Stockholm live: Laura spettert van het scherm af

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Leendert Jan schreef:

  Oh wat leuk, wat hebben de Vlamingen eindelijk een goede act te pakken! Ze zijn goed te rade gegaan bij de RTBF zo te zien, ziet er super uit. In mijn eigen lijstje is België flink gestegen de laatste dagen, dit moet de finale echt wel halen! Laatste in de rij en spat van het podium, echt goed hoor!

 2. robbert-rotterdam schreef:

  Zo zie je maar. Het lied zelf is natuurlijk nog geen spat beter geworden, maar de verpakking is erg goed. Dat gaat schelen. Een van de weinige landen ook waar de backings op het podium zichtbaar zijn en meezingen (en dansen in dit geval).

 3. ALL W schreef:

  Belgie stond onderaan in het lijstje voor kwalificatie door het online gepubliceerde materiaal. Echter zo in deze live setting in de 2e repetitie!! WAUGH!! Heb enorm genoten van de energie, de zang, de dans en de visuals!! Hoop dat ze in de Finale staan!!

 4. Esmee schreef:

  Ze spettert er inderdaad vanaf. Misschien een 3e plaats, of hoger?

  • Nordman schreef:

   Denk dat ze in de top 5 van de semi eindigt en dat komt ook deels door de loting, want met de liedjes vooraf springt dit er enorm uit. Mogelijk top 10 in de finale als de loting weer meezit en anders 11-14 ofzo denk ik. Ik hoop zelf niet op een top 5 notering in de finale, dat vind ik (hoe leuk ook) te hoog want er zijn zoveel betere nummers. Maarja als al die nummers live minder sterk overkomen….tsja.. we zullen wel zien volgende week.

 5. He1n schreef:

  Beetje hysterisch..was in de jaren 80 leuk geweest

 6. Esc-go schreef:

  Wat ontzettend leuk! Mooie graphics, positieve energie, leuke act… Het nummer is redelijk, geen topper, maar ik zie dit zeker doorgaan!

 7. Insight schreef:

  Ziet er goed uit België, lekkere show afsluiter deze 2e semi , goede choreo samenwerking met de backings (zoals vorig jaar) en sfeersmakende graphics, het haalt elkaar op, kloppend plaatje, zo hoort dat. Finale!

 8. JH schreef:

  Ik blijf het Belgische nummer een vervelend nummer vinden.

 9. Jadus schreef:

  Ziet er inderdaad goed uit bij Laura. Compleet met seventies-behang. Haar stem kan dit nummer net niet aan, maar ze worstelt zich er goed doorheen.

 10. Joke schreef:

  Er leuke show, vol energie, maar het is wel en blijft retro dus het kan nog alle kanten opgaan, haar stem is te licht voor het nummer.Als het overuigender gezongen zou worden was ze met 1 been al in de finale, nu moet ik het nog zien.
  Ik zie de jeugd hier nml niet voor stemmen, en de ouderen ook niet, het zou van mijn generatie moeten komen de 40’ers ;)

  • Homo Hobby schreef:

   Wat een lulreactie. Alsof muziek leeftijdsgebonden is. Dus Britney Spears is voor 16-18 jarigen. Coldplay enkel voor 30-32 jarigen en Adele voor 40-42 jarigen. Om fan te zijn van het kringloopfestival, moet je ook niet echt over veel intellectuele capaciteiten te beschikken, me dunkt.

  • riccardo schreef:

   Ik zou zeggen houdt te veel het midden tussen retro en de meer standaard eurovisie meeklapper. Stage performance idem. Maar, belangrijk, veel positieve energie. Finale zeker.

 11. Homo Hobby schreef:

  Het is weer de tijd van het jaar. Deze week mogen we het weer aanschouwen: volwassen obese mannen van 40+ die met een vlagje staan te zwaaien op slechte oubollige muziek. Triestige bedoening.

 12. Jarnoootje schreef:

  Hoezo mag San Marino ook in deze halve finale stemmen?????

 13. Ria NL schreef:

  Met het liedje van Belgie heb ik nog steeds niet veel maar ik vond het optreden wel heel leuk om naar te kijken.

 14. Esther schreef:

  Bij de Belgische inzending hoor ik stukken melodie van het lied van Fleur East…. Sax!!!!