikkelijke lied verdient geen finaleplek, hoe goed hij ook zingt.

 8. Bas schreef:

  Het begin van de poolse inzending doet me erg denken aan het lied Leef van André Hazes jr.. Mooi gezongen dit, maar de zanger vind ik een beetje eng…

 9. Sake schreef:

  Ik hou hier dus wel van!! Moet in de finale, en vervolgens een mooie eindklassering!

 10. Betty*Beyond schreef:

  deze inzending geeft me een wittenporseleinenkuifpapegaaimetgoudenrandjes-gevoel …ik heb er niks mee

 11. robbert-rotterdam schreef:

  Suikerzoete goedkope sentimenten. En dat allemaal in 3 minuten gepropt in een nep-romantisch sfeertje compleet met playback violistes, die waarschijnlijk nog nooit eerder in hun leven een viool hebben bespeeld. Het mag van mij in de semi blijven steken, maar dat gaat niet gebeuren met alle diaspora-Polen

 12. Nordman schreef:

  Ik vind hem live zo goed klinken. Lied blijft wat stoffig, maar i don’t care, ik vind dat als je zo goed zingt je in de finale thuis hoort. Helaas gaat het niet alleen om zang. Ik vind dit een twijfelgeval.

 13. dick schreef:

  Matig matig matig…. een goede stem alleen is niet voldoende….