Stockholm live: Lichtshow bij Montenegrijnse rock

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. J1. schreef:

  Als ik alle commentaren op de optredens zo lees,moet DB toch makkelijk de finale kunnen halen..van de 1e helft positieve commentaren over Rusland,Armenie en NEDERLAND..van de 2e helft tot nu toe alleen Tsjechie en Cyprus..

  • RobbieR schreef:

   Dat dacht ik ook..

   • Deniz schreef:

    Ik vind wel dat deze blog heel erg negatief is over alles hoor. Als ik de repities zie, zie ik niks verkeerds.

 2. Wim1970 schreef:

  Wat een schijtnummer. Denkt Montenegro nu echt dat ze met deze rotzooit de finale halen?

 3. Kenny schreef:

  @Deniz, Azerbeidzjan klonk niet zuiver. Ik geloof ook wel dat de andere landen dit jaar niet bijzonder zijn. de meeste nummers zijn toch middelmatig. Nederland doet het super goed. Douwe heeft een mooi liedje.

  • RobbieR schreef:

   En het is niet alleen deze blog hoor.
   De meeste liedjes vallen buiten de boot en zo lijkt finale zeker voor DB.

  • Deniz schreef:

   Azerbeidzjan was inderdaad niet zuiver. Marr ik vond de rest wel heel goed.

 4. Nordman schreef:

  Next.